Start
Mój profil

Dieta czarny furiat

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Awatar użytkownika
AniaW91
MiamiBicz

Re: Dieta czarny furiat

Post autor: AniaW91 »

Tak mignęła Pani fryzjer wraz z kawka ...a on szedł niby oraz niej od fryzjera to chyba takim tempem szedl ze ona zdążyłam zamknąć dobytek i zajść po kawe i spowrotem isc czy jak ?
tomasz4999
Modna

Post autor: tomasz4999 »

Ja bym potrzebowal mapke tego dobytku w Wawie i rozrysowal to wszystko wraz z ramami czasowymi xD

AniaW91 pisze: pn gru 08, 2025 6:38 pm Tak mignęła Pani fryzjer wraz z kawka ...a on szedł niby oraz niej od fryzjera to chyba takim tempem szedl ze ona zdążyłam zamknąć dobytek i zajść po kawe i spowrotem isc czy jak ?
Sylwkap25
SushiRoll

Post autor: Sylwkap25 »

O ile się nie mylę, to szedł ze szpicbródki do Noble Coffee 😂
W drugą stronę jest jeszcze piekarnia, moze tam wstąpił i w tym czasie ze szpicbródki wyszła gwiazda Anita 😂
tomasz4999 pisze: pn gru 08, 2025 6:45 pm Ja bym potrzebowal mapke tego dobytku w Wawie i rozrysowal to wszystko wraz z ramami czasowymi xD
Załączniki
fw_1765216265884.jpg
fw_1765216265884.jpg (45.28 KiB) Przejrzano 293 razy
Awatar użytkownika
Monikamm
Modna

Post autor: Monikamm »

Hahahhaha nie wytrzynam z Wami 😂😂 detektywi 1 klasa 😂😂😂
Awatar użytkownika
Monikamm
Modna

Post autor: Monikamm »

Ewelka_00 pisze: pn gru 08, 2025 6:32 pm Ja tu Was czytam i leje ze śmiechu. Do tej pory tylko czytałam ale widzę że nikt nie skomentował że … podczas noszenia kawy mignęła pani Fryzjer 🧐
Witaj 😇 myslę że dużo osób tylko czyta. Ale mam nadzieję że chociaż kilku zagubionym duszyczkom otworzyliśmy oczy na tą "działalność" 😂😂😂
tomasz4999
Modna

WYGRAŁAŚ!!!
aahhahahahahahhahahahhaahhahahhaha

to jeszcze znajdz mi Putke, Dary Losu czy tam Posejdona i bede mogl sobie onlajn obskoczyc wszystkie miejscowki i nie sluchac tego pie€%^€lenia

xD

Sylwkap25 pisze: pn gru 08, 2025 6:52 pm O ile się nie mylę, to szedł ze szpicbródki do Noble Coffee 😂
W drugą stronę jest jeszcze piekarnia, moze tam wstąpił i w tym czasie ze szpicbródki wyszła gwiazda Anita 😂
Andzula
RóżowePolo

Post autor: Andzula »

Zobaczcie nową relację Magdy na insta.
Awatar użytkownika
AniaW91
MiamiBicz

No na fb Magdalena dala przesłanie w relacji....o łzach smutku itd
Ewelka_00
Ciastko

Post autor: Ewelka_00 »

Monikamm i Tomasz w mojej głowie się przyjaźnimy
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

Post autor: dawidszulcc »

Z jej relacji wynika że cały czas ja wykorzystywał do swoich celów, a ona wreszcie przejrzała na oczy lub nie, zależy to od niej
Awatar użytkownika
AniaW91
MiamiBicz

Ale jak dzis nagral te 3 czy 4 rolki to widac bylo krążył kolo.mieskania Magdy tam gdzie zawsze tymi ścieżkami...I zauważyłam jak mowil to patrzyl do góry tak jakby na balkon jej🤣moze myślał.ze ja tam zobaczy albo cos...
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

AniaW91 pisze: pn gru 08, 2025 7:51 pm Ale jak dzis nagral te 3 czy 4 rolki to widac bylo krążył kolo.mieskania Magdy tam gdzie zawsze tymi ścieżkami...I zauważyłam jak mowil to patrzyl do góry tak jakby na balkon jej🤣moze myślał.ze ja tam zobaczy albo cos...
Ona wchodziła na balkon pół naga tylko przez niego, bo szeryf tak kazał. Mam nadzieję że już więcej nie zobaczymy poniewierania,i stawiania pod ścianą. Toksyk będzie ja nękał zapewne.
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

czorcikakysz pisze: pn gru 08, 2025 7:58 pm Magda jest po prostu ofiarą przemocy. W pewnym momencie stała się podobna do swojego oprawcy, pewnie zagrały jakieś mechanizmy obronne w jej głowie.
Należy chyba współczuć, że padła ofiarą narcyza, ale z drugiej strony jest niesmak, że brała ostatnio udział w takim cyrku. Trzeba zejść ze sceny niepokonanym, wiedzieć, kiedy ją opuścić.
Długo była na tej scenie, zanim zeszła, o ile zeszła tego jeszcze nie wiemy, nie wiadomo co się z nią dzieje i gdzie jest tak naprawdę. Magda musi otworzyć oczy i tyle ,brnęła w to razem z nim.
ML111
MiamiBicz

Post autor: ML111 »

Na jej miejscu zażądałabym usunięcia wizerunku z jego strony. Wydaje mi się, że jej rodzina mogła ją uświadomić co się dzieje, Janek też nie wyglądał na szczęśliwego w jego towarzystwie.
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

ML111 pisze: pn gru 08, 2025 8:21 pm Na jej miejscu zażądałabym usunięcia wizerunku z jego strony. Wydaje mi się, że jej rodzina mogła ją uświadomić co się dzieje, Janek też nie wyglądał na szczęśliwego w jego towarzystwie.
Do póki nie ogłosi któreś z nich że to koniec to spekulacje będą i domysły, tylko przyciągają całą tą sytuację, a on chodzi jak obłąkany i piepszy głupoty, do telefonu bo już nie ma co ,wymyślać.
Awatar użytkownika
AniaW91
MiamiBicz

Czyżby już dziś sie wgl nie odpalił.na relacjach ? Coraz to gorzej to wygląda...a czekałam tyle czasu na jakiegoś newsa😅🤣
ML111
MiamiBicz

Post autor: ML111 »

Może być też tak, że nic nie ogłoszą, tylko Magda po prostu zniknie, tak jak teraz i tak już zostanie. Zobaczymy... ale ewidentnie coś jest na rzeczy, bo oprócz wyjazdu, to nie było takiej przerwy bez Magdy na profilu.
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

ML111 pisze: pn gru 08, 2025 8:31 pm Może być też tak, że nic nie ogłoszą, tylko Magda po prostu zniknie, tak jak teraz i tak już zostanie. Zobaczymy... ale ewidentnie coś jest na rzeczy, bo oprócz wyjazdu, to nie było takiej przerwy bez Magdy na profilu.
Pewnie tak ,no i daje znaki obserwatorom i osobą z petardy, albo petarda zniknie . Jak tak będzie będą musieli to ogłosić. Tak jak z cateringiem
Awatar użytkownika
Dwa_palce_w_natalce
PsychoFanka

Post autor: Dwa_palce_w_natalce »

Gość się kreuje na nabitego hajsem jak autobus do Lichenia, a od lat nie potrafi sobie wstawić zęba… jak go zapytałem „Kaj masz tryba?”, to mnie zbanował 🤣
tomasz4999
Modna

Zaraz zaraz... czy wy chcecie mi powiedziec ze.... on dzisiaj pojechal z Zoliborza (artystycznego) na Targówek tylko po to zeby.... porobic cardio wokolo jej balkonu???

w tym tyg. 5 x 50min

xD
tomasz4999
Modna

A bardzo nam miło, my razem z Monikamm to juz sie znamy prawie jak dwa łyse konie :') :') :')

Mama... najlepsza przyjaciolka....

.....Zawsze przy mnie....

....moj Anioł.....

CHCESZ DIETY??? PISZ [email protected]

:') :') :') :') :') :')
Ewelka_00 pisze: pn gru 08, 2025 7:40 pm Monikamm i Tomasz w mojej głowie się przyjaźnimy
tomasz4999
Modna

1. Wczoraj mielismy awarie czata na fb

2. Magda pracuje osobno i cwiczy tez osobno, mamy rozne programy, kazdy swoj.

3. Ida swieta, trzeba posprzatac mieszkanie, jest zapuszczone po tym wszystkim wiec Magdy nie ma.

4. Jade do parku teraz porobic swoje cardio.

Czego nie rozumiecie? Po co drązycie??

AAAAAAAAAHAHHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHHAAHHAHAHAHAHA
Apra
Mokra Włoszka

Post autor: Apra »

Jakoś tak mizernie u Furiata 😁 bez dynamiki i nudą już wieje 🤔😆
tomasz4999
Modna

Za to ja zauwazylem ze przedluzyl CHYBA :)) promocje mikolajkowa bo przed chwila doslownie odpisal osobom Zapraszam ma Priv z haslem Mikolajki :') :') :') mialo byc tylko do niedzieli a tu prosze jaki dobry samarytanin z niego!
Laleczka69
Mokra Włoszka

Post autor: Laleczka69 »

Wicia77 pisze: pn gru 08, 2025 3:33 pm Ja lubiłam oglądać jak była Iga. Podobał mi się jej luz i wydawała się taka normalna i ciepła. Fajnie było jak prowadziła ten sklep. Napisałam kiedyś w komentarzu u Ich co ze sklepem, ale nie odpowiedziała. U Magdy była niesamowita sztywność i ta sztywna dziwność przyciągała moją uwagę. Szkoda, że Iga u siebie nie pociągnęła kontekstu tylko się mizfrzy i nic z tego nie wynika.
To idż do tej całej igi czy jakoś tak