Start
Mój profil

Dieta czarny furiat

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Laleczka69
Mokra Włoszka

Re: Dieta czarny furiat

Post autor: Laleczka69 »

dawidszulcc pisze: pn gru 08, 2025 12:05 pm Zrzynanie z kogoś to jej specjał, od kad jest z tym knurem to nigdy nic wartościowego nie ugotowała, sama była otyła, a teraz nagle fit i dama całą buzią, no nie stety ale ja w to nie wierzę, Janek nawet porządnej zupy nigdy nie jadł, no chyba że u babci, bo w domu to wszystko na sucho je .
No idiota jesteś serio, Ty serio oczekujesz że będą Tobie pokazywać co jedzą każdego dnia? a tym bardziej Janek? Kim Ty kurde jesteś, aby oczekiwać?

Ocenianie ludzi po tym, co jedzą, gotują albo czego nie pokazują w internecie, to już jest poziom desperacji premium. Nikt tu nie ma obowiązku prezentować Ci jadłospisu dnia codziennego, a już na pewno nie dziecka.
Internet to nie restauracja z otwartą kuchnią.

Więc zanim zaczniesz wymagać czegokolwiek od obcych ludzi — może warto ogarnąć, że Twoje oczekiwania nie tworzą cudzej rzeczywistości.
I jeszcze jedno: zazdrość bardzo słychać. I bardzo pachnie.

Trochę godności.
Laleczka69
Mokra Włoszka

czorcikakysz pisze: pn gru 08, 2025 1:31 pm A co miała powiedzieć??? Przyznać się, że zrobiła kurs internetowy. No wtedy klienci by odeszli.
No właśnie chodzi o to, że prowadzą ludzi bez konkretnych uprawnień. Przecież gdyby Magda robiła studia podyplomowe, to Robert mówiłby o tym non stop.
A nawet gdyby kurs to co? wiesz ile jest dietetyków tylko po kursach, i są skuteczniejsi niż ci po studiach - tu raczej liczy się doświadczenie i skuteczność. A dietetyk kliniczna z którą współpraują to Joanna Gola - moja mama jest u niej prowadzona, mama chwali /a ciężki z niej przypadek/.
Laleczka69
Mokra Włoszka

Monikamm pisze: pn sie 25, 2025 8:20 pm Madzia jeszcze kieruje na badania lekarskie i analizuje badania 😁😁😁 może jeszcze skierowania wystawia. Nie wierzę że ludzie to kupują :)
Serio, jacy wy jesteście dziwni, nie wiem kto to po tamtej stronie, ale jesli nawet tak jest to chyba dobrze co? Czy jak?
Czasami czytam te wiadomości - aż się ciśnie zapytać gdzie trzymasz rozum.
Laleczka69
Mokra Włoszka

Monikamm pisze: pt cze 27, 2025 5:49 pm Diety z biedry i lidla układała była żonka. A oni sie rozstali i chyba jakąś sprawę w sądzie mają. Furiaty ani słowa ludziom wytłumaczenia nie dali. Catering zniknął bez słowa jak i diety. Ciekawe kto teraz im układa diety. Chyba nie furiat, przecież on nic wspólnego z dietetyką nie ma 😁
A wcale nie, bo na biedronkach kupowanych przez ich stronę jest Robert Jabłonowski /i co teraz, to źle/ czy jak
Laleczka69
Mokra Włoszka

AniaW91 pisze: pn gru 08, 2025 7:51 pm Ale jak dzis nagral te 3 czy 4 rolki to widac bylo krążył kolo.mieskania Magdy tam gdzie zawsze tymi ścieżkami...I zauważyłam jak mowil to patrzyl do góry tak jakby na balkon jej🤣moze myślał.ze ja tam zobaczy albo cos...
Czekał jak Madzia warkocz spleciony poda :)
Laleczka69
Mokra Włoszka

AniaW91 pisze: pn gru 08, 2025 8:29 pm Czyżby już dziś sie wgl nie odpalił.na relacjach ? Coraz to gorzej to wygląda...a czekałam tyle czasu na jakiegoś newsa😅🤣
Nie obudziłeś dlatego
Awatar użytkownika
Monikamm
Modna

Post autor: Monikamm »

Laleczka69 pisze: wt gru 09, 2025 2:35 am Serio, jacy wy jesteście dziwni, nie wiem kto to po tamtej stronie, ale jesli nawet tak jest to chyba dobrze co? Czy jak?
Czasami czytam te wiadomości - aż się ciśnie zapytać gdzie trzymasz rozum.
No no no Laleczka..... co za emocje biją z twoich wypowiedzi 😂😂😂😂 niech przyjaźń z Madzią nie przesłania ci rzeczywistości , ale rozumiem dlaczego tak bardzo jej bronisz, niedlugo zapewne będzie startował biznes Magdaleny 😂😂😂

O mój rozum to się nie martw 😂 Ty lepiej swój wyjmij z pudełka, już sie zakurzył, czas zacząć używać 😂
Wicia77
Channelka

Post autor: Wicia77 »

Przyszedł do nas, ale nie zaspokoił naszej ciekawości 🤣 Parzymy parzuchę i czekamy dalej 😝
Awatar użytkownika
Monikamm
Modna

Magada jest kilka dni wylączona, gorzej sie czuje :') :') :') mówiłam że ta kawa jej zaszkodziła 😂😂😂
Akurat czat nie dziala jak sie z Madzią rozszedł , ciekawe 😂😂😂
Czy też widzicie jego zakłopotanie jak się tłumaczy przy tym kompie ? 😂

Dobrze że fejsbuczek mu działa, komentarze na bieżąco kasowane 😂😂😂
Grubba
Ciastko

Post autor: Grubba »

Dzien dobry Petardziochy
Awatar użytkownika
Monikamm
Modna

Grubba pisze: wt gru 09, 2025 8:27 am Dzien dobry Petardziochy
Dzien dobry 😊 czy dziś to będą relacje z darknetu? 😂😂😂
tomasz4999
Modna

Post autor: tomasz4999 »

Daj spokoj Monia - ta cala laleczka to chyba Robert w swojej 17tej odslonie tozsamosci, tak jak mowilem - jemu sie juz od tego kopiuj - wklej wszystko pomieszalo, do tego stopnia ze chlop jezdzi po warszawie zeby wkolo bloku pochodzic :') :')

A Wy??? USPOKOJCIE SIE NA TEJ PE TAR DZIE!!!!!!

Przeciez tam drzwi zaraz z framugi wyleca :') Oj Robert Robert.... serio nie byloby prosciej powiedziec prawde, wszyscy zrozumieja ze musisz nauczyc sie ogarniac grupe bo widac chlopie zes sie tam chyba nigdy nie logowal :') :') Teraz bedzie go malo na relacjach bo bedzie PRA CO WAŁ sam, wiec sen tez krotszy bo tylko do 16.30 (Magda jest wylaczona kilka dni, dochodzi do siebie).

Ide o zaklad o 5 kg sajgonek z kalmarów i 4 bochenki chleba od Putki (z maki zytniej razowej typ 2000 bo wiecie JAAAAA innej nie jadam) ze bedzie tak ciagnal jeszcze z tydzien a potem nagle powie ze Magda jednak zbyt zajeta swoimi sprawami i no niestety ale bedzie musial PRACOWAĆ :') sam. Biore po 150g łososia od kazdej druzyny iiiii... slucham Państwa!

Monikamm pisze: wt gru 09, 2025 8:37 am Dzien dobry 😊 czy dziś to będą relacje z darknetu? 😂😂😂
Mojka_moja
RóżowePolo

Post autor: Mojka_moja »

czorcikakysz pisze: wt gru 09, 2025 9:34 am Pragnę zwrócić uwagę, że poprawna forma to „ilu”.
Kłania się profilowa retoryka - merytoryka jest nudna, studia z dietetyki są be, bo niczego nie uczą, a skuteczniejsi są Ci, co ani jednej książki nie przeczytali. Robert dzięki temu ma dziesiątki lub setki metrów jelit, a czarodziejska różdżka skuteczności nazywa się deficyt kaloryczny.
Tak, niestety Robert pochwalił się swoją wiedzą na temat anatomii człowieka i stwierdził, że jelit jest więcej niż podaje nauka. Więc możliwe, że dlatego jest skuteczniejszy, bo jego podopieczni są zbudowani inaczej niż inni ludzie.
A jakie Magdalena ma doświadczenie? Pracowała wcześniej jako dietetyk? Nie. Cenna wiedzę przekazał jej Robert, więc sama rozumiesz, Laleczko.
No przecież tak mówiła Magda pamiętam, że nauka i książki i studia to nic w porównaniu z tym co Robert jej przekazał, to było mówione jakoś z początkiem roku, więc jeżeli przekazuje takie informacje a ona to chłonie to gratuluję takiego podejścia do sprawy, czy w takim wypadku, jeżeli oni puszczali takie babole, możemy myśleć że traktują nas poważnie , albo może czy chcemy być prowadzeni lub informowani przez takie dno, kłania się powiedzenie: "nie wypowiadaj się na tematy, o których nie masz zielonego pojęcia, nie używaj wyrażeń , których znaczenia nie rozumiesz"
Mojka_moja
RóżowePolo

Monikamm pisze: wt gru 09, 2025 6:50 am No no no Laleczka..... co za emocje biją z twoich wypowiedzi 😂😂😂😂 niech przyjaźń z Madzią nie przesłania ci rzeczywistości , ale rozumiem dlaczego tak bardzo jej bronisz, niedlugo zapewne będzie startował biznes Magdaleny 😂😂😂

O mój rozum to się nie martw 😂 Ty lepiej swój wyjmij z pudełka, już sie zakurzył, czas zacząć używać 😂
A ja myślę że to Pani Magda we własnej osobie, wypowiedzi są bardzo osobiste, wie o czym pisze i pisze tak jakby jej to tyczyło , tyle emocji , że aż literki skaczą,
co do rozumu to podzielam radę Monikamm
Sylwkap25
SushiRoll

Post autor: Sylwkap25 »

W zeszłym tygodniu bylo ze ojciec Magdy chory i pojechała w rodzinne strony
Teraz juz i Magda chora i nie moze telefonu do ręki wziąć?
Zaraziła się 😂
Mojka_moja
RóżowePolo

czorcikakysz pisze: pn gru 08, 2025 7:53 am W Polsce nie ma ustawy o zawodzie dietetyka, więc każdy, nawet bez wykształcenia kierunkowego może sobie wpisać na instagramie w opisie „Dietetyk” i prowadzić ludzi. No więc takim kimś jest Magda.
Dokładnie, sama jej to samo napisałam na Instagramie pod tym flagowym postem, i co? No komentarz zniknął i blokada, mistrzostwo
Awatar użytkownika
Monikamm
Modna

tomasz4999 pisze: wt gru 09, 2025 9:20 am Daj spokoj Monia - ta cala laleczka to chyba Robert w swojej 17tej odslonie tozsamosci, tak jak mowilem - jemu sie juz od tego kopiuj - wklej wszystko pomieszalo, do tego stopnia ze chlop jezdzi po warszawie zeby wkolo bloku pochodzic :') :')

A Wy??? USPOKOJCIE SIE NA TEJ PE TAR DZIE!!!!!!

Przeciez tam drzwi zaraz z framugi wyleca :') Oj Robert Robert.... serio nie byloby prosciej powiedziec prawde, wszyscy zrozumieja ze musisz nauczyc sie ogarniac grupe bo widac chlopie zes sie tam chyba nigdy nie logowal :') :') Teraz bedzie go malo na relacjach bo bedzie PRA CO WAŁ sam, wiec sen tez krotszy bo tylko do 16.30 (Magda jest wylaczona kilka dni, dochodzi do siebie).

Ide o zaklad o 5 kg sajgonek z kalmarów i 4 bochenki chleba od Putki (z maki zytniej razowej typ 2000 bo wiecie JAAAAA innej nie jadam) ze bedzie tak ciagnal jeszcze z tydzien a potem nagle powie ze Magda jednak zbyt zajeta swoimi sprawami i no niestety ale bedzie musial PRACOWAĆ :') sam. Biore po 150g łososia od kazdej druzyny iiiii... slucham Państwa!
Hahahahhaahaha 😂😂😂 max tydzień wytrzyma

Nigdy Robercik nie pracował sam, u niego kobieta dźwignią handlu. zawsze jakaś nagrywał, czy to była żonka, córeczka,Iwa, mamusia, Madzia.
Awatar użytkownika
Monikamm
Modna

Sylwkap25 pisze: wt gru 09, 2025 12:30 pm W zeszłym tygodniu bylo ze ojciec Magdy chory i pojechała w rodzinne strony
Teraz juz i Magda chora i nie moze telefonu do ręki wziąć?
Zaraziła się 😂
Hahshhhaha jakaś ostra choroba zakaźna krąży. Może temu Robercik do Madzi nie zagląda, boi sie infekcji 😂😂

Ale czekajcie, ponoć to taki furiacki styl życia w którym oni zupełnie nie chorują 😂

A może Madzia z tą koleżanką zabalowała w mikolajki i jeszcze dochodzi do siebie?

Tyle niewiadomych......
Czarne Lustro
Ciastko

Post autor: Czarne Lustro »

Dzień dobry robaczki.. Czytam te komedie od dłuższego czasu i postanowiłam do was dołączyć 🤣 pragnę zwrócić uwagę na to jak furiacik poci się na czółku od tych klamstewek.... Ze niby FB mu nie działa 🤣 uśmiech coraz mniej widoczny, już się tak szeroko nie uśmiecha.. W pewnym momencie myślałam że się rozpłacze. To zmieszanie na jego twarzy bezcenne🙈 kto przyjmuje zakłady..że Madzia w końcu się wkurwiła i przestała latać za pajacem?
Stawiam 1kg krewetek królewskich że będzie powrót jednej z poprzednich dam jego serca🤣
Awatar użytkownika
AniaW91
MiamiBicz

Post autor: AniaW91 »

Jezu jak on sie miesza jak siedzial i mowil przy tym stoliku o Magdzie ze jest chora itd znów sobie cos wymyślił zeby przeciągnąć ale jak dlugi mu tak pójdzie to niewiem watpie w niego....kłamie jak z nut widac to po oczach i w mowie...a ta Lalaleczka vo dołączyła do naszego grona tutaj to Zapewne Magdalena w swojej osobie 🤣🤣😅😅😅
Czarne Lustro
Ciastko

Post autor: Czarne Lustro »

Trochę czasu już obserwuję ich.. Wogole to najpierw trafiłam na profil Magdy zanim jeszcze była z R.... I wątpię żeby Laleczka to była ona.. Raczej Furiacik, bo patrząc na składnie wypowiedzi, to nie jej styl. Mnie zastanawia jedno... Jak mają tyle podopiecznych, czemu tu nikt się nie wypowiada ich obronie.... Tyle ludzi kupuje diety i co.. Nie wiedzą o istnieniu tej grupy🤣🤣🤣 jesteśmy anonimowi 🤣🤪
Awatar użytkownika
AniaW91
MiamiBicz

Post autor: AniaW91 »

Czarne Lustro pisze: wt gru 09, 2025 3:28 pm Trochę czasu już obserwuję ich.. Wogole to najpierw trafiłam na profil Magdy zanim jeszcze była z R.... I wątpię żeby Laleczka to była ona.. Raczej Furiacik, bo patrząc na składnie wypowiedzi, to nie jej styl. Mnie zastanawia jedno... Jak mają tyle podopiecznych, czemu tu nikt się nie wypowiada ich obronie.... Tyle ludzi kupuje diety i co.. Nie wiedzą o istnieniu tej grupy🤣🤣🤣 jesteśmy anonimowi 🤣🤪
Raczej Magdalena bo broni siebie a nie Robercija co jest jasne :)
ML111
MiamiBicz

Post autor: ML111 »

Zdecydowanie Magda, bo za ładny i bezbłędny styl pisania i interpunkcji ma.
Ewelka_00
Ciastko

Post autor: Ewelka_00 »

A może to jest prostsze niż nam się wydaje. To że naciągają ludzi to wiemy, mają PR bardzo rozbudowany, marketingowo spoko, chociaż głównie ludzie w ich wieku się nabierają. A teraz Magdy nie ma, może tata zmarł i wcale jej się nie chce szczerzyć mordki do kamery. Kłamcy kłamcami zostaną, ale jak tam jakaś tragedia ze starszym Panem w tle to będzie smutno.
Z drugiej strony Iwa też tak nagle zniknęła a pytania o nią były usunięte.
Co to za telenowela!??
Gdzieś tu była osoba co ich niby zna, wypowiesz się co tam sie dzieje.
Grubba
Ciastko

Post autor: Grubba »

Madziula czy jesteś z nami?Daj znać.Martwie sie o Ciebie.Nie wypada w tym wieku sie ukrywac