Pierwsze słyszę o tej sprawie na szczęście. O ile mogę czytać o różnych kryminalnych sprawach, zagadkach etc, tak nie mogę jeśli chodzi o cierpienie zwierząt. Te zdjęcia już mnie przerażają, dobrze, że nie dodalas tych bardziej drastycznychmagda2023 pisze: ↑ndz gru 07, 2025 12:03 am Nie wiem czy znacie tą sprawe. Była bardzo głośna na ruskich socjalach. Dwie laski brały z ogłoszeń psy i koty jak ktoś chciał oddać. Były bardzo miłe i sympatyczne jak po zwierzaka przyjeżdżały. A po co im one były?? Mordowały je i torturowały w opuszczonym szpitalu w Charabowsku. Miały nawet zrobione takie specjalne fartuszki rzeźnickie pochlapane czerwona farbą żeby wyglądały jak z rzeźni. Jedna była córką pilota wojskowego znanego w mieście. Robiły takie rzeczy jak rozcinanie szczeniaka i wyrywanie z niego bijącego serca itp latały te filmiki po internecie. Po namierzeniu dostały po 5 lat koloni karnej a po wyjściu jedna została stylistką paznokci a druga chyba fryzjerką podawali ludzie na czanach. I jedna z nich ma teraz kota jak na ironie![]()
![]()
Mam to samo. Wszystko zniosę na temat ludzi, nawet dzieci, ale nie na temat zwierząt. Nie jestem w stanie. Dobrze że tego nie wiedziałem i żałuję że to przeczytałem.berry blast pisze: ↑ndz gru 07, 2025 12:44 am na szczęście nie znam.
dużo ogólnie znoszę szczegółów ze spraw kryminalnych, ale nie z dręczenia czy mordowania zwierząt.
nie wrzucaj proszę żadnych zdjęć czy filmów, z góry dzięki.
Nie wiem czy jest mięso ale wiele zwierząt również cierpi przed tym, jak trafią na talerze. Warunki, niehumanitarne traktowanie i co jakiś czas wypływa informacja jak pracownicy się znęcali nad zwierzętami. Więc jedząc mięso, też się do tego człowiek przyczynia, że zwierze cierpi.M.M.M pisze: ↑ndz gru 07, 2025 11:33 am Pierwsze słyszę o tej sprawie na szczęście. O ile mogę czytać o różnych kryminalnych sprawach, zagadkach etc, tak nie mogę jeśli chodzi o cierpienie zwierząt. Te zdjęcia już mnie przerażają, dobrze, że nie dodalas tych bardziej drastycznychserce pęka od samego czytania. Tym bardziej w takim kraju, powinni zrobić im to samo. Nie 5 lat kolonii karnej, nie robienie później pazurków a pociąć i wyrwać żywcem serce! Nie szkoda mi takich (żeby nie użyć słowa ludzi) wytworów. Powinny zostać ukarane w ten sposób. Totalne tortury na żywca i zd*chać w cierpieniu.