Przejrzałem fb tego typka mordercy przecież to dzieciak ja nie rozumiem co takiego dzieje się w głowieberry blast pisze: ↑śr gru 10, 2025 6:28 pm też obejrzałam, biedna kobieta, co za koszmar.. nie było jej na pogrzebie bo nie dała rady..
jeszcze się tego chorego psychola pytają czy chce coś rodzinie Mateusza powiedzieć no kur...
Poćwiartowany przez współlokatora Mateusz D.
Moderator: verysweetcherry- PrzemoKondratowicz
- DramaQueen
Re: Poćwiartowany przez współlokatora Mateusz D.
-
Exrvuninyvtvuni
- Mokra Włoszka
Czy przypadkiem zgodnie z tym co mówił dziadek, to chłopak nie był w rodzinie zastępczej? Nie odebrano go rodzicom alkoholikom?
- PrzemoKondratowicz
- DramaQueen
A gdzie on to mówił?Exrvuninyvtvuni pisze: ↑śr gru 10, 2025 9:10 pm Czy przypadkiem zgodnie z tym co mówił dziadek, to chłopak nie był w rodzinie zastępczej? Nie odebrano go rodzicom alkoholikom?
-
Exrvuninyvtvuni
- Mokra Włoszka
Zacytowano to w wywiadzie, ja czytałam na RMF24
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- PrzemoKondratowicz
- DramaQueen
No to by się pokrywała z tym co można prześledzić w internecie
-
Nutria12345
- FejkTiffany
Dokładnie! W ogóle nie rozumiem mieszania w tą dyskusję zwierząt które są niczemu winneberry blast pisze: ↑śr gru 10, 2025 6:08 pm ale psiecka w to nie mieszaj. na zwierzęta jak najbardziej należy wpłacać i im pomagać, bo one są niewinne, bezbronne i totalnie zależne od człowieka.
-
Testtesttest111
- Koczkodan
Dziękuję za podrzucenie linka. Pytanie do administratorów: czy można byłoby przypiąć tę wiadomość jakoś na górze wątku?
Problemem nie jest ilość godzin w grach, a właśnie ta część zdania o byciu niezaopiekowanym. Problemem jest brak rozmów o emocjach, brak nauczania dzieci jak radzić sobie z nimi. Problemem jest „nie płacz, bądź mężczyzną” oraz przyzwolenie na agresję u chłopców. A także liczne zaniedbania i patologie w domu. Ludzie jakoś od filmów Tarantino nie mordują stadnie po premierach…pieczonyziemniak. pisze: ↑śr gru 10, 2025 9:05 pm No cóż, ja uważam, że jeśli ktoś od małego siedzi 24h i gra a rodzice mają w niego wręcz w*jebane to co innego niż ktoś kto gra rekreacyjnie i ma zaopiekowane uczucia w domu
- pieczonyziemniak.
- VlogmasEnjoyer
Tak ale to jest ciąg - rodzice się kimś nie interesują, ktoś zatapia się w destrukcyjnych treściach, rodzice tego nie zauważają, jest coraz gorzej..Wikjami93 pisze: ↑pt gru 12, 2025 2:14 pm Problemem nie jest ilość godzin w grach, a właśnie ta część zdania o byciu niezaopiekowanym. Problemem jest brak rozmów o emocjach, brak nauczania dzieci jak radzić sobie z nimi. Problemem jest „nie płacz, bądź mężczyzną” oraz przyzwolenie na agresję u chłopców. A także liczne zaniedbania i patologie w domu. Ludzie jakoś od filmów Tarantino nie mordują stadnie po premierach…
Nadal - problemem jest brak zainteresowania ze strony dorosłych, a nie gry komputerowe.pieczonyziemniak. pisze: ↑pt gru 12, 2025 2:57 pm Tak ale to jest ciąg - rodzice się kimś nie interesują, ktoś zatapia się w destrukcyjnych treściach, rodzice tego nie zauważają, jest coraz gorzej..
- pieczonyziemniak.
- VlogmasEnjoyer
- gunernialne
- PrinTu
Ta obsesja społeczeństwa na punkcie tego, żeby przestępcom działa się w więzieniach krzywda (najlepiej w postaci gw*łtu) nigdy nie przestanie mnie zadziwiać i smucić.Kalifornia123 pisze: ↑czw gru 11, 2025 4:59 pm A ja mam nadzieję, że współosadzeni zrobią mu z du*y jesień średniowiecza.
Czym wtedy różnimy się od takich "potworów"? Chyba tylko tym, że jedna strona spełniła swoje życzenie