Start
Mój profil

Dieta czarny furiat

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Apra
Mokra Włoszka

Re: Dieta czarny furiat

Post autor: Apra »

Przecieram oczy ze zdumienia. No, nie wierzę . A jednak ... Bez mrugnięcia okiem, prosto w kamerę 😆
Może jakaś sprawa grubsza nie ten teges się klei 🤔
Czy szycie naprędce bo kobieta nawiała i wrócić nie chce 🫣
Awatar użytkownika
AniaW91
MiamiBicz

Post autor: AniaW91 »

Mowil ze jedzie na kawę z Magda no to człowieku widac ze razem.nie jesteście ty jedziesz ze swojego mieszkania a ona ze swojego a po drugie czekasz aż ci z kółkiem zrobią 40 min to co w tym czasie Magda nie mogłaby podjechać w to wyznaczone miejsce na kawkę? Twoje kłamstwa sa straszne...czuję ze dlugo nie pociągniesz już ...a tak pięknie sie zapowiadało 🤣
Awatar użytkownika
AniaW91
MiamiBicz

Post autor: AniaW91 »

Mieszkania Magdy juz nie będziesz pokazywać no bo tam w nim juz nigdy nie bd gościł i to jest logiczne ze jest koniec .
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

Post autor: dawidszulcc »

AniaW91 pisze: śr gru 10, 2025 9:31 pm Mieszkania Magdy juz nie będziesz pokazywać no bo tam w nim juz nigdy nie bd gościł i to jest logiczne ze jest koniec .
Mało tego, pokazał sekundę jej mieszkanie że starego filmiku, i chciał pokazać że jest u niej.🤣
ML111
MiamiBicz

Post autor: ML111 »

Jestem w szoku jak można aż tak kłamać 🤣
Awatar użytkownika
Monikamm
Modna

Post autor: Monikamm »

ML111 pisze: śr gru 10, 2025 10:02 pm Jestem w szoku jak można aż tak kłamać 🤣
Ja też, bajerant i klamca, aż nie wierzę. Nie chciałabym takiego kogoś spotkać w swoim zyciu na drodze 🙄🙄🙄
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

Sara345 pisze: śr gru 10, 2025 10:15 pm Czy on sobie naprawdę przebił oponę w samochodzie żeby ukazać historię jak jechał do Magdy, ale nie dojechał ... Szok....
To co on dziś pokazuje to jest szok ,tak zakłamanego człowieka nie widziałem pokazuje stary filmik bo nowego juz nie będzie, poznałem po tych drzwiach, że wstawia starocie, blef totalny i jak im ufać
Awatar użytkownika
Monikamm
Modna

Sara345 pisze: śr gru 10, 2025 10:15 pm Czy on sobie naprawdę przebił oponę w samochodzie żeby ukazać historię jak jechał do Magdy, ale nie dojechał ... Szok....
A jak Wam podpowiada intuicja 😂? Akutat teraz awaria opony, awaria fejsbuka i Madzia zniknęła. Tyle dziwnych zdarzeń w jeden dzień 😂😂😂
Tak działa toksyk gdy jego sekrety zostaną zdemaskowane, wymyśla nieprawdopodobne historie żeby wyjść z twarzą bo tyle już nakłamał. Psychopaci, narcyzi, toksyki tak działają.
Awatar użytkownika
Monikamm
Modna

Jeszcze będzie gra na litość " kto mi szklankę kompotu przyniesie " itd 😂😂😀😂🙄 całe szoł przed nami. A jak Madzia piśnie choć słówko o tym co się dokładnie wydarzyło to dopiero będzie się mścił.
ML111
MiamiBicz

Toksyk do kwadratu i bajkopisarz.... Zrobi wszystko, żeby utrzymać się na powierzchni.
Kawa z Madzią na Kabatach? Na drugim końcu Warszawy 🤣🤣🤣 Nie no... Komedia niezła, aż czekam z niecierpliwością co wymyśli dalej.
tomasz4999
Modna

Post autor: tomasz4999 »

@Monikammm... odpalać bombe?

xD

ty wiesz... :') :') :') :') :')
Awatar użytkownika
Monikamm
Modna

tomasz4999 pisze: śr gru 10, 2025 11:11 pm @Monikammm... odpalać bombe?

xD

ty wiesz... :') :') :') :') :')
Hahhaa, wyciągaj zawleczkę 😂😂😂

Kochani w sprawie diet juz NIE piszcie na priv i mail

Dajcie starszemu człowiekowi już odpocząć po 11 latach.
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

Monikamm pisze: śr gru 10, 2025 11:21 pm Hahhaa, wyciągaj zawleczkę 😂😂😂

Kochani w sprawie diet juz NIE piszcie na priv i mail

Dajcie starszemu człowiekowi już odpocząć po 11 latach.
On po 11 ona po 3 🤣🤣😉już mają dosyć, ta jasne ,już nie wie jak zakręcić aby się nie wydało, Magda niech się wypowie do tej całej sytuacji, bo jemu już podziękujemy, czekamy na Twój ruch Magda tylko prawdę pisz lub mów. No chyba że będzie szantaz z jego strony abyś mówiła to co on jedną wersję 🤣🤣 tylko nie pomyl się w zeznaniach, bo wiesz 3 lata koło debila być to inny wymiar. Strach nie pozwala
Awatar użytkownika
Monikamm
Modna

dawidszulcc pisze: śr gru 10, 2025 10:00 pm Mało tego, pokazał sekundę jej mieszkanie że starego filmiku, i chciał pokazać że jest u niej.🤣
Już ten post z Madzią został usunięty i z relacji także zniknąl. Pewnie Madzia kazała mu usunąć 😂
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

Monikamm pisze: śr gru 10, 2025 11:47 pm Już ten post z Madzią został usunięty i z relacji także zniknąl. Pewnie Madzia kazała mu usunąć 😂
Sam usunol, bo wie że robi przypał i ludzie nie są tępi i wiedzą co jest 5
tomasz4999
Modna

Ja mam pytanie jedno... czy moglby ktos scrossowac to jego cale dzisiejsze PIERDOLETTO nt. tego ze 11 lat blablabla ze zmeczeni ze czasu nie maja, ze teraz czas dla rodziny.... z jego ostatnia rolka ktora wrzucil raptem jakies 24h przed tym calym wysrywem :') :') mowa o tej starej rolce sprzed lustra w silowni, on i Magdalena, tytul rolki LUBIMY SWOJE PESELE :') :') "To my... jestesmy nie do zatrzymania, kochamy hardcore..., ja 48 ona 45 jestesmy nie do zatrzymania ..." :') :') :') to tylko tak dla kolegi pytam!!!
tomasz4999
Modna

A tak calkiem serio- to powinien obejrzec jakis psychiatra i postawic diagnoze. Dzisiejsza jego nawijka przebila chyba wszystko co do tej pory naklamal - tyle klamstw w jednym dniu jeszcze nie bylo, takie combo, to trzeba zapisac dla potomnych serio. Nawet nie dziwia mnie juz ci ludzie co to łykaja i komentuja mu to serduszkami, przeciez prawda jest ze 80% ludzi wiedze czerpie czytajac naglowki z neta, nie ma sie co dziwic ze słabo ogarniaja co sie dzieje wokolo ;/ nie no serio, odpalam to jeszcze raz w calosci po raz 4ty dzisiaj :') :') :') :') :')
Laleczka69
Mokra Włoszka

Post autor: Laleczka69 »

czorcikakysz pisze: śr gru 10, 2025 1:41 pm Szkoda, że nie nadążasz Laleczko, bo był odzew na Twoje przepełnione emocjami odpowiedzi w obronie Magdaleny. Walczyłaś dzielnie.
Uff, ulżyło mi
Laleczka69
Mokra Włoszka

Monikamm pisze: śr gru 10, 2025 8:59 pm Pytam : kto z Was składa złe wizyty Robertowi i Madzi w mieszkaniu? Może ta co miała na siłkę iść zobaczyć jak ćwiczą? No wstydź się, Przestraszyłaś Roberta 😂 a kto przebił Robercikowi oponę? Słucham, macie jakieś pomusły 😂😂😂 bo ja mam 😂

I apeluję , proszę , nie wplacajcie już 399 na konto Robercika bo jest wypalony, nie daje rady, chce mieć więcej czasu dla rodziny i przyjaciół. Od 11 lat nie dajecie mu spokoju!!! 😂😂😂

te wizyty to zapewne sam Robercik składa. nie 399 tylko promka jest - zależy jak napiszesz hasło czarny weekend i tu robi Robercik zmęczony promocję ale specjalnie dla Ciebie 299 a jak napiszesz chyba mikołaj czy mikołajki to wtedy cena zdeka wyższa 339 chyba tak jakoś
zaufaj wiedzę ma ogromną ponad 25 lat czy jakoś tak
Laleczka69
Mokra Włoszka

tomasz4999 pisze: czw gru 11, 2025 1:35 am Ja mam pytanie jedno... czy moglby ktos scrossowac to jego cale dzisiejsze PIERDOLETTO nt. tego ze 11 lat blablabla ze zmeczeni ze czasu nie maja, ze teraz czas dla rodziny.... z jego ostatnia rolka ktora wrzucil raptem jakies 24h przed tym calym wysrywem :') :') mowa o tej starej rolce sprzed lustra w silowni, on i Magdalena, tytul rolki LUBIMY SWOJE PESELE :') :') "To my... jestesmy nie do zatrzymania, kochamy hardcore..., ja 48 ona 45 jestesmy nie do zatrzymania ..." :') :') :') to tylko tak dla kolegi pytam!!!
hehe nie oni tylko on bo przecież teraz sam jest zapracowany, te dzisiejsze przekazy są nie bez powodu raczej.
w sumie nie ma co, zapewne kolejna już stoi w kolejce, rekrutacja trwa
Laleczka69
Mokra Włoszka

ML111 pisze: śr gru 10, 2025 10:37 pm Toksyk do kwadratu i bajkopisarz.... Zrobi wszystko, żeby utrzymać się na powierzchni.
Kawa z Madzią na Kabatach? Na drugim końcu Warszawy 🤣🤣🤣 Nie no... Komedia niezła, aż czekam z niecierpliwością co wymyśli dalej.
Kabaty? stanowczo przyjrzeć się temu należy, czyżby nowa zdobycz była z Kabat. zbyt daleko on jest zbyt leniwy, ściągnie ją do biura aby tam stworzyli swoje gniazdko miłości wróć gniazdko czułości czy jakoś tak
Grubba
Ciastko

Post autor: Grubba »

Cudow dokonuja😂Lekarze rzucili robote😂
Jak dobrze ze cos mi podpowiadało,zeby przejrzeć opinie o Czarnym.zanim coś wykupie i tu trafilam
ML111
MiamiBicz

Magda wrzuciła kolejna relację, z której wynika, że raczej go pogoniła :)
Ja trzymam za nią kciuki, bo nie jest łatwo uwolnić się od toksycznego człowieka.
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

ML111 pisze: czw gru 11, 2025 11:25 am Magda wrzuciła kolejna relację, z której wynika, że raczej go pogoniła :)
Ja trzymam za nią kciuki, bo nie jest łatwo uwolnić się od toksycznego człowieka.
Jest łatwo, wystarczy chcieć tego.
Laleczka69
Mokra Włoszka

Laleczka69 pisze: czw gru 11, 2025 2:31 am Kabaty? stanowczo przyjrzeć się temu należy, czyżby nowa zdobycz była z Kabat. zbyt daleko on jest zbyt leniwy, ściągnie ją do biura aby tam stworzyli swoje gniazdko miłości wróć gniazdko czułości czy jakoś tak
Czy ktoś zapyta Magdy czy to prawda ? co towarzyszyło decyzji w temacie kawy na Kabatach? Jak mocny argument, czym ją przekonał
ja uważam że nic takiego nie było tylko zwyczajnie jak zwykle kłamstwo