Zdjęcie tej Pani w czerwonej sukience latają już wszędzie , nic odkrywczego.
Moim zdaniem trzeba pamiętać taki bohaterski czyn. Co gdyby nie ona? Mogłoby zginąć więcej osób
Zdjęcie tej Pani w czerwonej sukience latają już wszędzie , nic odkrywczego.
na jego kanale?Kobieteria pisze: ↑ndz maja 11, 2025 10:32 pm Jest o tym cały materiał na YouTube. Bardzo przykra sprawa.
Tak, ta nagrywka nosi tytul szczerze o wypadku
A o co chodzi?Iammedicine pisze: ↑ndz lis 23, 2025 7:43 pm Co myslicie o obecnej dramie z Justyna Mazur? Pawel troche obrosl w piora i strasznie psywno agresywny sie zrobil.
Jak mowa o zasięgach instagramowych, to Jusia ma większe. Jak mowa o wyświetleniach na yt, to on ma 2-3 razy tyle co Jusia. I jak dla mnie to oboje siebie warci. On zaczepia ją w sposób prostacki i szczeniacki, a ona teraz zgrywa ofiarę, jednocześnie wypominając jakieś udostępnianie zbiórek na chorą córkę i nasyłając w pełni świadomie swoje rzesze ratlerów na niego. Dno i tyle. Jak dzieci w podstawówce. Jeszcze niech się Krzysio włączy ze swoimi super chamskimi ripostami i będziemy mieli dramę roku.sabinkalivia8821 pisze: ↑pn lis 24, 2025 11:00 am straszny cham jak dla mnie agresor nie jestem fanką Mazur natomiast jego agresywne zaczepki są ohydne o w sposób jaki do nie pisze i gdzie on ma większe zasięgi ?jego może 9000 osób obserwuje na insta na you tube ma takie?i to wchodzenie do d ślędźwiowej …
Tylko, że on nie pierwszy raz ją zaczepia, stawia w opozycji do perfekcyjnej wg niego Herring i też się nie dziwię Justynie, że w końcu mu odpowiedziała. Serio jaki tupet gość musi mieć, żeby po tylu razach jak próbował ją dyskredytować na swojej grupie, pytać ją na priv jakby nigdy nic kiedy planuje wypuścić swój odcinekGrubababa pisze: ↑pn lis 24, 2025 11:25 am Jak mowa o zasięgach instagramowych, to Jusia ma większe. Jak mowa o wyświetleniach na yt, to on ma 2-3 razy tyle co Jusia. I jak dla mnie to oboje siebie warci. On zaczepia ją w sposób prostacki i szczeniacki, a ona teraz zgrywa ofiarę, jednocześnie wypominając jakieś udostępnianie zbiórek na chorą córkę i nasyłając w pełni świadomie swoje rzesze ratlerów na niego. Dno i tyle. Jak dzieci w podstawówce. Jeszcze niech się Krzysio włączy ze swoimi super chamskimi ripostami i będziemy mieli dramę roku.![]()
Też coś słyszałem o tym, ale czy chodziło o Ciałciesku czy kogoś innego, nie pamiętam. Ta jego kampania przeciwko JMK jest żałosna, jaką podcasterką by nie była - szczególnie, że dosyć mocno prawdopodobnie wyręcza w tym Makrelę, która od dawna nie przepada za Justyną (z wzajemnością), ale jednak obydwie nigdy nie zniżały się do publicznych ataków na siebie nawzajem. Ciekawe, czy Makrela go w ogóle o to prosiła? xDKrzysiek90 pisze: ↑pn lis 24, 2025 1:00 pm a to nie jest czasami ten gosciu, ktory mial sporo dlugow? Bo kojarze, ze jeden z przedstawicieli TC (ktos znany) mial wlasnie tego typu problemy