co myślicie o tajemniczej śmierci Pauliny Arbaczewskiej- upozorowane samob*, pod wpływem rówieśników i najpewniej chłopaka którego mama pracuje w prokuraturze? Nazwisko ofiary łatwo znaleźć, ciekawa jestem kim jest jej były chłopak.
https://youtu.be/Yz1Ufc9h9Sw?si=9VjpWMDGKQnXHSSa
Paulina Arbaczewska
Moderator: verysweetcherrySynek pani prokurator jest w to zamieszany. Matka to ten typ, która dla pacholęcia zrobi wszystko, nawet zatuszuje zbrodnie. Nie wiem jak oni mogą potem patrzeć na siebie w lustrze. No, ale pewnie to nie jedyny taki przypadek na tym świecie.
Taka mam teorie. Może się mylę, a może niestety mam rację. Bardzo szkoda mi jej rodziny
Taka mam teorie. Może się mylę, a może niestety mam rację. Bardzo szkoda mi jej rodziny
Nie znałam wcześniej tej sprawy, ogromna tragedia. Nie mogłam patrzeć i słuchać tej blondyny z prokuratury
Co myślicie o tej sprawie? Podejrzewam że w tych sms byłyby dowody na ten głupi zakład, ale nie rozumiem za bardzo udziału tego Michała, nie chodził z nią do klasy, a podobno to chłopcy z jej klasy namawiali ją do popełnienia samob*. Oni ją powiesili czy zabili jednak wcześniej a potem upozorowali samob*? Rozumiem że ona była przeciwna temu zakładowi, bała się ich, co to za patole że przychodzą do niej do domu i prawdopodobnie ją atakują, no i ta cała klasa wiedząc o tym zakładzie... że nikt nie puszcza pary, chyba że to tych dwóch umówiło się że nikomu nic nie powiedzą więc reszta klasy tak naprawdę wie tylko o tym głupim zakładzie.
Jeśli w 2012 rówieśnicy mieli po 15 lat, lub w tej okolicy to teraz mają około 28. Mieszkali w woj. lubelskim.
Tamten chłopak to Michał D. Myślę, że to może być on: https://www.linkedin.com/in/micha%C5%82 ... bdomain=pl
Wstawił nawet zdjęcie ukończenia studiów podyplomowych i jest tam, że się urodził w styczniu 1997 w Lubartowie. 30 min drogi od Czemiernik (gdzie mieszkała Paulina).
Tamten chłopak to Michał D. Myślę, że to może być on: https://www.linkedin.com/in/micha%C5%82 ... bdomain=pl
Wstawił nawet zdjęcie ukończenia studiów podyplomowych i jest tam, że się urodził w styczniu 1997 w Lubartowie. 30 min drogi od Czemiernik (gdzie mieszkała Paulina).
-
PrzemoKondratowicz
- Dieta 600 kcal
Kayoko mysle ze takie szczegóły sa zbędne. To są ludzie którzy nie zostali nigdy skazani a nawet skazani mają prawo do ochrony danych osobowych.
Masz rację, napisałam impulsywnie po zapoznaniu się z tą sprawą. Nie jestem w stanie edytować już tamtego posta, więc proszę administrację o usunięcie tego linka.PrzemoKondratowicz pisze: ↑śr gru 03, 2025 2:10 pm Kayoko mysle ze takie szczegóły sa zbędne. To są ludzie którzy nie zostali nigdy skazani a nawet skazani mają prawo do ochrony danych osobowych.
Dane z inicjałami Michała D. są dostępne w internecie. Profil Linkedin czy Facebook (stamtad można się dowiedzieć, że miejscowowść, z której pochodzi ta osoba jest 15 min drogi do miejsca zamieszkania Pauliny) - tez łatwo można samodzielnie znaleźć, więc liczę, że jeśli kogoś to ciekawi to sam poszuka.
A że jego mama jest sędziną to też można znaleźć informacje jawne w internecie, łącznie z oświadczeniami majątkowymi, po których wiadomo ile ma lat, skąd pochodzi. Wcześniej była prezesem Sądu Rejonowego w Radzyniu Podlaskim, a teraz jest Przewodniczącą Wydziału Karnego.