Start
Mój profil

Dieta czarny furiat

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Awatar użytkownika
AniaW91
Srebrna Kropeczka

Re: Dieta czarny furiat

Post autor: AniaW91 »

Albo teraz znów dodał przemianę tej Aldony i ona dodała komentarz ale przejrzałam jej profil ma zdj od 2014 chyba i ona zawsze figurę miala taka szczupla, wiec nw o co chodzi o jaka przemianę 🤣🤣🤣🤣🤣
dawidszulcc
SushiRoll

Post autor: dawidszulcc »

AniaW91 pisze: śr gru 03, 2025 6:58 pm Chyba czytają nasze komentarze bo jak sie tłumaczył my pracujemy my sie nie obijamy my jesteśmy uczciwi w tym co robimy itd
...właśnie nie!nie robicie praktycznie nic oprócz oszustwa
Zgadza się, albo ktoś im pisze że nic nie robią , nie koniecznie czytają tu ,nygusy
dawidszulcc
SushiRoll

AniaW91 pisze: śr gru 03, 2025 5:20 pm Dal przemiane ale skąd on wziął to pierwsze przed przecież to nie jest ta Iwona Witek popatrzyłam na jej profil i ona nigdy taka gruba nie była....
Ale u nich była nie wiadomo czy to jest ich przemiana, może biorą z jakiś stron, i mówią że to ich podopieczni 🤣🤣🤣🤣
Zubizubizu
RoyalBaby

Post autor: Zubizubizu »

Madzia, Madzia, zobacz sajgonki z kalmarem leżą na tym.... Znów nas oprowadza po rybnym... No debil 🤣🤣🤣🤣
dawidszulcc
SushiRoll

Zubizubizu pisze: czw gru 04, 2025 8:53 am Madzia, Madzia, zobacz sajgonki z kalmarem leżą na tym.... Znów nas oprowadza po rybnym... No debil 🤣🤣🤣🤣
A tak naprawdę to on i ona są tak chorzy umysłowo ,że już mało ich oglądam, wieje nudą. Odkąd pamiętam to kupowali zawsze fileta kurczaka kukurydzianego, miał być najlepszym wyborem z drosed, nagle kupuje gdzie indziej najzwyklejsze filety na wagę, ciekawe czemu nie tamte słynne kukurydziane, zawsze to podkreślał, I macanie tego wszystkiego, on się zachowuje jak wariat. Przestaje obserwować mam dość dwóch pajacow.
Andzula
Ciastko

Post autor: Andzula »

I jak nagranie na balkonie z biura ,to Magda poszła po kawę :') :') A przecież tam jej nie było dopiero wstał!!
dawidszulcc
SushiRoll

Andzula pisze: czw gru 04, 2025 5:47 pm I jak nagranie na balkonie z biura ,to Magda poszła po kawę :') :') A przecież tam jej nie było dopiero wstał!!
Zgadza się, Oj coraz bardziej się pogrążają, kłamstwo za kłamstwem, pewnie zadzwoni i powie żeby kawę kupiła 🤣🤣🤣,a nie to że poszła po kawę.
dawidszulcc
SushiRoll

dawidszulcc pisze: czw gru 04, 2025 6:02 pm Zgadza się, Oj coraz bardziej się pogrążają, kłamstwo za kłamstwem, pewnie zadzwoni i powie żeby kawę kupiła 🤣🤣🤣,a nie to że poszła po kawę.
Kurcze znów stare przemiany, nie wiem jak je by nie wstawiał, zawsze człowiek wie że to już było
Awatar użytkownika
AniaW91
Srebrna Kropeczka

Mi sie wydaje ze wczoraj Magda gdzieś wyjechała bądź sa pokłóceni cos wpsomnial o złym zdrowiu jej taty ze ma problemy itd wgl praktycznie jej nie bylo na relacjach wczoraj.
MOZLIWE ze xos jest na rzeczy bądź znów cos ściemniają i sobie wymyślił...ale jakbybtak rzeczywiście bylo zamiast on jako partner ja wspierać w tych cięższych chwilach itd to on chodzi po mieście i kameruje, nagrały....dramat!!
Zubizubizu
RoyalBaby

Post autor: Zubizubizu »

Już wbiegliście z Panem Robertem po schodach? Uhhh to był pokaz mocy i siły 🤣🤣🤣
Awatar użytkownika
Monikamm
Tritonotti

Post autor: Monikamm »

Zubizubizu pisze: pt gru 05, 2025 7:47 am Już wbiegliście z Panem Robertem po schodach? Uhhh to był pokaz mocy i siły 🤣🤣🤣
Hahahahha😂😂😂

Ja wbiegałam, slyszałam jak się zasapał 😂😂😂

A Robercik faktycznie zamiast wspierać miłość swojego życia w trudnych chwilach, to robi kardio spacerując 😂😂😂
Kwiatomat
Tritonotti

Post autor: Kwiatomat »

Pracy nie ma, kasa się kończy to i miłość też
A Robercik do uczciwej pracy się nie garnie
Wszędzie o ceny pyta i porównuje
"Są Was tysiące..." ale już relacji z tego jak wieczorem pracuje nie pokazał
Awatar użytkownika
AniaW91
Srebrna Kropeczka

Bo nie pokazał bo len sam byl i leżał bo pochodził i sie zmęczył...a Magdy zapewne nie bylo byla na wyjeździe....a dziś powie na pierwszej relacji Jezu wczoraj pracowałem prawie do rana 🤣jest was coraz więcej takie miesiąca jeszcze nie było w tym roku
tomasz4999
BagietkaZszarlott

Post autor: tomasz4999 »

Streszcze z dzisiaj:

spacer, jest Was cala masa, jest was coraz wiecej ale po malu sie posuwamy do przodu, 2026 to rok w ktorym ide po forme zycia (slysze to co roku), wracam do STAREJ DOBREJ METODY KTORA ZAWSZE NA MNIE DZIALALA (czyt. placek z 17 bialek, 4 x ryz z kurczakiem dziennie + gotowiec na zalewke, kolacja puszka tunczyka plus garsc orzechow).

Sklepu rybnego brak. Putki brak. Wycieczki do galerii brak. Macania jedzenia brak.

Bez odbioru.
tomasz4999
BagietkaZszarlott

Poza tym z grupy liczacej ok. 2100 osob przemian realnych (nie sprzed 7 lat) widzialem bedac szczerym tak naprawde moze z 10 max 20 od kwietnia kiedy ta grupa powstaje. Daje nam to solidne 0.5 - 1% skutecznosci, no ale to dieta dla najwytrwalszych xD
Awatar użytkownika
AniaW91
Srebrna Kropeczka

Albo jest znów cos na rzeczy albo nw dzis nawet o Magdzie nie wspomnial ani nic parę rolek nagrał jak chodzil i tyle
.
No znów wszystko dziwne ciekawe czy cos ciekawego wrzuci czy już nic 🤣🤣aaaa jakieś dziwne powieki ma i pod oczami takie czerwone jakby plakal cała noc 😅takiego jeszcze go nie widziałam aż wrzuca sie to w oczy
dawidszulcc
SushiRoll

AniaW91 pisze: pt gru 05, 2025 8:56 pm Albo jest znów cos na rzeczy albo nw dzis nawet o Magdzie nie wspomnial ani nic parę rolek nagrał jak chodzil i tyle
.
No znów wszystko dziwne ciekawe czy cos ciekawego wrzuci czy już nic 🤣🤣aaaa jakieś dziwne powieki ma i pod oczami takie czerwone jakby plakal cała noc 😅takiego jeszcze go nie widziałam aż wrzuca sie to w oczy
Może się Maryśki napalił 😁
Awatar użytkownika
AniaW91
Srebrna Kropeczka

Ten przekaz co dodal z Magda jak mówią to z dziś czy stary?bo wydaje sie mi ze stary ...
dawidszulcc
SushiRoll

AniaW91 pisze: pt gru 05, 2025 9:36 pm Ten przekaz co dodal z Magda jak mówią to z dziś czy stary?bo wydaje sie mi ze stary ...
STARY
tomasz4999
BagietkaZszarlott

Wjechal lajw z robienia placka furiata :') :') :') :') no nie wytrzymie..... pamietajcie: ogien / gaz na 5ke, zeby go nie spalic! ahahahaahhaahahahah on jest nienormalny
Awatar użytkownika
AniaW91
Srebrna Kropeczka

Mam wrażenie ze Magdy nje bylo ani przedwczoraj ani wczoraj .A wczoraj na relacjach sam chyba do sb mowil u niej na mieszkaniu bo wpadł po torbę.. 🤣I Magda ta torba tu gdzieś jest..? I nikt sie nie odzywał i zaczął otwierać drzwi do pokoju i znów sie nikt nie odzywał....a wy co sądzicie? Czy cos przegapiłam? Bo nie do końca oglądałam....I caly czas nie byl u sb ma mieszkaniu a teraz jest caly czas....no daje do myślenia
dawidszulcc
SushiRoll

AniaW91 pisze: sob gru 06, 2025 6:29 am Mam wrażenie ze Magdy nje bylo ani przedwczoraj ani wczoraj .A wczoraj na relacjach sam chyba do sb mowil u niej na mieszkaniu bo wpadł po torbę.. 🤣I Magda ta torba tu gdzieś jest..? I nikt sie nie odzywał i zaczął otwierać drzwi do pokoju i znów sie nikt nie odzywał....a wy co sądzicie? Czy cos przegapiłam? Bo nie do końca oglądałam....I caly czas nie byl u sb ma mieszkaniu a teraz jest caly czas....no daje do myślenia
On nagrywał ta scenkę, jak się poklucił ,jak pytał to coś tam burknęła, ale nie pokazał dalej ,jego relacja nie jest pokazywana na bieżąco jak on coś pokazuje to i nas jest wieczór lub dzień i na odwrót. Dziwne sprawy z ojcem i nagle Janek jedzie mimo że szkoła jest i malina z nimi , ten dzieciak bardzo mało chodzi do szkoły, wiecznie opuszcza, z tymi ocenami to też kłamią nigdy nie pokazali jakie te oceny ma, nie mają jak udowodnić, bo tego po prostu nie ma. Stale przemiany pokazuje które mają iks lat , wczorajsze też są stare.
Kwiatomat
Tritonotti

Post autor: Kwiatomat »

Idiota gadał sam do siebie bo Magdy nie było w domu. Pokazałaby się gdyby była
Awatar użytkownika
AniaW91
Srebrna Kropeczka

Straszne...moim zdaniem uciekła od niego znów sie pokłócili teraz mega ....on u sb przesiaduje stare nagranie ze szuka torby...
ANI NIE WSPOMNIAL WCZORAJ NIC O NIEK TAK JAK ZAWSZE...KLAMIE NIESAMOWICIE...Magda miala na swoim profilu wczoraj takie zdj z napisem END....yhhmm i od tego takie sreduszka szły...czyżby rzeczywiście....
Awatar użytkownika
Monikamm
Tritonotti

Post autor: Monikamm »

Albo z jej ojcem naprawdę jest źle i pojechała do siebie a on na siłkę z tego wynajmowanego mieszkania przyjechał. A ta siłka na sktórą chodzą jest na jej osiedlu. i u niej faktycznie torbę miał, tylko udawał że ktos jest na chacie.

Ale coś jest na rzeczy. 2 dni nie było jej na relacjach. Albo z jej ojcem źle, albo sie poklócili.