Start
Mój profil

Alina Orlowa i Alena Savchenko mordowały psy i koty

Moderator: verysweetcherry
magda2023
BlondDoczep

Alina Orlowa i Alena Savchenko mordowały psy i koty

Post autor: magda2023 »

Nie wiem czy znacie tą sprawe. Była bardzo głośna na ruskich socjalach. Dwie laski brały z ogłoszeń psy i koty jak ktoś chciał oddać. Były bardzo miłe i sympatyczne jak po zwierzaka przyjeżdżały. A po co im one były?? Mordowały je i torturowały w opuszczonym szpitalu w Charabowsku. Miały nawet zrobione takie specjalne fartuszki rzeźnickie pochlapane czerwona farbą żeby wyglądały jak z rzeźni. Jedna była córką pilota wojskowego znanego w mieście. Robiły takie rzeczy jak rozcinanie szczeniaka i wyrywanie z niego bijącego serca itp latały te filmiki po internecie. Po namierzeniu dostały po 5 lat koloni karnej a po wyjściu jedna została stylistką paznokci a druga chyba fryzjerką podawali ludzie na czanach. I jedna z nich ma teraz kota jak na ironie XD

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
magda2023
BlondDoczep

mozna dodac tylko 4 fot

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
magda2023
BlondDoczep

next
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
berry blast
PrinTu

Post autor: berry blast »

na szczęście nie znam.
dużo ogólnie znoszę szczegółów ze spraw kryminalnych, ale nie z dręczenia czy mordowania zwierząt.
nie wrzucaj proszę żadnych zdjęć czy filmów, z góry dzięki.
mvrtusivvxxx
RoyalBaby

Post autor: mvrtusivvxxx »

Ma ktoś ich profil na ig ?
Panda.Anna
ŚpioszkiKenzo

Post autor: Panda.Anna »

Po co ich Ig? Po to aby nakręcać popularność takim ludziom i w ten sposób zachęcać innych do zdobywania sławy w ten sposób?
M.M.M
Koczkodan

Post autor: M.M.M »

magda2023 pisze: ndz gru 07, 2025 12:03 am Nie wiem czy znacie tą sprawe. Była bardzo głośna na ruskich socjalach. Dwie laski brały z ogłoszeń psy i koty jak ktoś chciał oddać. Były bardzo miłe i sympatyczne jak po zwierzaka przyjeżdżały. A po co im one były?? Mordowały je i torturowały w opuszczonym szpitalu w Charabowsku. Miały nawet zrobione takie specjalne fartuszki rzeźnickie pochlapane czerwona farbą żeby wyglądały jak z rzeźni. Jedna była córką pilota wojskowego znanego w mieście. Robiły takie rzeczy jak rozcinanie szczeniaka i wyrywanie z niego bijącego serca itp latały te filmiki po internecie. Po namierzeniu dostały po 5 lat koloni karnej a po wyjściu jedna została stylistką paznokci a druga chyba fryzjerką podawali ludzie na czanach. I jedna z nich ma teraz kota jak na ironie XD

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Pierwsze słyszę o tej sprawie na szczęście. O ile mogę czytać o różnych kryminalnych sprawach, zagadkach etc, tak nie mogę jeśli chodzi o cierpienie zwierząt. Te zdjęcia już mnie przerażają, dobrze, że nie dodalas tych bardziej drastycznych 😢 serce pęka od samego czytania. Tym bardziej w takim kraju, powinni zrobić im to samo. Nie 5 lat kolonii karnej, nie robienie później pazurków a pociąć i wyrwać żywcem serce! Nie szkoda mi takich (żeby nie użyć słowa ludzi) wytworów. Powinny zostać ukarane w ten sposób. Totalne tortury na żywca i zd*chać w cierpieniu.
PrzemoKondratowicz
Dieta 600 kcal

Post autor: PrzemoKondratowicz »

berry blast pisze: ndz gru 07, 2025 12:44 am na szczęście nie znam.
dużo ogólnie znoszę szczegółów ze spraw kryminalnych, ale nie z dręczenia czy mordowania zwierząt.
nie wrzucaj proszę żadnych zdjęć czy filmów, z góry dzięki.
Mam to samo. Wszystko zniosę na temat ludzi, nawet dzieci, ale nie na temat zwierząt. Nie jestem w stanie. Dobrze że tego nie wiedziałem i żałuję że to przeczytałem.
cyrkiel
Mokra Włoszka

Post autor: cyrkiel »

M.M.M pisze: ndz gru 07, 2025 11:33 am Pierwsze słyszę o tej sprawie na szczęście. O ile mogę czytać o różnych kryminalnych sprawach, zagadkach etc, tak nie mogę jeśli chodzi o cierpienie zwierząt. Te zdjęcia już mnie przerażają, dobrze, że nie dodalas tych bardziej drastycznych 😢 serce pęka od samego czytania. Tym bardziej w takim kraju, powinni zrobić im to samo. Nie 5 lat kolonii karnej, nie robienie później pazurków a pociąć i wyrwać żywcem serce! Nie szkoda mi takich (żeby nie użyć słowa ludzi) wytworów. Powinny zostać ukarane w ten sposób. Totalne tortury na żywca i zd*chać w cierpieniu.
Nie wiem czy jest mięso ale wiele zwierząt również cierpi przed tym, jak trafią na talerze. Warunki, niehumanitarne traktowanie i co jakiś czas wypływa informacja jak pracownicy się znęcali nad zwierzętami. Więc jedząc mięso, też się do tego człowiek przyczynia, że zwierze cierpi.
Awatar użytkownika
SmokAnalog
Amigo

Post autor: SmokAnalog »

To są te tradycyjne, chrześcijańskie rosyjskie wartości? xd
Kotek_99
SushiRoll

Post autor: Kotek_99 »

Ja mam tak samo jak koledzy i koleżanki wyżej - wiele zniosę w true crime, ale nie znęcanie nad zwierzętami, także nie chcę tego zgłębiać i wolę nie myśleć na co dzień, że coś takiego może chodzić wśród nas i nie daj Boże świadczyć jakieś usługi.
Wystarczą nam Maniacy z Dniepropetrowska, nie trzeba info o kolejnych stworach.

Też żałuję, że to przeczytałam.
A dyskutować za bardzo nie ma o czym, zwyrodniałstwo i tyle. Nie ma tu czego rozkminiać dla normalnego człowieka.
Defreg56
Koczkodan

Post autor: Defreg56 »

Rosjanie to dzicz, jak widać dotyczy to nawet kilunastoletnich dziewczynek. Mogli je wysłać na front z tej karnej kolonii :p nie mam żadnego szacunku ani litości dla tego kraju
Cezary1991
Mokra Włoszka

Post autor: Cezary1991 »

Ruskie i ukraińce po jednych pieniądzach, co genialnie pokazują dziesiątki podcastów o ich wyczynach kryminalnych.
A za te zwierzątka to niech zdychają małe ku.wy.
Martyna2904
Tritonotti

Post autor: Martyna2904 »

Też zniosę wiele w true crime, ale nie cierpienie zwierząt 😭 nie mogę i tyle. Powinny gnić w więzieniu, mam nadzieję że nie mają klientek na te paznokcie i fryzury 😣
kasakasakasakasakasa
Koczkodan

Post autor: kasakasakasakasakasa »

Swoją drogą kojarzę, że przynajmniej kilku seryjnych m*rderc*w zaczynało właśnie od zwierząt. Mam nadzieję, że tutaj historia się nie powtórzy.
magda2023
BlondDoczep

mvrtusivvxxx pisze: ndz gru 07, 2025 7:26 am Ma ktoś ich profil na ig ?
Jedna miała ig ale ludzie zaczeli pisać koment o mordowaniu i byc może usunęła dlatego. I żeby zabrać jej kota.

Obrazek
Obrazek