Start
Mój profil

Olga Herring

Moderator: verysweetcherry
Limonene
RealDiamond

Re: Olga Herring

Post autor: Limonene »

gravity pisze: pt lis 21, 2025 8:23 am O ile to w ogóle prawda, a nie tekst na odczepnego.
Poznali się na wykopie, więc prawdopodobne XD
KarmazynowyKruk
Mokra Włoszka

Post autor: KarmazynowyKruk »

executive pisze: sob lis 22, 2025 11:09 am Ojciec to jakiś szef szefów w rejonie Katowic, nie zwykły gajowy.
wiem, ale temat nie jest o jej rodzicach wiec uznałam ze krótkie info wystarczy dla zaspokojenia wiedzy :p
Awatar użytkownika
SmokAnalog
120mkw

Post autor: SmokAnalog »

gravity pisze: pt lis 21, 2025 8:23 am O ile to w ogóle prawda, a nie tekst na odczepnego.
Przecież on sobie jaja robił, niskich lotów to żarty, ale ja to tak odbieram.
KarmazynowyKruk
Mokra Włoszka

Post autor: KarmazynowyKruk »

SmokAnalog pisze: sob lis 22, 2025 3:16 pm Przecież on sobie jaja robił, niskich lotów to żarty, ale ja to tak odbieram.
ja tez, na wykopie ludzie naprawdę różne głupoty piszą wiec nie traktuje tego tekstu super poważnie
ddohejtu
Gacie z oceanu

Post autor: ddohejtu »

Pękły... miliony baniek mydlanych, pękły...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
executive
Mokra Włoszka

Post autor: executive »

ddohejtu pisze: pn gru 01, 2025 7:37 pm Pękły... miliony baniek mydlanych, pękły...
Polece po wykopkowemu - zaginoł na zawsze XD
SkarolinaS
SushiRoll

Post autor: SkarolinaS »

ddohejtu pisze: pn gru 01, 2025 7:37 pm Pękły... miliony baniek mydlanych, pękły...
wkleiłam to grafomaństwo w program sprawdzający czy tekst napisany przez AI, czy człowieka. 3/4 to wytwór AI xD
Hemoglobina12
Gacie z oceanu

Post autor: Hemoglobina12 »

SkarolinaS pisze: pn gru 01, 2025 9:18 pm wkleiłam to grafomaństwo w program sprawdzający czy tekst napisany przez AI, czy człowieka. 3/4 to wytwór AI xD
Akurat te programy są nic niewarte bo według nich poprawna gramatyka, używanie pauz i półpauz oraz stosowanie wyliczeń to AI. Czyli cała literatura to AI
LosAnanas
FlafLover

Post autor: LosAnanas »

Olga jak zwykle w formie: "Otwiera swój sklep i potem rzutem na taśmę powstaje kolejny i kolejny"
Maximus1111
GreckieWakacje

Post autor: Maximus1111 »

Za to nowe ślady wedlug mnie bardzo dobre.
Stillasatree
Koczkodan

Post autor: Stillasatree »

Maximus1111 pisze: wt gru 02, 2025 8:05 pm Za to nowe ślady wedlug mnie bardzo dobre.
Ale to podkreślanie ciągle, że ten chłop, z którym Sabina miała romans jest "niezbyt rozgarnięty, ciężko schorowany po wylewach, nłogowo pijący " jest trochę słabe jednak (jakim cudem ktoś taki został sołtysem to inna sprawa)
nahnah
Migocząca Świeczka

Post autor: nahnah »

przesłuchałam ten odcinek o królu kryptowalut... coraz trudniej mi się jej słucha. Irytuje mnie te laurki, które daje opowiadając o bohaterach niemal każdej historii. Jakby była siostrą, matką, opiekunką i każdą sytuację (nawet wątpliwą) przedstawia nieobiektywnie. Już kiedy był ten odcinek o młodej parze, która wyjechała na wakacje do USA i zginęła, ciężko się tego słuchało :(

i to nie chodzi o to, że ma nie stawać po stronie ofiar - bo to jest jak najbardziej w porządku, ale kiedy ona tak cały czas lukruje, to przestaje być autentyczne.
Awatar użytkownika
PRAVOL
RóżowePolo

Post autor: PRAVOL »

nahnah pisze: śr gru 03, 2025 9:15 pm przesłuchałam ten odcinek o królu kryptowalut... coraz trudniej mi się jej słucha. Irytuje mnie te laurki, które daje opowiadając o bohaterach niemal każdej historii. Jakby była siostrą, matką, opiekunką i każdą sytuację (nawet wątpliwą) przedstawia nieobiektywnie. Już kiedy był ten odcinek o młodej parze, która wyjechała na wakacje do USA i zginęła, ciężko się tego słuchało :(

i to nie chodzi o to, że ma nie stawać po stronie ofiar - bo to jest jak najbardziej w porządku, ale kiedy ona tak cały czas lukruje, to przestaje być autentyczne.

ja nawet nie zwracam już na to uwagi, trzeba się przyzwyczaić że to cecha charakterystyczna jej gniotów która jest, była i będzie albo nie słuchać
nahnah
Migocząca Świeczka

PRAVOL pisze: czw gru 04, 2025 4:36 am ja nawet nie zwracam już na to uwagi, trzeba się przyzwyczaić że to cecha charakterystyczna jej gniotów która jest, była i będzie albo nie słuchać
no właśnie ja mam z tym jakiś problem - aż mnie skręca, ale słucham dalej... jakiś masochizm? :')
Maximus1111
GreckieWakacje

Post autor: Maximus1111 »

nahnah pisze: czw gru 04, 2025 7:46 am no właśnie ja mam z tym jakiś problem - aż mnie skręca, ale słucham dalej... jakiś masochizm? :')
Tak.
Nie lubie = nie słucham
nahnah
Migocząca Świeczka

Maximus1111 pisze: czw gru 04, 2025 9:23 am Tak.
Nie lubie = nie słucham
nie mogę powiedzieć, że nie lubię ;P ... tym bardziej, że ciekawe wątki podejmuje, ale kiedy zaczynałam jej słuchać, te odcinki wyglądały inaczej, nie było "aż tak"... Te kryptowaluty mnie zirytowały nawet nie dlatego, jak opisywała bohatera, ale jak podjęła kwestię samych kryptowalut (jakby bez nawet próby obiektywizmu).

Chyba zawsze się łudzę, że wróci "stara" Olga :D