Dieta czarny furiat
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherryRe: Dieta czarny furiat
Albo teraz znów dodał przemianę tej Aldony i ona dodała komentarz ale przejrzałam jej profil ma zdj od 2014 chyba i ona zawsze figurę miala taka szczupla, wiec nw o co chodzi o jaka przemianę 

-
dawidszulcc
- SushiRoll
Zgadza się, albo ktoś im pisze że nic nie robią , nie koniecznie czytają tu ,nygusy
-
dawidszulcc
- SushiRoll
-
Zubizubizu
- RoyalBaby
Madzia, Madzia, zobacz sajgonki z kalmarem leżą na tym.... Znów nas oprowadza po rybnym... No debil 

-
dawidszulcc
- SushiRoll
A tak naprawdę to on i ona są tak chorzy umysłowo ,że już mało ich oglądam, wieje nudą. Odkąd pamiętam to kupowali zawsze fileta kurczaka kukurydzianego, miał być najlepszym wyborem z drosed, nagle kupuje gdzie indziej najzwyklejsze filety na wagę, ciekawe czemu nie tamte słynne kukurydziane, zawsze to podkreślał, I macanie tego wszystkiego, on się zachowuje jak wariat. Przestaje obserwować mam dość dwóch pajacow.Zubizubizu pisze: ↑czw gru 04, 2025 8:53 am Madzia, Madzia, zobacz sajgonki z kalmarem leżą na tym.... Znów nas oprowadza po rybnym... No debil![]()
-
dawidszulcc
- SushiRoll
-
dawidszulcc
- SushiRoll
Kurcze znów stare przemiany, nie wiem jak je by nie wstawiał, zawsze człowiek wie że to już byłodawidszulcc pisze: ↑czw gru 04, 2025 6:02 pm Zgadza się, Oj coraz bardziej się pogrążają, kłamstwo za kłamstwem, pewnie zadzwoni i powie żeby kawę kupiła,a nie to że poszła po kawę.
Mi sie wydaje ze wczoraj Magda gdzieś wyjechała bądź sa pokłóceni cos wpsomnial o złym zdrowiu jej taty ze ma problemy itd wgl praktycznie jej nie bylo na relacjach wczoraj.
MOZLIWE ze xos jest na rzeczy bądź znów cos ściemniają i sobie wymyślił...ale jakbybtak rzeczywiście bylo zamiast on jako partner ja wspierać w tych cięższych chwilach itd to on chodzi po mieście i kameruje, nagrały....dramat!!
MOZLIWE ze xos jest na rzeczy bądź znów cos ściemniają i sobie wymyślił...ale jakbybtak rzeczywiście bylo zamiast on jako partner ja wspierać w tych cięższych chwilach itd to on chodzi po mieście i kameruje, nagrały....dramat!!
-
Zubizubizu
- RoyalBaby
Już wbiegliście z Panem Robertem po schodach? Uhhh to był pokaz mocy i siły