Start
Mój profil

Poćwiartowany przez współlokatora Mateusz D.

Moderator: verysweetcherry
Awatar użytkownika
PrzemoKondratowicz
DramaQueen

Re: Poćwiartowany przez współlokatora Mateusz D.

Post autor: PrzemoKondratowicz »

berry blast pisze: śr gru 10, 2025 6:28 pm też obejrzałam, biedna kobieta, co za koszmar.. nie było jej na pogrzebie bo nie dała rady..
jeszcze się tego chorego psychola pytają czy chce coś rodzinie Mateusza powiedzieć no kur...
Przejrzałem fb tego typka mordercy przecież to dzieciak ja nie rozumiem co takiego dzieje się w głowie
Exrvuninyvtvuni
Mokra Włoszka

Post autor: Exrvuninyvtvuni »

Czy przypadkiem zgodnie z tym co mówił dziadek, to chłopak nie był w rodzinie zastępczej? Nie odebrano go rodzicom alkoholikom?
Awatar użytkownika
PrzemoKondratowicz
DramaQueen

Exrvuninyvtvuni pisze: śr gru 10, 2025 9:10 pm Czy przypadkiem zgodnie z tym co mówił dziadek, to chłopak nie był w rodzinie zastępczej? Nie odebrano go rodzicom alkoholikom?
A gdzie on to mówił?
Exrvuninyvtvuni
Mokra Włoszka

Post autor: Exrvuninyvtvuni »

PrzemoKondratowicz pisze: śr gru 10, 2025 9:15 pm A gdzie on to mówił?
Zacytowano to w wywiadzie, ja czytałam na RMF24
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Awatar użytkownika
PrzemoKondratowicz
DramaQueen

Exrvuninyvtvuni pisze: śr gru 10, 2025 9:19 pm Zacytowano to w wywiadzie, ja czytałam na RMF24
No to by się pokrywała z tym co można prześledzić w internecie
Nutria12345
FejkTiffany

Post autor: Nutria12345 »

berry blast pisze: śr gru 10, 2025 6:08 pm ale psiecka w to nie mieszaj. na zwierzęta jak najbardziej należy wpłacać i im pomagać, bo one są niewinne, bezbronne i totalnie zależne od człowieka.
Dokładnie! W ogóle nie rozumiem mieszania w tą dyskusję zwierząt które są niczemu winne
Testtesttest111
Koczkodan

Post autor: Testtesttest111 »

Napolinka pisze: śr gru 10, 2025 5:54 pm Tutaj link do zbiórki https://pomagam.pl/hf43w8
Dziękuję za podrzucenie linka. Pytanie do administratorów: czy można byłoby przypiąć tę wiadomość jakoś na górze wątku?
Wikjami93
Srebrna Kropeczka

Post autor: Wikjami93 »

pieczonyziemniak. pisze: śr gru 10, 2025 9:05 pm No cóż, ja uważam, że jeśli ktoś od małego siedzi 24h i gra a rodzice mają w niego wręcz w*jebane to co innego niż ktoś kto gra rekreacyjnie i ma zaopiekowane uczucia w domu
Problemem nie jest ilość godzin w grach, a właśnie ta część zdania o byciu niezaopiekowanym. Problemem jest brak rozmów o emocjach, brak nauczania dzieci jak radzić sobie z nimi. Problemem jest „nie płacz, bądź mężczyzną” oraz przyzwolenie na agresję u chłopców. A także liczne zaniedbania i patologie w domu. Ludzie jakoś od filmów Tarantino nie mordują stadnie po premierach…
Awatar użytkownika
pieczonyziemniak.
VlogmasEnjoyer

Post autor: pieczonyziemniak. »

Wikjami93 pisze: pt gru 12, 2025 2:14 pm Problemem nie jest ilość godzin w grach, a właśnie ta część zdania o byciu niezaopiekowanym. Problemem jest brak rozmów o emocjach, brak nauczania dzieci jak radzić sobie z nimi. Problemem jest „nie płacz, bądź mężczyzną” oraz przyzwolenie na agresję u chłopców. A także liczne zaniedbania i patologie w domu. Ludzie jakoś od filmów Tarantino nie mordują stadnie po premierach…
Tak ale to jest ciąg - rodzice się kimś nie interesują, ktoś zatapia się w destrukcyjnych treściach, rodzice tego nie zauważają, jest coraz gorzej..
Awatar użytkownika
Bonanza94
Skarpeta Rakieta

Post autor: Bonanza94 »

pieczonyziemniak. pisze: pt gru 12, 2025 2:57 pm Tak ale to jest ciąg - rodzice się kimś nie interesują, ktoś zatapia się w destrukcyjnych treściach, rodzice tego nie zauważają, jest coraz gorzej..
Nadal - problemem jest brak zainteresowania ze strony dorosłych, a nie gry komputerowe.
Awatar użytkownika
pieczonyziemniak.
VlogmasEnjoyer

Post autor: pieczonyziemniak. »

Bonanza94 pisze: pt gru 12, 2025 3:01 pm Nadal - problemem jest brak zainteresowania ze strony dorosłych, a nie gry komputerowe.
Czytasz ze zrozumieniem? Napisałam CIĄG.
Od mojego pierwszego komentarza nigdzie nie napisałam, że TYLKO GRY są powodem.
Awatar użytkownika
gunernialne
PrinTu

Post autor: gunernialne »

Kalifornia123 pisze: czw gru 11, 2025 4:59 pm A ja mam nadzieję, że współosadzeni zrobią mu z du*y jesień średniowiecza.
Ta obsesja społeczeństwa na punkcie tego, żeby przestępcom działa się w więzieniach krzywda (najlepiej w postaci gw*łtu) nigdy nie przestanie mnie zadziwiać i smucić.
Czym wtedy różnimy się od takich "potworów"? Chyba tylko tym, że jedna strona spełniła swoje życzenie