Start
Mój profil

Dieta czarny furiat

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Grubba
Ciastko

Re: Dieta czarny furiat

Post autor: Grubba »

Oni to robią z programów.Moja znajoma jest dietetyczką kliniczna.Nie wyrabia sie z pracą to pomaga jej siostra-ta nie ma w tym kierunku żadnej szkoly.Uklada wszystko z programow
Laleczka69
Mokra Włoszka

Post autor: Laleczka69 »

czorcikakysz pisze: pn gru 08, 2025 8:47 am Najgorsze, ze przyjmuje ludzi chorych. Można to zgłosić do Polskiego Towarzystwa Dietetyki i Rzecznika Praw Pacjenta. Nie jest powiedziane, że się tym nie zajmą.
U nim nie ma żadnego podejścia indywidualnego. To masówka bazująca na kilku jadłospisach.
Jakie wy bzdury opowiadacie, za chorych odpowiada dietetyk kliniczny mają dziewczynę bo wiem, moja mama jest u niej, a gotować to własnie Magda potrafi, wy bzdury takie piszecie, ona jak jeszcze nie była na tym ich czacie czy jakoś tak to sie nazywa to gotowała non stop.
Laleczka69
Mokra Włoszka

dawidszulcc pisze: ndz gru 07, 2025 7:30 pm Ona ściąga diety od innych dietetyków, modyfikuje je i uznaje ze to jej pomysły, wystarczy zobaczyć kogo ona obserwuje. Ona nie ma wiedzy w tym temacie.
A co ma wspólnego kto kogo obserwuje, ja jestem notariuszem a to że oglądam i obserwuję innych notariuszy to znaczy że nie mam wiedzy, śmiech na sali
Awatar użytkownika
Monikamm
Modna

Post autor: Monikamm »

Laleczka69 pisze: pn gru 08, 2025 9:49 am Jakie wy bzdury opowiadacie, za chorych odpowiada dietetyk kliniczny mają dziewczynę bo wiem, moja mama jest u niej, a gotować to własnie Magda potrafi, wy bzdury takie piszecie, ona jak jeszcze nie była na tym ich czacie czy jakoś tak to sie nazywa to gotowała non stop.
A mama rozmawiała z tą dietetyk? Miała jakis osobisty kontakt? Jak tam ona się nazywała?
Laleczka69
Mokra Włoszka

muka123 pisze: pt maja 09, 2025 7:01 pm Ja kiedyś (2-3 lata temu) kupiłam dietę. Była to wypisz wymaluj zrzynka z diet Małgosi Lenartowicz, które posiadam. Co było trochę dziwne biorąc pod uwagę, że dieta niby wtedy ułożona przez Kasię, która ma jakieś wykształcenie dietetyczne. Teraz zajrzałam i widzę że Kasia już się od nich odłączyła, ciekawe o co poszło i kto tam w takim razie odpowiada za merytoryczną część biznesu, skoro ani Magda ani on nie mają żadnego wykształcenia.
Czyli sugerujesz że Kasia ściagnęła diety od tej lenartowicz
Awatar użytkownika
Monikamm
Modna

Laleczka69 pisze: pn gru 08, 2025 9:49 am Jakie wy bzdury opowiadacie, za chorych odpowiada dietetyk kliniczny mają dziewczynę bo wiem, moja mama jest u niej, a gotować to własnie Magda potrafi, wy bzdury takie piszecie, ona jak jeszcze nie była na tym ich czacie czy jakoś tak to sie nazywa to gotowała non stop.
Wiesz ile ludzi ma różne objawy chorobowe niezdiagnozowane? Jak Robercik i Madzia mają po danych z ankiety ocenić czy ktoś jest zdrowy czy chory? Czy mają do tego prawo aby robić taką selekcję? Bez jakiejkolwiek wiedzy medycznej???
Zastanawiam się zawsze dlaczego oni na choroby typu Cukrzyca, endometrioza mówią że to schorzenia. Nigdy nie używają słowa choroby.
Pewnie Madzia tego uczyła się na tym weekendowym kursie internetowym. Jak prowadzić ludzi chorych bez odpowiedniego papierka 😂😂😂 to zdrowi ludzie, tylko z pewnymi schorzeniami 😂😂😂
Awatar użytkownika
AniaW91
MiamiBicz

Post autor: AniaW91 »

Przecież widac ze Magda nie potrafi gotować tylko robi zawsze szybkie dania...jakby umiała to by zalewki gotowej ze sklepu nie preferowało bez przesady!!!! MAM WRAZENIE ZE ZA BARDZO JA BRONISZ ....a każdy wie jaka prawda jest i tego sie nie da ukryć...bo przez ponad 3 lata jak jest z czarnym i caly czas obserwuje nie zrobiła żadnego obiadu tylko losos, nalesnik,jajecznica I fastfoody takze prosze cie 🤣ona obok gotowania nawet nie stała...
Awatar użytkownika
Monikamm
Modna

Monikamm pisze: pn gru 08, 2025 10:03 am A mama rozmawiała z tą dietetyk? Miała jakis osobisty kontakt? Jak tam ona się nazywała?
Ponawiam pytanie koleżaneczko Magdaleny :) co to za tajrmnjcza dietetyk? Że też nawet my wierni fani Madzi i Robercika jej nie znają 😂😂😂
Awatar użytkownika
AniaW91
MiamiBicz

Monikamm pisze: pn gru 08, 2025 10:18 am Ponawiam pytanie koleżaneczko Magdaleny :) co to za tajrmnjcza dietetyk? Że też nawet my wierni fani Madzi i Robercika jej nie znają 😂😂😂
Widac ze koleżanką Magdy na forum i nadaje tylko na Roberta ;)broni jak siebie ...bądź to moze Magdalena sama ?😁
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

Post autor: dawidszulcc »

Laleczka69 pisze: pn gru 08, 2025 9:55 am A co ma wspólnego kto kogo obserwuje, ja jestem notariuszem a to że oglądam i obserwuję innych notariuszy to znaczy że nie mam wiedzy, śmiech na sali
Chyba swoim własnym 🤣🤦notariuszem Januszem, i co tu robisz ,w takim razie?
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

Monikamm pisze: pn gru 08, 2025 10:18 am Ponawiam pytanie koleżaneczko Magdaleny :) co to za tajrmnjcza dietetyk? Że też nawet my wierni fani Madzi i Robercika jej nie znają 😂😂😂
Właśnie już w tamtym roku albo i w ubiegłym miał ja przedstawić ,czyli pokazać jak obiecał i do tej pory cisza ,tak jak z tą sesją 🤣,bo ta dietetyk kliniczną to właśnie Magda z lewego konta tak jak jej rycerz Roberto🤣🐖 od siedmiu boleści🤣tak jej mama tej fanki Magdy owszem ma dietetyk kliniczną Magdę Więckowska pod imieniem ,nawet już nie pamietam i nazwiska nigdy nie podawał tej osoby 🤣🤣🤣🤣kiedyś poprosiłem o namiar na tą osobę to napisał aby najpierw się z nimi skontaktować mailowo, potem oni do niej 🤣🤣🤣🤣🤣 a przepraszam ma na imię Asia nic więcej.
tomasz4999
Modna

Post autor: tomasz4999 »

Widze ze na forum gęsto - pytanie do Monikammm, czy mam brac wolne w pracy? w biurze nie nadązam odswiezac forum na telefonie, z domu tez latwiej byloby scrollowac... Nie musi sie czlowiek chowac chyba ze przed narzeczona :') :') :') :') :')
Awatar użytkownika
AniaW91
MiamiBicz

dawidszulcc pisze: pn gru 08, 2025 11:16 am Właśnie już w tamtym roku albo i w ubiegłym miał ja przedstawić ,czyli pokazać jak obiecał i do tej pory cisza ,tak jak z tą sesją 🤣,bo ta dietetyk kliniczną to właśnie Magda z lewego konta tak jak jej rycerz Roberto🤣🐖 od siedmiu boleści🤣tak jej mama tej fanki Magdy owszem ma dietetyk kliniczną Magdę Więckowska pod imieniem ,nawet już nie pamietam i nazwiska nigdy nie podawał tej osoby 🤣🤣🤣🤣kiedyś poprosiłem o namiar na tą osobę to napisał aby najpierw się z nimi skontaktować mailowo, potem oni do niej 🤣🤣🤣🤣🤣 a przepraszam ma na imię Asia nic więcej.

Dawidzie czy ty wiesz ze Magdalena umie tez gotować pyszne dania obiadowe ?🤣nie korzystajac z gotowców ze sklepu 🤣a nawet Jankowi potrafili kupować racuchy gotowe
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

Zrzynanie z kogoś to jej specjał, od kad jest z tym knurem to nigdy nic wartościowego nie ugotowała, sama była otyła, a teraz nagle fit i dama całą buzią, no nie stety ale ja w to nie wierzę, Janek nawet porządnej zupy nigdy nie jadł, no chyba że u babci, bo w domu to wszystko na sucho je .
Awatar użytkownika
Monikamm
Modna

tomasz4999 pisze: pn gru 08, 2025 11:32 am Widze ze na forum gęsto - pytanie do Monikammm, czy mam brac wolne w pracy? w biurze nie nadązam odswiezac forum na telefonie, z domu tez latwiej byloby scrollowac... Nie musi sie czlowiek chowac chyba ze przed narzeczona :') :') :') :') :')
Musisz w pracy ćwiczyć wielozadaniowość 😂 a w domu wkręcić narzeczoną. Ja męza wkręciłam , kiedys mowil: nie pokazuj mi tego g**** a teraz .... sam pyta ....co tam u Robercika słychac 😂😂😂
tomasz4999
Modna

NIE POKAZUJ MI TEGO GÓWNA!
aaaahahahhaahhahhhahhahahaahhahahahahahahhahahhaahahahaaahhahahahahahaahhaah PADŁEM :') :') :') :') :') :')

Monikamm pisze: pn gru 08, 2025 12:18 pm Musisz w pracy ćwiczyć wielozadaniowość 😂 a w domu wkręcić narzeczoną. Ja męza wkręciłam , kiedys mowil: nie pokazuj mi tego g**** a teraz .... sam pyta ....co tam u Robercika słychac 😂😂😂
Wicia77
Channelka

Post autor: Wicia77 »

Ja lubiłam oglądać jak była Iga. Podobał mi się jej luz i wydawała się taka normalna i ciepła. Fajnie było jak prowadziła ten sklep. Napisałam kiedyś w komentarzu u Ich co ze sklepem, ale nie odpowiedziała. U Magdy była niesamowita sztywność i ta sztywna dziwność przyciągała moją uwagę. Szkoda, że Iga u siebie nie pociągnęła kontekstu tylko się mizfrzy i nic z tego nie wynika.
Grubba
Ciastko

Post autor: Grubba »

Cos Madziuni nie widac.Magda jest sztywna ale tez widac ze jest marionetka.Madzia da panu buzi-jak w kole fortuny
Wicia77
Channelka

Post autor: Wicia77 »

O kurczę sorry za literówki. Chodziło mi o Iwę.
Awatar użytkownika
AniaW91
MiamiBicz

Wicia77 pisze: pn gru 08, 2025 4:22 pm O kurczę sorry za literówki. Chodziło mi o Iwę.
Iwa byla także sobie popatrzyłam ostatnio nq nia na insta to widzę ze dalej sie nie zmieniła dla mnie kobieta myślach różnie jak na swój wiek nie dojrzała intelektualnie ...u niej to dopiero nuda jedno i to samo i jeszcze wita sie tak samo...ja ja nie obserwuje nawet ...wolę francuska telenowele Magdy i Roberta 🤣
Awatar użytkownika
AniaW91
MiamiBicz

Ciekawe kiedy Czarny sie odpali hahah dodal z mamą zdjęcie stare jak nigdy.

No aż dziwne ...teraz całkowicie wiadac ze jest sam ze liczy sie tylko jego rodzina mama i corka.
tomasz4999
Modna

Mnie dalej ciekawi chyba najbardziej komu on wiozl ta kawe przedwczoraj bo bylo o tym z 6 kafelkow na storiskach i tak sie tym podniecal ze szybki dostawca kawy itd, ze nie kazdy lubi zimna kawe a finalnie powiedzial (niosac worek ze smieciami) ze Magda jest dalej w rozjazdach czyli ze nie bylo jej wtedy w domu a on wpadl tylko wyrzucic smieci xD

Dlatego tez ponawiam pytanie - komu wiozl ta kawe???

:') :') :') :') :') :') :')
Awatar użytkownika
AniaW91
MiamiBicz

On nie wiozl kawy jak już wcześniej pisałam gdzieś to była ściema
....on poprostu niósł pusty swój kubek 🤣nawet nje pokazal jak Magdzie zamawiał ta kawe...takze no....a smieci skas wziął taki tupet ze niby u niej byl🤣odbił sie od klamki ...to jest moje spostrzeżenie
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

AniaW91 pisze: pn gru 08, 2025 5:59 pm On nie wiozl kawy jak już wcześniej pisałam gdzieś to była ściema
....on poprostu niósł pusty swój kubek 🤣nawet nje pokazal jak Magdzie zamawiał ta kawe...takze no....a smieci skas wziął taki tupet ze niby u niej byl🤣odbił sie od klamki ...to jest moje spostrzeżenie
Ja nie mogę, poszedł na osiedle Magdy, żeby przypalić frana, że jest u niej masakra.
Ewelka_00
Ciastko

Post autor: Ewelka_00 »

Ja tu Was czytam i leje ze śmiechu. Do tej pory tylko czytałam ale widzę że nikt nie skomentował że … podczas noszenia kawy mignęła pani Fryzjer 🧐