Start
Mój profil

Zaginiona Beata Klimek

Moderator: verysweetcherry
dejwor
Tritonotti

Re: Zaginiona Beata Klimek

Post autor: dejwor »

marley71 pisze: pn lis 24, 2025 5:12 pm Uważam, że w takich przypadkach powinno być serum prawdy - wypijasz i śpiewasz, jak nie masz nic do ukrycia, to nie ma czego się bać.
na czym polega serum prawdy w takich sprawach?
Moilolita
Channelka

Post autor: Moilolita »

dejwor pisze: śr gru 03, 2025 11:46 pm na czym polega serum prawdy w takich sprawach?
Są substancje psychoaktywne (skopolamina, LSD, tiopental, amytal sodu), które działają tak, że człowiek mówi różne rzeczy. Zakazane przez międzynarodowe prawo, bo traktują to jako formę tortur. Na przykład w czasie II wojny światowej próbowali działanie meskaliny na więźniach w Auschwitz.
Mauwi
Channelka

Post autor: Mauwi »

Prawdy pewnie nigdy się nie dowiemy. Matka Jana była zbyt pewna że nie znajdą ciała. Tam wszystko było planowane miesiącami, na bank. Powiedziałabym że kluczem do wszystkiego jest Agniecha ale ona nic nie powie bo sama by poszła siedzieć :) jeśli ''porządnie'' pozbyli się ciała to Janowi się upiecze. Czas działa na jego korzyść. W wyjaśnieniach Jan nie umie się wytłumaczyć z 45minut, gdzie przebywał - to ciało może być dosłownie wszędzie.
Limonene
SushiAddict

Post autor: Limonene »

Moilolita pisze: czw gru 04, 2025 8:23 am Są substancje psychoaktywne (skopolamina, LSD, tiopental, amytal sodu), które działają tak, że człowiek mówi różne rzeczy. Zakazane przez międzynarodowe prawo, bo traktują to jako formę tortur. Na przykład w czasie II wojny światowej próbowali działanie meskaliny na więźniach w Auschwitz.
Tylko to nie jest tak jak w Harrym Potterze, że odpowiadasz na pytania samą prawdę, po prostu mówisz rzeczy których byś normalnie nie powiedziała. Nie prowadzisz rozmowy z kimś na jakiś temat, tylko z dupy zaczynasz opowiadać jakie masz fetysze albo że kiedyś podkradłeś pieniądze w sklepie
Awatar użytkownika
Fela_z_Kaniowa
RARY

Post autor: Fela_z_Kaniowa »

Limonene pisze: czw gru 04, 2025 3:47 pm Tylko to nie jest tak jak w Harrym Potterze, że odpowiadasz na pytania samą prawdę, po prostu mówisz rzeczy których byś normalnie nie powiedziała. Nie prowadzisz rozmowy z kimś na jakiś temat, tylko z dupy zaczynasz opowiadać jakie masz fetysze albo że kiedyś podkradłeś pieniądze w sklepie
To by mogło zadziałać w przypadku Jana. Lubił opowiadać o byłej żonie na trzeźwo, jaka niby była zła, itd. Zatem pod wpływem mógłby powiedzieć coś więcej.
dejwor
Tritonotti

Post autor: dejwor »

Mauwi pisze: czw gru 04, 2025 12:35 pm Prawdy pewnie nigdy się nie dowiemy. Matka Jana była zbyt pewna że nie znajdą ciała. Tam wszystko było planowane miesiącami, na bank. Powiedziałabym że kluczem do wszystkiego jest Agniecha ale ona nic nie powie bo sama by poszła siedzieć :) jeśli ''porządnie'' pozbyli się ciała to Janowi się upiecze. Czas działa na jego korzyść. W wyjaśnieniach Jan nie umie się wytłumaczyć z 45minut, gdzie przebywał - to ciało może być dosłownie wszędzie.
jedyną "karmą" dla nich jest to że będą do końca życie o tym pamietac i ze ktos jakims cudem moze to znalezc
wijamurzyn
RoyalBaby

Post autor: wijamurzyn »

Nowy reportaż w tej sprawie. Co prawda krótki i w zasadzie niewiele wnoszący, ale wrzucam.
https://www.youtube.com/watch?v=HV8cVixZieQ
Zyworodka
MoetGlass

Post autor: Zyworodka »

Co u poradzkiego lowelasa? Siedzi jeszcze ze swoja dziunia?
Awatar użytkownika
misiapysia890
120mkw

Post autor: misiapysia890 »

Zyworodka pisze: czw sty 08, 2026 1:02 pm Co u poradzkiego lowelasa? Siedzi jeszcze ze swoja dziunia?
tam sie grubo dzieje. są plotki, że ta nowa w cionży :') ale czy to prawda to chyba nikt tego jeszcze nie potwierdził.
Awatar użytkownika
PrzemoKondratowicz
DramaQueen

Post autor: PrzemoKondratowicz »

misiapysia890 pisze: czw sty 08, 2026 3:25 pm tam sie grubo dzieje. są plotki, że ta nowa w cionży :') ale czy to prawda to chyba nikt tego jeszcze nie potwierdził.
Która nowa? Jakaś jeszcze nowsza czy ta poprzednia co siedziała
Awatar użytkownika
misiapysia890
120mkw

Post autor: misiapysia890 »

PrzemoKondratowicz pisze: czw sty 08, 2026 6:20 pm Która nowa? Jakaś jeszcze nowsza czy ta poprzednia co siedziała
jeszcze nowsza, agnieszka juz od dawna mieszka we wlocławku
Awatar użytkownika
florella
RoseGold

Post autor: florella »

Teraz jest Martynka :)
A kolejka długa do Jana. Warto już się ustawić żeby się załapać.
Awatar użytkownika
PrzemoKondratowicz
DramaQueen

misiapysia890 pisze: czw sty 08, 2026 6:21 pm jeszcze nowsza, agnieszka juz od dawna mieszka we wlocławku
Ja pierxiele nie mam słów
Zyworodka
MoetGlass

Janek chyba mysli rozporkiem tylko i wyłącznie.
Awatar użytkownika
marley71
Currently:Italy

Post autor: marley71 »

Strach pomyśleć, czym myślą te kobiety chętne wpakować mu się do łóżka... 😏
Awatar użytkownika
Fela_z_Kaniowa
RARY

Post autor: Fela_z_Kaniowa »

Szkoda, że wciąż nic o jego żonie Beacie. Zbrodnia doskonała.
KrwawaMary
KołczGrzesiu

Post autor: KrwawaMary »

Ta Martynka z nim mieszka?
Awatar użytkownika
marley71
Currently:Italy

Post autor: marley71 »

Fela_z_Kaniowa pisze: ndz sty 11, 2026 6:37 am Szkoda, że wciąż nic o jego żonie Beacie. Zbrodnia doskonała.
Nie ma zbrodni doskonałej. Jest tylko postęp nauki i metod, które pozwalają odkrywać nawet dawne tajemnice.
Amparo2025
LouiBag

Post autor: Amparo2025 »

marley71 pisze: ndz sty 11, 2026 4:18 pm Nie ma zbrodni doskonałej. Jest tylko postęp nauki i metod, które pozwalają odkrywać nawet dawne tajemnice.
No tak, ale niby taki prosty można rzec nie zbyt mądry człowiek, a opracował plan doskonały. Wyrolował całą Polskę, bo nikt nie wie gdzie jest Beata. No prócz 3-4 osób, bo w to że jego rodzice wiedzą to ja nie mam wątpliwości.

Szkoda mi tych dzieci, mam nadzieję że są szczęśliwe u siostry Pani Beaty.
Zyworodka
MoetGlass

Mnie troche przeraza ta Ola siostrzenica pani Beaty.
Awatar użytkownika
PrzemoKondratowicz
DramaQueen

Zyworodka pisze: ndz sty 11, 2026 6:43 pm Mnie troche przeraza ta Ola siostrzenica pani Beaty.
Czemu przeraża
Zyworodka
MoetGlass

PrzemoKondratowicz pisze: ndz sty 11, 2026 6:45 pm Czemu przeraża
Oczy.
Awatar użytkownika
florella
RoseGold

Post autor: florella »

Zyworodka pisze: ndz sty 11, 2026 6:47 pmOczy.
Ona jest strasznie wystraszona.
To jest dziwna rodzina i dziwna historia.
Chodzą plotki, że są teraz w super komitywie z Jankiem, dogadali się co do kasy.
Awatar użytkownika
PrzemoKondratowicz
DramaQueen

florella pisze: ndz sty 11, 2026 7:12 pm Ona jest strasznie wystraszona.
Chodzą plotki, że są teraz w super komitywie z Jankiem, dogadali się co do kasy.
🥴🫣 serio
Zyworodka
MoetGlass

florella pisze: ndz sty 11, 2026 7:12 pm Ona jest strasznie wystraszona.
Co do tego ze ta rodzina jest dziwna to tez mam takie odczucia. Choc na początku tak nie uwazalam to teraz tam wszyscy mi sie dziwni wydają i ten brat janka i ta siostra pani beaty i ta ola. A co ze zbiórka ktora ona zalozyla na prywatne śledztwo?