Poznali się na wykopie, więc prawdopodobne
Olga Herring
Moderator: verysweetcherry-
KarmazynowyKruk
- Mokra Włoszka
- SmokAnalog
- 120mkw
-
KarmazynowyKruk
- Mokra Włoszka
ja tez, na wykopie ludzie naprawdę różne głupoty piszą wiec nie traktuje tego tekstu super poważnieSmokAnalog pisze: ↑sob lis 22, 2025 3:16 pm Przecież on sobie jaja robił, niskich lotów to żarty, ale ja to tak odbieram.
-
SkarolinaS
- SushiRoll
-
Hemoglobina12
- Gacie z oceanu
Akurat te programy są nic niewarte bo według nich poprawna gramatyka, używanie pauz i półpauz oraz stosowanie wyliczeń to AI. Czyli cała literatura to AISkarolinaS pisze: ↑pn gru 01, 2025 9:18 pm wkleiłam to grafomaństwo w program sprawdzający czy tekst napisany przez AI, czy człowieka. 3/4 to wytwór AI xD
-
Maximus1111
- GreckieWakacje
Za to nowe ślady wedlug mnie bardzo dobre.
-
Stillasatree
- Koczkodan
Ale to podkreślanie ciągle, że ten chłop, z którym Sabina miała romans jest "niezbyt rozgarnięty, ciężko schorowany po wylewach, nłogowo pijący " jest trochę słabe jednak (jakim cudem ktoś taki został sołtysem to inna sprawa)
przesłuchałam ten odcinek o królu kryptowalut... coraz trudniej mi się jej słucha. Irytuje mnie te laurki, które daje opowiadając o bohaterach niemal każdej historii. Jakby była siostrą, matką, opiekunką i każdą sytuację (nawet wątpliwą) przedstawia nieobiektywnie. Już kiedy był ten odcinek o młodej parze, która wyjechała na wakacje do USA i zginęła, ciężko się tego słuchało 
i to nie chodzi o to, że ma nie stawać po stronie ofiar - bo to jest jak najbardziej w porządku, ale kiedy ona tak cały czas lukruje, to przestaje być autentyczne.
i to nie chodzi o to, że ma nie stawać po stronie ofiar - bo to jest jak najbardziej w porządku, ale kiedy ona tak cały czas lukruje, to przestaje być autentyczne.
nahnah pisze: ↑śr gru 03, 2025 9:15 pm przesłuchałam ten odcinek o królu kryptowalut... coraz trudniej mi się jej słucha. Irytuje mnie te laurki, które daje opowiadając o bohaterach niemal każdej historii. Jakby była siostrą, matką, opiekunką i każdą sytuację (nawet wątpliwą) przedstawia nieobiektywnie. Już kiedy był ten odcinek o młodej parze, która wyjechała na wakacje do USA i zginęła, ciężko się tego słuchało
ja nawet nie zwracam już na to uwagi, trzeba się przyzwyczaić że to cecha charakterystyczna jej gniotów która jest, była i będzie albo nie słuchać
-
Maximus1111
- GreckieWakacje
nie mogę powiedzieć, że nie lubię
Chyba zawsze się łudzę, że wróci "stara" Olga :D