Trochę wiemy. Chyba,że nas to kompletnie nie interesuje, nie pytamy, nie dociekamy. Właściciel też się nie pochwali bo chce to sprzedać. Nic dobrego to późniejszym mieszkańcom nie przynosi. Nie przyniosło to tym z Rakowisk i kilku innym też się nie wiedzie.berry blast pisze: ↑ndz lis 23, 2025 2:42 pm przecież nawet nie wiemy co się działo wcześniej w mieszkaniach w których mieszkamy xD
które kupiliśmy lub wynajmujemy, kto w nim umarł, kogo zabił itd
tylko ktoś kto się buduje od postaw wie, że nic się w domu nie działo.
Bogdańscy
Moderator: verysweetcherry-
Joanna Darc
- Samarka
Re: Bogdańscy
Ja np. jako studentka się zupełnie nie interesowałam ile osób umarło w mieszkaniu w którym mieszkam, a pewnie sporo bo kamienica miała jakieś 100 lat xD i jakoś nie mogę powiedzieć, że nic dobrego mi to mieszkanie nie przyniosłoJoanna Darc pisze: ↑ndz lis 23, 2025 4:20 pm Trochę wiemy. Chyba,że nas to kompletnie nie interesuje, nie pytamy, nie dociekamy. Właściciel też się nie pochwali bo chce to sprzedać. Nic dobrego to późniejszym mieszkańcom nie przynosi. Nie przyniosło to tym z Rakowisk i kilku innym też się nie wiedzie.
Dokładnie. Ja od dwóch lat mieszam w ponad 100 letniej kamienicy. Tu się mogło stać dosłownie wszystko.berry blast pisze: ↑ndz lis 23, 2025 2:42 pm przecież nawet nie wiemy co się działo wcześniej w mieszkaniach w których mieszkamy xD
które kupiliśmy lub wynajmujemy, kto w nim umarł, kogo zabił itd
tylko ktoś kto się buduje od postaw wie, że nic się w domu nie działo.
Bo Wiśniewski to nie ja,
Bo to wszystko nie jest moje,
Bo to wszystko wielki pic,
A „Ich Troje” jest kradzione.
Bo to wszystko nie jest moje,
Bo to wszystko wielki pic,
A „Ich Troje” jest kradzione.
A to w domu w Rakowiskach doszło już do drugiej zbrodni na kolejnych mieszkańcach?Joanna Darc pisze: ↑ndz lis 23, 2025 4:20 pm Trochę wiemy. Chyba,że nas to kompletnie nie interesuje, nie pytamy, nie dociekamy. Właściciel też się nie pochwali bo chce to sprzedać. Nic dobrego to późniejszym mieszkańcom nie przynosi. Nie przyniosło to tym z Rakowisk i kilku innym też się nie wiedzie.