Start
Mój profil

Paulina Arbaczewska

Moderator: verysweetcherry
Kska
Siatkarka

Paulina Arbaczewska

Post autor: Kska »

co myślicie o tajemniczej śmierci Pauliny Arbaczewskiej- upozorowane samobójstwo, pod wpływem rówieśników i najpewniej chłopaka którego mama pracuje w prokuraturze? Nazwisko ofiary łatwo znaleźć, ciekawa jestem kim jest jej były chłopak.
https://youtu.be/Yz1Ufc9h9Sw?si=9VjpWMDGKQnXHSSa
Awatar użytkownika
marlas
RoyalBaby

Post autor: marlas »

Synek pani prokurator jest w to zamieszany. Matka to ten typ, która dla pacholęcia zrobi wszystko, nawet zatuszuje zbrodnie. Nie wiem jak oni mogą potem patrzeć na siebie w lustrze. No, ale pewnie to nie jedyny taki przypadek na tym świecie.
Taka mam teorie. Może się mylę, a może niestety mam rację. Bardzo szkoda mi jej rodziny
Agatka321
Currently:Greece

Post autor: Agatka321 »

Nie znałam wcześniej tej sprawy, ogromna tragedia. Nie mogłam patrzeć i słuchać tej blondyny z prokuratury :puke: Co myślicie o tej sprawie? Podejrzewam że w tych sms byłyby dowody na ten głupi zakład, ale nie rozumiem za bardzo udziału tego Michała, nie chodził z nią do klasy, a podobno to chłopcy z jej klasy namawiali ją do popełnienia samobójstwa. Oni ją powiesili czy zabili jednak wcześniej a potem upozorowali samobójstwo? Rozumiem że ona była przeciwna temu zakładowi, bała się ich, co to za patole że przychodzą do niej do domu i prawdopodobnie ją atakują, no i ta cała klasa wiedząc o tym zakładzie... że nikt nie puszcza pary, chyba że to tych dwóch umówiło się że nikomu nic nie powiedzą więc reszta klasy tak naprawdę wie tylko o tym głupim zakładzie.