Start
Mój profil

Dieta czarny furiat

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Awatar użytkownika
AniaW91
BlondDoczep

Re: Dieta czarny furiat

Post autor: AniaW91 »

Albo teraz znów dodał przemianę tej Aldony i ona dodała komentarz ale przejrzałam jej profil ma zdj od 2014 chyba i ona zawsze figurę miala taka szczupla, wiec nw o co chodzi o jaka przemianę 🤣🤣🤣🤣🤣
dawidszulcc
SushiRoll

Post autor: dawidszulcc »

AniaW91 pisze: śr gru 03, 2025 6:58 pm Chyba czytają nasze komentarze bo jak sie tłumaczył my pracujemy my sie nie obijamy my jesteśmy uczciwi w tym co robimy itd
...właśnie nie!nie robicie praktycznie nic oprócz oszustwa
Zgadza się, albo ktoś im pisze że nic nie robią , nie koniecznie czytają tu ,nygusy
dawidszulcc
SushiRoll

AniaW91 pisze: śr gru 03, 2025 5:20 pm Dal przemiane ale skąd on wziął to pierwsze przed przecież to nie jest ta Iwona Witek popatrzyłam na jej profil i ona nigdy taka gruba nie była....
Ale u nich była nie wiadomo czy to jest ich przemiana, może biorą z jakiś stron, i mówią że to ich podopieczni 🤣🤣🤣🤣
Zubizubizu
RoyalBaby

Post autor: Zubizubizu »

Madzia, Madzia, zobacz sajgonki z kalmarem leżą na tym.... Znów nas oprowadza po rybnym... No debil 🤣🤣🤣🤣
dawidszulcc
SushiRoll

Zubizubizu pisze: czw gru 04, 2025 8:53 am Madzia, Madzia, zobacz sajgonki z kalmarem leżą na tym.... Znów nas oprowadza po rybnym... No debil 🤣🤣🤣🤣
A tak naprawdę to on i ona są tak chorzy umysłowo ,że już mało ich oglądam, wieje nudą. Odkąd pamiętam to kupowali zawsze fileta kurczaka kukurydzianego, miał być najlepszym wyborem z drosed, nagle kupuje gdzie indziej najzwyklejsze filety na wagę, ciekawe czemu nie tamte słynne kukurydziane, zawsze to podkreślał, I macanie tego wszystkiego, on się zachowuje jak wariat. Przestaje obserwować mam dość dwóch pajacow.
Andzula
Ciastko

Post autor: Andzula »

I jak nagranie na balkonie z biura ,to Magda poszła po kawę :') :') A przecież tam jej nie było dopiero wstał!!
dawidszulcc
SushiRoll

Andzula pisze: czw gru 04, 2025 5:47 pm I jak nagranie na balkonie z biura ,to Magda poszła po kawę :') :') A przecież tam jej nie było dopiero wstał!!
Zgadza się, Oj coraz bardziej się pogrążają, kłamstwo za kłamstwem, pewnie zadzwoni i powie żeby kawę kupiła 🤣🤣🤣,a nie to że poszła po kawę.
dawidszulcc
SushiRoll

dawidszulcc pisze: czw gru 04, 2025 6:02 pm Zgadza się, Oj coraz bardziej się pogrążają, kłamstwo za kłamstwem, pewnie zadzwoni i powie żeby kawę kupiła 🤣🤣🤣,a nie to że poszła po kawę.
Kurcze znów stare przemiany, nie wiem jak je by nie wstawiał, zawsze człowiek wie że to już było
Awatar użytkownika
AniaW91
BlondDoczep

Post autor: AniaW91 »

Mi sie wydaje ze wczoraj Magda gdzieś wyjechała bądź sa pokłóceni cos wpsomnial o złym zdrowiu jej taty ze ma problemy itd wgl praktycznie jej nie bylo na relacjach wczoraj.
MOZLIWE ze xos jest na rzeczy bądź znów cos ściemniają i sobie wymyślił...ale jakbybtak rzeczywiście bylo zamiast on jako partner ja wspierać w tych cięższych chwilach itd to on chodzi po mieście i kameruje, nagrały....dramat!!
Zubizubizu
RoyalBaby

Post autor: Zubizubizu »

Już wbiegliście z Panem Robertem po schodach? Uhhh to był pokaz mocy i siły 🤣🤣🤣