Start
Mój profil

Katarzyna Waśniewska / mama Madzi z Sosnowca

Moderator: verysweetcherry
Ojojojka
Koczkodan

Re: Katarzyna Waśniewska / mama Madzi z Sosnowca

Post autor: Ojojojka »

Cały ten kuriozalny wywód w obronie morderczyni sprowadza się do jednego: Waśniewska jest niewinna, bo Dandi tak powiedział. A Dandi się nie myli, bo to uduchowiony hippis z proroczymi wizjami, co prawda jest też pdf z wyrokiem,ale co tam.
Dandi powiedział też ,że proces był tendencyjny więc tak było. To jest tak żałosne,że brak słów.
Courtney_Lik
Mokra Włoszka

Post autor: Courtney_Lik »

Ojojojka pisze: śr lis 19, 2025 11:21 am Cały ten kuriozalny wywód w obronie morderczyni sprowadza się do jednego: Waśniewska jest niewinna, bo Dandi tak powiedział. A Dandi się nie myli, bo to uduchowiony hippis z proroczymi wizjami, co prawda jest też pdf z wyrokiem,ale co tam.
Dandi powiedział też ,że proces był tendencyjny więc tak było. To jest tak żałosne,że brak słów.
I Dandi nie jest pdf, bo znajomym nie mówił, że jest 😂
Ojojojka
Koczkodan

Courtney_Lik pisze: śr lis 19, 2025 1:30 pm I Dandi nie jest pdf, bo znajomym nie mówił, że jest 😂
No fakt, to niezbity dowód 😂😂
spaceofm
Skarpeta Rakieta

Post autor: spaceofm »

Marti37 pisze: pn lis 17, 2025 5:03 pm Lepsze to niż bronić pdfa
pomijając W.,

tego człowieka, i jego znajomego nie ma w żadnych rejestrach karnych, a te są przecież oficjalne, każdy może sprawdzić, jak dla mnie to możliwe że skorelowano wtedy Dandiego z jakąś inną osobą, takie pomyłki się zdarzają, i to było możliwe, bo szukano W. jako uciekinierki z zarzutem zabójstwa, więc łatwo było wtedy powiązać jej osobę z kimś tego pokroju,

mi naprawdę nie chodzi o jakieś 'trolowanie' i produkowanie spamu,

myślę, że każdy z was mając poczucie, że w danej sprawie może istnieć drugie dno, oraz zauważając, że osoba którą znacie jest oczerniana, to przypuszczam, że w luźno prowadzonych rozmowach też chcielibyście dać ludziom do zrozumienia, że cała sytuacja może mieć inne wytłumaczenie

w sprawie Iwony Wieczorek powstał bardzo duży nacisk służb i mediów na Pawła P. który 16 lipca 2010r. pojechał z nią na dyskotekę do Sopotu, ale ponieważ dwoje dziennikarzy śledczych opisało jego relację w książce, i nadal wytrwale odpiera kierowane na niego ataki, to być może chroni go to przed poważniejszymi zarzutami i procesem

K. W. mogła takiego szczęścia nie mieć, a ponieważ chodziło o małe dziecko, to tym bardziej można było coś takiego przeprowadzić, bo wiadomo jak na takie oskarżenie reaguje już w podstawie opinia publiczna, nawet bez wyroku

to jest w założeniu możliwe, chociażby poprzez widoczne skrajności w ocenie materiału dowodowego przez obronę i oskarżenie, czy to że na czas wygłaszania opinii przez biegłych sąd nakazał wyłączyć nagrywanie,

dla mnie to jest dziwne, bo w sprawie jest kluczowe jako materiał dowodowy przy wyroku skazującym, no i ogólnie raczej niezgodne z prawem, dla mnie to może być podejrzane, bo gdyby doszło kiedyś do weryfikacji procesowej i jednak uniewinnienia, to nie ma zapisów tego co mówili biegli, proces był poszlakowy i można wtedy całość z łatwością określić pomyłką

zróbcie z tym co chcecie, możecie zgłosić mnie do zbanowania, albo poprosić administratora, by usunął moje wpisy tutaj, wasze prawo, jeśli was to razi i oburza, ale ja dużo czytam o takich sprawach karnych i po prostu nigdy nie spotkałam się z tak prowadzonym procesem

w sprawie Beaty Pasik przebieg całości procesu miał charakter poszlakowy, ale rzetelnie sąd badał dowody i niewinności i winy, i ona była dwukrotnie uniewinniana, a za trzecim razem sąd bardziej przychylił się do oskarżenia i uznał ją za winną, natomiast to, że ona dostała warunkowe zwolnienie i nadal walczy o uniewinnienie, jest zasługą tego, że były pełne akta sprawy,

tak jest w procesie poszlakowym, i mimo że W. została skazana prawomocnym wyrokiem, to tego typu postępowania, tak jak w przypadku Beaty Pasik, zawsze są postępowaniami otwartymi

nie "Dandi tak powiedział" tylko znając go wiem, że on nigdy nie pomógłby mordercy, a tym bardziej mordercy dziecka, musiał mieć jakieś inne wytłumaczenie całej tej sytuacji, skoro tak skrajnie zareagował, i przynajmniej subiektywnie, na pewno działał by pomóc
Courtney_Lik
Mokra Włoszka

spaceofm pisze: czw lis 20, 2025 11:18 am pomijając W.,

tego człowieka, i jego znajomego nie ma w żadnych rejestrach karnych, a te są przecież oficjalne, każdy może sprawdzić, jak dla mnie to możliwe że skorelowano wtedy Dandiego z jakąś inną osobą, takie pomyłki się zdarzają, i to było możliwe, bo szukano W. jako uciekinierki z zarzutem zabójstwa, więc łatwo było wtedy powiązać jej osobę z kimś tego pokroju,

mi naprawdę nie chodzi o jakieś 'trolowanie' i produkowanie spamu,

myślę, że każdy z was mając poczucie, że w danej sprawie może istnieć drugie dno, oraz zauważając, że osoba którą znacie jest oczerniana, to przypuszczam, że w luźno prowadzonych rozmowach też chcielibyście dać ludziom do zrozumienia, że cała sytuacja może mieć inne wytłumaczenie

w sprawie Iwony Wieczorek powstał bardzo duży nacisk służb i mediów na Pawła P. który 16 lipca 2010r. pojechał z nią na dyskotekę do Sopotu, ale ponieważ dwoje dziennikarzy śledczych opisało jego relację w książce, i nadal wytrwale odpiera kierowane na niego ataki, to być może chroni go to przed poważniejszymi zarzutami i procesem

K. W. mogła takiego szczęścia nie mieć, a ponieważ chodziło o małe dziecko, to tym bardziej można było coś takiego przeprowadzić, bo wiadomo jak na takie oskarżenie reaguje już w podstawie opinia publiczna, nawet bez wyroku

to jest w założeniu możliwe, chociażby poprzez widoczne skrajności w ocenie materiału dowodowego przez obronę i oskarżenie, czy to że na czas wygłaszania opinii przez biegłych sąd nakazał wyłączyć nagrywanie,

dla mnie to jest dziwne, bo w sprawie jest kluczowe jako materiał dowodowy przy wyroku skazującym, no i ogólnie raczej niezgodne z prawem, dla mnie to może być podejrzane, bo gdyby doszło kiedyś do weryfikacji procesowej i jednak uniewinnienia, to nie ma zapisów tego co mówili biegli, proces był poszlakowy i można wtedy całość z łatwością określić pomyłką

zróbcie z tym co chcecie, możecie zgłosić mnie do zbanowania, albo poprosić administratora, by usunął moje wpisy tutaj, wasze prawo, jeśli was to razi i oburza, ale ja dużo czytam o takich sprawach karnych i po prostu nigdy nie spotkałam się z tak prowadzonym procesem

w sprawie Beaty Pasik przebieg całości procesu miał charakter poszlakowy, ale rzetelnie sąd badał dowody i niewinności i winy, i ona była dwukrotnie uniewinniana, a za trzecim razem sąd bardziej przychylił się do oskarżenia i uznał ją za winną, natomiast to, że ona dostała warunkowe zwolnienie i nadal walczy o uniewinnienie, jest zasługą tego, że były pełne akta sprawy,

tak jest w procesie poszlakowym, i mimo że W. została skazana prawomocnym wyrokiem, to tego typu postępowania, tak jak w przypadku Beaty Pasik, zawsze są postępowaniami otwartymi

nie "Dandi tak powiedział" tylko znając go wiem, że on nigdy nie pomógłby mordercy, a tym bardziej mordercy dziecka, musiał mieć jakieś inne wytłumaczenie całej tej sytuacji, skoro tak skrajnie zareagował, i przynajmniej subiektywnie, na pewno działał by pomóc
Tak. Masz rację
Kasiakowalska1
BlondDoczep

Post autor: Kasiakowalska1 »

spaceofm pisze: czw lis 20, 2025 11:18 am
Kurde najwyraźniej Kasia mu powiedziała że nie zabiła i on jej uwierzył. Tak jak ty i znajomi uwierzyliście mu na słowo że nie jest pdf. Przecież Dandi na pewno by nie pomógł mordercy xD ale fakt, jedno się zgadza - na pewno działał by pomóc
spaceofm
Skarpeta Rakieta

Kasiakowalska1 pisze: czw lis 20, 2025 11:41 am Kurde najwyraźniej Kasia mu powiedziała że nie zabiła i on jej uwierzył. Tak jak ty i znajomi uwierzyliście mu na słowo że nie jest pdf. Przecież Dandi na pewno by nie pomógł mordercy xD ale fakt, jedno się zgadza - na pewno działał by pomóc
ale dlaczego od razu negatywizować?

może było inaczej, może ona była niewinna, a on nie był żadnym wykolejeńcem?

może jest uczciwym człowiekiem, który po prostu dostrzegł krzywdę drugiej osoby?
Ojojojka
Koczkodan

Jest coś takiego jak rejestr karny niejawny
Katarzyna jest niewinną leliją
Dandi rycerzem i obrońcą uciśnionych,
Amen
Awatar użytkownika
Zolo666
Tritonotti

Post autor: Zolo666 »

spaceofm pisze: czw lis 20, 2025 11:57 am ale dlaczego od razu negatywizować?

może jest uczciwym człowiekiem, który po prostu dostrzegł krzywdę drugiej osoby?
Nie wykolejeńcem tylko PEDOFILEM. Poza tym twoje wpisy to masło maślane i są już nudne. Nie rozumiesz tego że materiał dowodowy był miażdżący to sobie nie rozum. Nie wiem co ty czytałaś ale ja też czytałem i wina jest ewidentna … a nie, czekaj. Ty tutaj udowodniłaś że nie umiesz czytać ze zrozumieniem 😁
Kasiakowalska1
BlondDoczep

Post autor: Kasiakowalska1 »

spaceofm pisze: czw lis 20, 2025 11:57 am ale dlaczego od razu negatywizować?

Kurde nie wiem ale sąd ma na ten temat inne zdanie, materiał dowodowy jest obszerny i podobno się z nim zapoznałaś więc nie wiem po co takie fikoly robisz. Nie wiem jak można mieć wątpliwości w tej sprawie. Jasne, Katarzyna może tego żałować, może zrobiła to pod wpływem emocji, no ale ZROBIŁA. Za to grozi odpowiedzialność karną i Kaśka ją poniosła
Ojojojka
Koczkodan

Proces Waśniewskiej 17.06: Zapis relacji na żywo z 9. dnia procesu mamy Madzi na Se.pl - Super Express - wiadomości, polityka, sport https://share.google/XTB2kiS4lNjJrZVIi

Proszę,oto opinie biegłych z procesu, których według ciebie nie ma nigdzie zapisanych. Wystarczy pobieżny rzut oka w Google. Są też relacje w archiwach TV i oczywiście w aktach.Przestań się już kompromitować i skończ tą idiotyczną krucjatę.To już nie jest zabawne. Przez chwilę może było, ale co za dużo to niezdrowo.
A moderację proszę o zablokowanie trolla z powodu rozpowszechniania nieprawdziwych informacji.
FikolMikol
Currently: planning drama

Post autor: FikolMikol »

sweetpea pisze: ndz paź 19, 2025 1:45 pm Czyli nie będzie drugiej sesji an koniu. Teraz jest cancel culture, więc tabloidy muszą się pilnować. Mnie przeraża to, że ona może pracować wśród zwykłych ludzi, a oni mogą nawet o tym nie wiedzieć. Jak to prawnie wygląda? Bo ona po zmianie nazwiska na rozmowach kwalifikacyjnych może gadać, że np. zajmowała się niedołężną matką albo mąż ją utrzymywał czy sprzątała na czarno. Do pracy w mięsnym czy sklepie raczej nikt nie sprawdza czy potencjalny pracownik był karany. A jeśli zmieniła nazwisko, czy jest ono dalej wpisane w jakichś bazach przestępców, dostępnych dla obywateli? Wiem, że np. jest rejestr przestępców seksualnych.

A może są specjalne programy resocjalizacyjne dla osób, które tyle siedziały w więzieniu i są współpracujące firmy, gdzie ona może dostać pracę? Może po prostu wyjedzie za granicę, bo jednak ktoś ją może rozpoznać.

Wątpię, że ktoś by ją chciał oglądać na TikToku, tzn. może z ciekawości, ale później by ją zgłaszali. To nie Stany. Chociaż faktycznie parcie na sławę miała.
Wiesz no, może zabrzmi to brutalnie, ale na tym polega wyjście z więzienia, że należy zacząć nowe życie, najlepiej pracę i wrócić zresocjalizowanym.
Po co w pracy mieliby wiedzieć, że to ta Katarzyna? Przecież tak by się nie dało żyć. Rozumiem, że czlowiek ma silną potrzebę ukarania tej osoby, wytykania publicznie.
Ale patrząc na to chłodno - lepiej, żeby świat nie wiedział, kim ona jest. Inaczej nigdy nie wróci do społeczeństwa.
spaceofm
Skarpeta Rakieta

ja czytałam wielokrotnie te zapisy z procesu, i to jest klarowny wykład o winie, poprzez opinie biegłych i ekspertyzy, zgadza się, miażdżące opinie ekspertów, i winna K. W. skazana za popełnione morderstwo

tylko z drugiej strony był wewnętrznie, mnie osobiście niepokojący, pogłos tej sprawy, że właśnie te opinie i ekspertyzy zostały wyprodukowane w publicznym sławnym procesie, a realnie żadnego uduszenia dziecka przez matkę nie było, i w takim wypadku cały ten przewód sądowy byłby zwykłym laniem wody i dowodem na to jak daleko potrafią się posunąć niektórzy ludzie, nie patrząc na krzywdę bezbronnego człowieka,

jak upadł prl to nasze społeczeństwo było przez wiele lat bardzo przyjazną strefą, natomiast w miarę postępującego kapitalizmu ludziom w dużej mierze poprzewracało się/ poprzewracano w głowach i to już wielokrotnie dawało publiczne efekty, a w czasie gdy wyszła ta sprawa W. dużo ludzi było uplątanych w różne szwindle, lewe zyski itp.

w strefie publicznej od zawsze istnieją ławice i te są trudne do zwalczenia, i tak mogło być w tym wypadku, choć rzecz jasna nie musiało, ale ja osobiście zawsze z zasady podchodzę z pozycji dystansu do tak zwanych otwartych publicznych tematów, tego co się mówi o osobach publicznych, kwestiach polityki itp. raczej staram się o własny punkt widzenia, albo niezależną ocenę danego tematu

ja raczej was nie przekonam do bezstronnej oceny tego, takie osoby jak wy przekonują dowody, ale te może zgromadzić kiedyś kompetentny zespół śledczych, i może tak się stać, jeśli będą przesłanki po temu, by takie śledztwo przeprowadzić
Ojojojka
Koczkodan

A ja jeszcze dodam,by zakończyć temat. Dzięki bajkom z mchu i paproci jakie wypisuje tu jedna osoba odświeżyłam sobie temat, poczytałam relacje z procesu i naszły mnie dwie refleksje.
Pierwsza to taka,że dzięki temu że adwokat Waśniewskiej bardzo drążył temat, zadawał mnóstwo pytań , spowodował powołanie dodatkowych ekspertów min. laryngologa dziecięcego przyczyny śmierci Madzi są wyjaśnione bardzo dokładnie i bez żadnych wątpliwości. Można powiedzieć,że paradoksalnie ten adwokat pomógł udowodnić winę oskarżonej
A druga refleksja jest taka ,że Waśniewska jest psychopatką o dużych zdolnościach manipulacyjnych i biada tym, którzy staną na jej drodze kiedy już wyjdzie na wolność.Szkoda,że nie dostała dożywocia.
Courtney_Lik
Mokra Włoszka

spaceofm pisze: pt lis 21, 2025 12:15 pm ja czytałam wielokrotnie te zapisy z procesu, i to jest klarowny wykład o winie, poprzez opinie biegłych i ekspertyzy, zgadza się, miażdżące opinie ekspertów, i winna K. W. skazana za popełnione morderstwo

tylko z drugiej strony był wewnętrznie, mnie osobiście niepokojący, pogłos tej sprawy, że właśnie te opinie i ekspertyzy zostały wyprodukowane w publicznym sławnym procesie, a realnie żadnego uduszenia dziecka przez matkę nie było, i w takim wypadku cały ten przewód sądowy byłby zwykłym laniem wody i dowodem na to jak daleko potrafią się posunąć niektórzy ludzie, nie patrząc na krzywdę bezbronnego człowieka,

jak upadł prl to nasze społeczeństwo było przez wiele lat bardzo przyjazną strefą, natomiast w miarę postępującego kapitalizmu ludziom w dużej mierze poprzewracało się/ poprzewracano w głowach i to już wielokrotnie dawało publiczne efekty, a w czasie gdy wyszła ta sprawa W. dużo ludzi było uplątanych w różne szwindle, lewe zyski itp.

w strefie publicznej od zawsze istnieją ławice i te są trudne do zwalczenia, i tak mogło być w tym wypadku, choć rzecz jasna nie musiało, ale ja osobiście zawsze z zasady podchodzę z pozycji dystansu do tak zwanych otwartych publicznych tematów, tego co się mówi o osobach publicznych, kwestiach polityki itp. raczej staram się o własny punkt widzenia, albo niezależną ocenę danego tematu

ja raczej was nie przekonam do bezstronnej oceny tego, takie osoby jak wy przekonują dowody, ale te może zgromadzić kiedyś kompetentny zespół śledczych, i może tak się stać, jeśli będą przesłanki po temu, by takie śledztwo przeprowadzić
Jakie masz dowody na to, że ona nie jest winna?
Konkret, nie lanie wody.
Awatar użytkownika
Zolo666
Tritonotti

spaceofm pisze: pt lis 21, 2025 12:15 pm ja czytałam wielokrotnie te zapisy z procesu, i to jest klarowny wykład o winie, poprzez opinie biegłych i ekspertyzy, zgadza się, miażdżące opinie ekspertów, i winna K. W. skazana za popełnione morderstwo

Ty mieszkasz w słoiku? Z którego roku jesteś? Po upadku PRL w polsce była wolna amerykanka i szerokie pole do szwindli, kombinacji i działań nielegalnych. Mieliśmy Pruszków i Wołomin oraz inne cuda na kiju. Wiele osób ze świata prawa było jeszcze z poprzedniego systemu. W sprawie kaśki była cała masa biegłych którzy jednoznacznie potwierdzili obrażenia Madzi które doprowadziły do jej śmierci (piszę o tym chyba 50 raz). Wsztko zostało jednoznacznie udowodnione. Siejesz tutaj totalną bzdurologię i kręcisz bez podawania faktów. Cały czas sie powtarzasz. Dodatkowym dowodem w sprawie jest zachowanie waśniewskiej po pobycie w Łodzi z której zwiała i poszła w tango. Tak nie zachowuje sie matka która przypadkowo doprowadziła do zgonu dziecka. Ale ty sobie wierzysz w gadanie ze zmarłymi i w Jackowskiego. Jak masz jakieś resztki godności to zawijaj z tego forum
spaceofm
Skarpeta Rakieta

Courtney_Lik pisze: pt lis 21, 2025 12:19 pm Jakie masz dowody na to, że ona nie jest winna?
Konkret, nie lanie wody.
ja znam dwie wersje tej sprawy i nie chcę dlatego pochopnie oceniać tej osoby, ale od zbadania tego w prawie i prawnego określenia prawdy zawsze są śledczy
spaceofm
Skarpeta Rakieta

Zolo666 pisze: pt lis 21, 2025 12:30 pm Ale ty sobie wierzysz w gadanie ze zmarłymi i w Jackowskiego. Jak masz jakieś resztki godności to zawijaj z tego forum
ale dlaczego ty mówisz za kogoś?

zachowujesz się jakbyś pilnował tego wątku, by nie wyszedł poza obrany kurs
Awatar użytkownika
verysweetcherry
Moderator

Post autor: verysweetcherry »

spaceofm pisze: pt lis 21, 2025 12:51 pm ja znam dwie wersje tej sprawy i nie chcę dlatego pochopnie oceniać tej osoby, ale od zbadania tego w prawie i prawnego określenia prawdy zawsze są śledczy
Jak mogą być dwie wersje sprawy??? W dodatku teraz przeczysz sama sobie pisząc,że od zbadania sprawy są śledczy ,a w połowie swoich postów zarzucasz im właśnie niekompetencję lub nawet bezstronność,lub przekupstwo.
Katarzynie została udowodniona wina,odsiaduje kare pozbawienia wolności za czyn do którego się przyznała. Możemy zakończyć tę dyskusję.
Awatar użytkownika
Zolo666
Tritonotti

spaceofm pisze: pt lis 21, 2025 1:02 pm ale dlaczego ty mówisz za kogoś?

zachowujesz się jakbyś pilnował tego wątku, by nie wyszedł poza obrany kurs
Co robie? Ty w ogole nie rejestrujesz co sama piszesz. Może sobie prześledź własne posty
verysweetcherry pisze: pt lis 21, 2025 1:04 pm Jak mogą być dwie wersje sprawy??? W dodatku teraz przeczysz sama sobie pisząc,że od zbadania sprawy są śledczy ,a w połowie swoich postów zarzucasz im właśnie niekompetencję lub nawet bezstronność,lub przekupstwo.
Katarzynie została udowodniona wina,odsiaduje kare pozbawienia wolności za czyn do którego się przyznała. Możemy zakończyć tę dyskusję.
Ona jest odklejona
spaceofm
Skarpeta Rakieta

verysweetcherry pisze: pt lis 21, 2025 1:04 pm Jak mogą być dwie wersje sprawy??? W dodatku teraz przeczysz sama sobie pisząc,że od zbadania sprawy są śledczy ,a w połowie swoich postów zarzucasz im właśnie niekompetencję lub nawet bezstronność,lub przekupstwo.
kompetentni śledczy, którzy nie biorą wszystkiego po łebkach
W. zaś nigdy nie przyznała się do winy

nie zarzucam, tylko biorę pod uwagę
mogą być dwie wersje tej samej sprawy podawane przez różne osoby, i z tego ktoś stara się wyprowadzić prawdę

możemy zakończyć
Awatar użytkownika
Zolo666
Tritonotti

spaceofm pisze: pt lis 21, 2025 1:13 pm kompetentni śledczy, którzy nie biorą wszystkiego po łebkach
W. zaś nigdy nie przyznała się do winy

nie zarzucam, tylko biorę pod uwagę
mogą być dwie wersje tej samej sprawy podawane przez różne osoby, i z tego ktoś stara się wyprowadzić prawdę

możemy zakończyć
No taaaak no bo jak nie było nikogo w miejscu zdarzenia no to skad mamy wiedzieć. Jest taka sprawa bardzo sympatycznej wokalistki pochodzenia amerykańsko - mexykańskiego. Zabiła ją jej "przyjaciółka" która została przyłapana na machlojach finansowych itp. No i wyobraź sobie że ta osoba od 30 lat twierdzi że jej nie zabiła. Tylko wiesz co? Tak jak w sprawie waśniewskiej kluczowe są DOWODY. Ona się też nigdy nie przyznała do winy, twierdzi że to wypadek. Tylko że te osoby mogą sobie twierdzić, prawo tak nie działa. Nie działa też to w ten sposob że wybierasz sobie tylko to co ci pasuje do tezy ignorując wszystko co zostaje. To własnie przez tego typu postepowanie potem wierzysz ze to co ci sie przyśniło to prawda, bo ignorujesz fakty i badania dotyczące mózgu i marzeń sennych. Wierzysz jackowskiemu bo ignorujesz setki komentarzy ludzi których oszukał i wziął pieniądze. Jesteś chodzącym dowodem że internet nie jest dla wszystkich
InkaNini
Mokra Włoszka

Post autor: InkaNini »

spaceofm pisze: pt lis 21, 2025 1:13 pm
możemy zakończyć
Ile ty masz lat? 5?

Co to znaczy, ze Dandi leczyl twoja znajoma z traumy? Czy jest on psychoterapeuta? Czy ma jakies kwalifikacje, zeby leczyc kogokolwiek z czegokolwiek?

Co to znaczy, ze Dandi chodzi i wszystkim pomagal? Pomagal tak sobie i nie chcial nic w zamian? A moze oczekiwal, ze ktos da mu nocleg na kilka dni w ramach rewanzu? A moze oczekiwal, ze twoja znajoma, ktora “leczyl” rowniez sie mu zrewanzuje - w taki sposob jak W., ktorej obiecal pozagrobowy “kontakt z corka”?

Jakie bazy danych konkretnie sprawdzalas, aby wykluczyc go z podejrzenia o skazanie w 2008? Prosze o informacje.
Courtney_Lik
Mokra Włoszka

spaceofm pisze: pt lis 21, 2025 12:51 pm ja znam dwie wersje tej sprawy i nie chcę dlatego pochopnie oceniać tej osoby, ale od zbadania tego w prawie i prawnego określenia prawdy zawsze są śledczy
Ponawiam pytanie.
Kasiabimbasia
Gacie z oceanu

Post autor: Kasiabimbasia »

Dyskutowanie z podobnymi argumentami nie ma żadnego sensu: każda sprawa mnie dwie strony, są możliwe inne rozwiązania… każda sprawa ma dwie strony, dlatego Waśniewska wzięła udział w procesie, aby swoją niewinność obronić, co jej się nie udało. Sugerowanie, że zespół biegłych, których zresztą było kilku i byli przecież dobierani w trakcie procesu, kłamał, albo był w komitywie, żeby na siłę KAsiunie wsadzić do pierdla, to jakaś farsa. Tym samym tokiem myślenia możemy dojść do wniosku, że wszyscy osadzeni nieprzyznający się do winy są ofiarami systemu. Myślenie, że sądownictwo i wyroki sądów w sprawie osoby tak nieistotnej i nieważnej, zwykłej obywatelki, działały w formie spisku, zakrawa o czapeczkę foliową.
Niech się Kasia odwołuje do trybunału, jeśli uważa, że została skazana niesłusznie. Dopóki nie będzie werdyktu, jakiś odklejeniec broniący pdf nie zmotywuje nikogo z normalnym kręgosłupem moralnym do tych swoich wypocin. Niestety, nie ma w nich za grosz logiki.
Wątek nie powstał, aby deliberować o jej niewinności bądź winności, bo tu wszyscy jednogłośnie się zgadzamy, że winna jest. Jeśli koleżanka uważa inaczej, proponuję te swoje wypowiedzi zamieścić na forum dla osób kochających teorie spiskowe. Pewnie znajdzie się grupa osób, która w nie uwierzy, zaraz po płaskiej ziemi i chemtrails.