Jaki jest wasz ulubiony podklad?
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry-
SparklingHappiness
- Mokra Włoszka
Re: Jaki jest wasz ulubiony podklad?
A czy ktoś używał może kremu cc z spf z serii Laab z AA. Seria pielęgnacyjna z Laab jest świetna , ale po negatywnych przygodach z kremami cc do tej pory trochę się cykam kupić kolejny bubel
- pwincesska_sisi
- BlondDoczep
Ja je bardzo lubię. Mam cerę tłustą, ale u mnie się sprawdzają fajnie na co dzień. Krycie mają dobre, ja muszę mocno pudrować bo lubię mat, wyświecają mi się po jakichś 3 godzinach ale jak wyżej, moja cera jest moooocno tłusta. Trzyma się ok, dla mnie kolory są w spoko - używam medium.SparklingHappiness pisze: ↑czw lis 13, 2025 8:07 pm A czy ktoś używał może kremu cc z spf z serii Laab z AA. Seria pielęgnacyjna z Laab jest świetna , ale po negatywnych przygodach z kremami cc do tej pory trochę się cykam kupić kolejny bubel
- mamajasia21
- Mokra Włoszka
Laski, czy podkład Lancome teint idole (ten z czarna zakrętka) ładnie zakrywa wam zaczerwienienia?
Takmamajasia21 pisze: ↑wt lis 18, 2025 4:54 pm Laski, czy podkład Lancome teint idole (ten z czarna zakrętka) ładnie zakrywa wam zaczerwienienia?
Tak! Może go stopniować. A jaka skóra jest piękna i aksamitna… polecammamajasia21 pisze: ↑wt lis 18, 2025 4:54 pm Laski, czy podkład Lancome teint idole (ten z czarna zakrętka) ładnie zakrywa wam zaczerwienienia?
Widzę, że nikt się za bardzo jeszcze nie wypowiadał na temat cery tłustej, ja jestem (nie) szczęśliwą posiadaczką ;) też używałam krem bb z misshy i uważam że jest super, bardzo naturalnie wygląda, ale nawet po konkretnym pudrowaniu i bakingu Hudą u mnie wytrzymuje max 8h. Natomiast moje ostatnie odkrycie to Natasha Denona HY Glam Foundation. Jest naprawdę świetny!! i w połączeniu z bazą witaminową z Bobbi Brown sprawdza mi się rewelacyjnie, o wiele lepiej niż jakikolwiek inny podkład np. z matującą bazą. Przede wszystkim formuła w tym podkładzie jest rewelacyjna i wygląda on na buzi nieskazitelnie.
Polecam jeszcze ostatnią nowość od benefit, ten podkład Porefessional. Jest nieco cięższy niż Natasha ale też fajnie trzyma, w moim przypadku już calutki dzień. Ogólnie dodam jeszcze na koniec, że wypowiadam się jako osoba która nie używała Estee Lauder Double Wear a dużo słyszałam że świetny dla skóry tłustej. Obecnie czaję się na niego ;)
Polecam jeszcze ostatnią nowość od benefit, ten podkład Porefessional. Jest nieco cięższy niż Natasha ale też fajnie trzyma, w moim przypadku już calutki dzień. Ogólnie dodam jeszcze na koniec, że wypowiadam się jako osoba która nie używała Estee Lauder Double Wear a dużo słyszałam że świetny dla skóry tłustej. Obecnie czaję się na niego ;)
-
Aleksandra163163
- Skarpeta Rakieta
Halo a poleca ktoś air brush flawless fundation od Charlotte? To dosyć drogi podkład więc chciałabym mieć pewność
Widziałam u tej dziewczyny co jest poparzona i ma dosyć rozległe zaczerwienienia, a ten podkład tak jej zakrył to wszystko, że aż zrobiła dobrą reklamę, ale nie wiem czy kupić… ciemnieje? lepiej kupić jasny czy ciemny?