Może jakaś sprawa grubsza nie ten teges się klei
Czy szycie naprędce bo kobieta nawiała i wrócić nie chce
To co on dziś pokazuje to jest szok ,tak zakłamanego człowieka nie widziałem pokazuje stary filmik bo nowego juz nie będzie, poznałem po tych drzwiach, że wstawia starocie, blef totalny i jak im ufać
A jak Wam podpowiada intuicja
Hahhaa, wyciągaj zawleczkę
On po 11 ona po 3
Już ten post z Madzią został usunięty i z relacji także zniknąl. Pewnie Madzia kazała mu usunąćdawidszulcc pisze: ↑śr gru 10, 2025 10:00 pm Mało tego, pokazał sekundę jej mieszkanie że starego filmiku, i chciał pokazać że jest u niej.![]()
Uff, ulżyło miczorcikakysz pisze: ↑śr gru 10, 2025 1:41 pm Szkoda, że nie nadążasz Laleczko, bo był odzew na Twoje przepełnione emocjami odpowiedzi w obronie Magdaleny. Walczyłaś dzielnie.
Monikamm pisze: ↑śr gru 10, 2025 8:59 pm Pytam : kto z Was składa złe wizyty Robertowi i Madzi w mieszkaniu? Może ta co miała na siłkę iść zobaczyć jak ćwiczą? No wstydź się, Przestraszyłaś Robertaa kto przebił Robercikowi oponę? Słucham, macie jakieś pomusły
bo ja mam
![]()
I apeluję , proszę , nie wplacajcie już 399 na konto Robercika bo jest wypalony, nie daje rady, chce mieć więcej czasu dla rodziny i przyjaciół. Od 11 lat nie dajecie mu spokoju!!!![]()
hehe nie oni tylko on bo przecież teraz sam jest zapracowany, te dzisiejsze przekazy są nie bez powodu raczej.tomasz4999 pisze: ↑czw gru 11, 2025 1:35 am Ja mam pytanie jedno... czy moglby ktos scrossowac to jego cale dzisiejsze PIERDOLETTO nt. tego ze 11 lat blablabla ze zmeczeni ze czasu nie maja, ze teraz czas dla rodziny.... z jego ostatnia rolka ktora wrzucil raptem jakies 24h przed tym calym wysrywem![]()
mowa o tej starej rolce sprzed lustra w silowni, on i Magdalena, tytul rolki LUBIMY SWOJE PESELE
![]()
"To my... jestesmy nie do zatrzymania, kochamy hardcore..., ja 48 ona 45 jestesmy nie do zatrzymania ..."
![]()
![]()
to tylko tak dla kolegi pytam!!!
Kabaty? stanowczo przyjrzeć się temu należy, czyżby nowa zdobycz była z Kabat. zbyt daleko on jest zbyt leniwy, ściągnie ją do biura aby tam stworzyli swoje gniazdko miłości wróć gniazdko czułości czy jakoś tak
Czy ktoś zapyta Magdy czy to prawda ? co towarzyszyło decyzji w temacie kawy na Kabatach? Jak mocny argument, czym ją przekonałLaleczka69 pisze: ↑czw gru 11, 2025 2:31 am Kabaty? stanowczo przyjrzeć się temu należy, czyżby nowa zdobycz była z Kabat. zbyt daleko on jest zbyt leniwy, ściągnie ją do biura aby tam stworzyli swoje gniazdko miłości wróć gniazdko czułości czy jakoś tak