Teraz znów ogłosili cos i prosili zeby ludzie udostępniali a oni na live wyluzuje 2 czy ileś osob które otrzymają darmowa diete
Dieta czarny furiat
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherryRe: Dieta czarny furiat
Ale oni wgl wstydu nie mają przecież w żywe oczy klamac i nic z tego sobie nie robić....
Teraz znów ogłosili cos i prosili zeby ludzie udostępniali a oni na live wyluzuje 2 czy ileś osob które otrzymają darmowa diete
a dla nich to sekunda kopiuj wklej a zasiegi i kasa 10 krotnie podskoczy 
-
dawidszulcc
- SushiRoll
Dla nich wstyd jest jak prawdaAniaW91 pisze: ↑ndz lis 30, 2025 1:13 pm Ale oni wgl wstydu nie mają przecież w żywe oczy klamac i nic z tego sobie nie robić....
Teraz znów ogłosili cos i prosili zeby ludzie udostępniali a oni na live wyluzuje 2 czy ileś osob które otrzymają darmowa dietea dla nich to sekunda kopiuj wklej a zasiegi i kasa 10 krotnie podskoczy
![]()
-
czorcikakysz
- RoyalBaby
Nie są razem i nikt do nikogo nie wrócił.
Buziak w usta w zamian za rozwianie wszelkich wątpliwości i kilkaset tysięcy w styczniu? Czemu nie
Buziak w usta w zamian za rozwianie wszelkich wątpliwości i kilkaset tysięcy w styczniu? Czemu nie
-
dawidszulcc
- SushiRoll
-
dawidszulcc
- SushiRoll
-
dawidszulcc
- SushiRoll
A ludziom wciska kit że od jedzenia bez żadnych suple.
-
Zubizubizu
- RoyalBaby
Już przedłużyli... Proste... Dłuższy termin = więcej naiwnych. Nikola lubi brazylijskie pośladki? Wystarczy przejrzeć jego profil i daaaaaaawne komentarze do zdjęć i widać kto tak na prawdę lubi duże dupy
Ekspert Magdalena również już poprawia włosy i daje eksperckie rady, prosto od dietetyka, trenera, ch...j wie kogo jeszcze
Ekspert Magdalena również już poprawia włosy i daje eksperckie rady, prosto od dietetyka, trenera, ch...j wie kogo jeszcze
Czarny taki zawalony robotą na prywatnym firmowym messengerze WhatsApp insta i cholere wie gdzie jeszcze, że sam wypisuje z ofertą?
Nigdzie nic mu nie komentowałam, aby nie lajkowałam. Tylko relacje ogladam
Nigdzie nic mu nie komentowałam, aby nie lajkowałam. Tylko relacje ogladam
- Załączniki
-
- fw_1764693858027.jpg (34.16 KiB) Przejrzano 166 razy
Pani Magdalena Doktor 

ankiety wypełniać skruptualnie...kur jakbyście je brali pod uwagę wgl wszystko kopiuj wklej i w kolko...człowiek napisze ze nie lubi tego tamtego a w diecie tak to jest to po co ta ankietę?I jeszcze sie odzywają na te tematy wstydu nie mają za grosz ...już mnie tak denerwują tymi kłamstwami ze jak wl.relacje to we mnie sie gotuje...zauważyłam ze coraz gorzej na mnie wpływają swoją gadka...ale z drugiej strony lubie ich oglądać jak cisna ten kit a ludzie dalej to łykają a oni tylko chodza nic nie robia 
-
dawidszulcc
- SushiRoll
Z tą dietetyk kliniczną to też wałek, nigdy jej nie było i nie ma. Tak zabrnęli w klamstwach że już im nie wieże w nic. Brzydzą mnie takie osoby, każą ankietę wypełniać bo nie mają pojęcia o niczym ,złodzieje pomysłów innych dietetyków, zmodyfikują i już kasa leciAniaW91 pisze: ↑wt gru 02, 2025 6:36 pm Pani Magdalena Doktorankiety wypełniać skruptualnie...kur jakbyście je brali pod uwagę wgl wszystko kopiuj wklej i w kolko...człowiek napisze ze nie lubi tego tamtego a w diecie tak to jest to po co ta ankietę?I jeszcze sie odzywają na te tematy wstydu nie mają za grosz ...już mnie tak denerwują tymi kłamstwami ze jak wl.relacje to we mnie sie gotuje...zauważyłam ze coraz gorzej na mnie wpływają swoją gadka...ale z drugiej strony lubie ich oglądać jak cisna ten kit a ludzie dalej to łykają a oni tylko chodza nic nie robia
![]()
-
tomasz4999
- Srebrna Kropeczka
Kochani! Oraz Kochane. Petardziochy moje - w szczegolnosci Ty, Moniko, najwieksza z najwiekszych hejterek. Jeszcze raz prosze Was - nie podbijajcie sie na czacie. Jak wyslalyscie wiadomosc w piatek to CZEKACIE. A jezeli czekacie zbyt dlugo to STAWIACIE KROPKE. Inaczej wyladujecie znow na koncu kolejki, dziewczyny zrozumcie.
Na czacie jest czarno dlatego JA ide na silownie bo wiecie JA mam inne priorytety, Magda nie musi cwiczyc 5 razy w tygodniu tak jak ja. a wgl to 70% naszych podopiecznych nie cwiczy wcale.
Na czacie jest czarno dlatego JA ide na silownie bo wiecie JA mam inne priorytety, Magda nie musi cwiczyc 5 razy w tygodniu tak jak ja. a wgl to 70% naszych podopiecznych nie cwiczy wcale.
Witaj Tomasz
Najbliższe dni wymagają od nas dużo cierpliwości. To jest historyczny wynik. Znitalne zainteresowanie. Kochani wpłacajcie kaskę na konto i już nie piszcie nic więcej, nie dopytujcie. Czekajcie. Te dni to jest taki strzał (gotówki) pół miesiąca skondensowane w 2 dni.
Ale nie martwcie się. Komentarze będą pod postami kasowane na bieżąco. Na diety poczekacie
Bene bene bene. Tak mi chodzi po głowie

Ale nie martwcie się. Komentarze będą pod postami kasowane na bieżąco. Na diety poczekacie
Bene bene bene. Tak mi chodzi po głowie
-
tomasz4999
- Srebrna Kropeczka
To nie prawda ze maja nie pisac, maja pisac ale na grupie PE TAR DA a tam juz dziewczyny same Wam odpowiedza
Idziemy po forme zycia w 2026.
Ide na silownie. Bo 70% naszych podopiecznych nie cwiczy wogole. A jak bylem maly to zarabialem kupe kasy w podstawowce handlujac warzywami - taka sytuacja!
Idziemy po forme zycia w 2026.
Ide na silownie. Bo 70% naszych podopiecznych nie cwiczy wogole. A jak bylem maly to zarabialem kupe kasy w podstawowce handlujac warzywami - taka sytuacja!
Monikamm pisze: ↑śr gru 03, 2025 5:52 am Witaj TomaszNajbliższe dni wymagają od nas dużo cierpliwości. To jest historyczny wynik. Znitalne zainteresowanie. Kochani wpłacajcie kaskę na konto i już nie piszcie nic więcej, nie dopytujcie. Czekajcie. Te dni to jest taki strzał (gotówki) pół miesiąca skondensowane w 2 dni.
Bene bene bene. Tak mi chodzi po głowie![]()
-
dawidszulcc
- SushiRoll
Czy oni każdy chory pomysł muszą, wyłudzać kasę? Ka pierdziele znów coś wymyślili i znów kasę przytula, bardzo bogatych mają obserwatorów i podopiecznych no no. Za ich wytwór płacą, choć to nie ich wytwór tylko modyfikacja posiłków, innych dietetyków. Potem ludziom nie służy i zamienników szukają, jak jest kopiuj wklej dla wszystkich 
Skyrnik wjechał? MADZIA widziałaś.
?dlaczego ja go nigdy nie jadłem....podobno nowe przepisy wjechały....jp przecież sam sie wygaduje i oni układają diety a nie wiedzą wgl co jest?po tej jego gadce widac ze nie układają nic a nic tylko wszystko zdzierają od kogoś jaki wstyd!!!!!
?dlaczego ja go nigdy nie jadłem....podobno nowe przepisy wjechały....jp przecież sam sie wygaduje i oni układają diety a nie wiedzą wgl co jest?po tej jego gadce widac ze nie układają nic a nic tylko wszystko zdzierają od kogoś jaki wstyd!!!!!
-
dawidszulcc
- SushiRoll
Zdzierają i to dobrze, nagle Lekarz Magdalena i Dyrektor Robert , mają taką wiedzę że reszta to się chowa .Nawet zataili ze panią Elunie Michalik odchudzila jego żona,a nie oni ,nawet potwierdziła to komentarzem, że nie oni tylko jego żona, następne osoby pewne małżeństwo również potwierdziło że tak dobrali dietę że kobieta podupadła na zdrowiu, również u siebie dała komentarz pod swoim zdjęciem, także oni działają bez wykształcenia i wiedzy ogólnej. Niech pokażą i on i ona że co kolwiek mają i robią legalnie i że działają legalnie,bo gadać to oni będą pięknie, aby naiwnych naciągnąć.AniaW91 pisze: ↑śr gru 03, 2025 12:24 pm Skyrnik wjechał? MADZIA widziałaś.
Hahaha no dokładnie. Może faktycznie czat gpt im układa diety. Ludzie za to płacą, masakraAniaW91 pisze: ↑śr gru 03, 2025 12:24 pm Skyrnik wjechał? MADZIA widziałaś.
Kurde ale biznes ?