Dieta czarny furiat
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherryRe: Dieta czarny furiat
Tak mignęła Pani fryzjer wraz z kawka ...a on szedł niby oraz niej od fryzjera to chyba takim tempem szedl ze ona zdążyłam zamknąć dobytek i zajść po kawe i spowrotem isc czy jak ?
-
tomasz4999
- Modna
Ja bym potrzebowal mapke tego dobytku w Wawie i rozrysowal to wszystko wraz z ramami czasowymi xD
O ile się nie mylę, to szedł ze szpicbródki do Noble Coffee 
W drugą stronę jest jeszcze piekarnia, moze tam wstąpił i w tym czasie ze szpicbródki wyszła gwiazda Anita
W drugą stronę jest jeszcze piekarnia, moze tam wstąpił i w tym czasie ze szpicbródki wyszła gwiazda Anita
tomasz4999 pisze: ↑pn gru 08, 2025 6:45 pm Ja bym potrzebowal mapke tego dobytku w Wawie i rozrysowal to wszystko wraz z ramami czasowymi xD
- Załączniki
-
- fw_1765216265884.jpg (45.28 KiB) Przejrzano 309 razy
Witaj
-
tomasz4999
- Modna
WYGRAŁAŚ!!!
aahhahahahahahhahahahhaahhahahhaha
to jeszcze znajdz mi Putke, Dary Losu czy tam Posejdona i bede mogl sobie onlajn obskoczyc wszystkie miejscowki i nie sluchac tego pie€%^€lenia
xD
aahhahahahahahhahahahhaahhahahhaha
to jeszcze znajdz mi Putke, Dary Losu czy tam Posejdona i bede mogl sobie onlajn obskoczyc wszystkie miejscowki i nie sluchac tego pie€%^€lenia
xD
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Z jej relacji wynika że cały czas ja wykorzystywał do swoich celów, a ona wreszcie przejrzała na oczy lub nie, zależy to od niej
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Ona wchodziła na balkon pół naga tylko przez niego, bo szeryf tak kazał. Mam nadzieję że już więcej nie zobaczymy poniewierania,i stawiania pod ścianą. Toksyk będzie ja nękał zapewne.
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Długo była na tej scenie, zanim zeszła, o ile zeszła tego jeszcze nie wiemy, nie wiadomo co się z nią dzieje i gdzie jest tak naprawdę. Magda musi otworzyć oczy i tyle ,brnęła w to razem z nim.czorcikakysz pisze: ↑pn gru 08, 2025 7:58 pm Magda jest po prostu ofiarą przemocy. W pewnym momencie stała się podobna do swojego oprawcy, pewnie zagrały jakieś mechanizmy obronne w jej głowie.
Należy chyba współczuć, że padła ofiarą narcyza, ale z drugiej strony jest niesmak, że brała ostatnio udział w takim cyrku. Trzeba zejść ze sceny niepokonanym, wiedzieć, kiedy ją opuścić.
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Do póki nie ogłosi któreś z nich że to koniec to spekulacje będą i domysły, tylko przyciągają całą tą sytuację, a on chodzi jak obłąkany i piepszy głupoty, do telefonu bo już nie ma co ,wymyślać.
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Pewnie tak ,no i daje znaki obserwatorom i osobą z petardy, albo petarda zniknie . Jak tak będzie będą musieli to ogłosić. Tak jak z cateringiem
- Dwa_palce_w_natalce
- PsychoFanka
Gość się kreuje na nabitego hajsem jak autobus do Lichenia, a od lat nie potrafi sobie wstawić zęba… jak go zapytałem „Kaj masz tryba?”, to mnie zbanował 
-
tomasz4999
- Modna
Zaraz zaraz... czy wy chcecie mi powiedziec ze.... on dzisiaj pojechal z Zoliborza (artystycznego) na Targówek tylko po to zeby.... porobic cardio wokolo jej balkonu???
w tym tyg. 5 x 50min
xD
w tym tyg. 5 x 50min
xD
-
tomasz4999
- Modna
A bardzo nam miło, my razem z Monikamm to juz sie znamy prawie jak dwa łyse konie
Mama... najlepsza przyjaciolka....
.....Zawsze przy mnie....
....moj Anioł.....
CHCESZ DIETY??? PISZ [email protected]
Mama... najlepsza przyjaciolka....
.....Zawsze przy mnie....
....moj Anioł.....
CHCESZ DIETY??? PISZ [email protected]
-
tomasz4999
- Modna
1. Wczoraj mielismy awarie czata na fb
2. Magda pracuje osobno i cwiczy tez osobno, mamy rozne programy, kazdy swoj.
3. Ida swieta, trzeba posprzatac mieszkanie, jest zapuszczone po tym wszystkim wiec Magdy nie ma.
4. Jade do parku teraz porobic swoje cardio.
Czego nie rozumiecie? Po co drązycie??
AAAAAAAAAHAHHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHHAAHHAHAHAHAHA
2. Magda pracuje osobno i cwiczy tez osobno, mamy rozne programy, kazdy swoj.
3. Ida swieta, trzeba posprzatac mieszkanie, jest zapuszczone po tym wszystkim wiec Magdy nie ma.
4. Jade do parku teraz porobic swoje cardio.
Czego nie rozumiecie? Po co drązycie??
AAAAAAAAAHAHHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHHAAHHAHAHAHAHA
-
tomasz4999
- Modna
Za to ja zauwazylem ze przedluzyl CHYBA
) promocje mikolajkowa bo przed chwila doslownie odpisal osobom Zapraszam ma Priv z haslem Mikolajki
mialo byc tylko do niedzieli a tu prosze jaki dobry samarytanin z niego!
-
Laleczka69
- Mokra Włoszka
To idż do tej całej igi czy jakoś takWicia77 pisze: ↑pn gru 08, 2025 3:33 pm Ja lubiłam oglądać jak była Iga. Podobał mi się jej luz i wydawała się taka normalna i ciepła. Fajnie było jak prowadziła ten sklep. Napisałam kiedyś w komentarzu u Ich co ze sklepem, ale nie odpowiedziała. U Magdy była niesamowita sztywność i ta sztywna dziwność przyciągała moją uwagę. Szkoda, że Iga u siebie nie pociągnęła kontekstu tylko się mizfrzy i nic z tego nie wynika.