Start
Mój profil

Katarzyna Waśniewska / mama Madzi z Sosnowca

Moderator: verysweetcherry
JanekS.
Ciastko

Re: Katarzyna Waśniewska / mama Madzi z Sosnowca

Post autor: JanekS. »

kultura sie to nazywa, ogolnie rzecz ujmujac. No ale, skad mozesz wiedziec, skoro uwazasz za calkiem normalne, cykanie sobie fotek w bikini na koniu tydzien po smierci wlasnego dziecka.
Kitku90690
Gacie z oceanu

Post autor: Kitku90690 »

Zamordowanie dziecka i zakopanie go a potem tlumaczenie tego panika i porownywanie do ucieczki z miejsca wypadku jprdl nie wytrzymam zaraz obejrzyj sobie laska film amerykanskiej policji prawdopodobnie z kamery nasobnej i wczesniejsze zgloszenie na 911 od matki ktora zabila dzieci bodajze dwojke nie pamietam przyznala sie od razu i tez byla spanikowana i w szoku bo nawet dobrze nie kumala co sie dzieje dookola niej i nie wymyslala bajek o sliskim kocyku i cala miejscowosc nie byla postawiona na nogi bo zglosila zaginiecie bo myslala ze sie jakos pouklada i oddala od niej zarzuty jak to zrobila W.
Awatar użytkownika
berry blast
Kciuk

Post autor: berry blast »

spaceofm pisze: pt lis 14, 2025 11:26 am
zwróciłam uwagę, że znam człowieka, który pomógł jej się ukryć na Podlasiu, bo widział, że wisi nad nią intensywna chmura dziennikarska, a wcześniej pomagał wielu innym ludziom, sama obserwując tę historię, doszłam do wniosku że mógł to być wypadek, a to oskarżenie o zabójstwo może być zyskownym przeciąganiem tematu dla mediów, natomiast jak potem poszedł komunikat, że i Dandi się w to włączył, to już miałam świadomość, że tam coś jest nie tak, bo on nigdy nie pomógłby mordercy, tym bardziej zabójcy dziecka
Dandi to ten pdf? znacie się? jesteście na ty?
spaceofm
Skarpeta Rakieta

Post autor: spaceofm »

berry blast pisze: pt lis 14, 2025 12:21 pm Dandi to ten pdf? znacie się? jesteście na ty?
tak, jesteśmy na ty

i to nie jest żaden pdfl tylko starszego pokolenia hippis

ja nie wiem, co w was kształtuje takie opinie,
znając medialne realia, ja zawsze wszystko to co się podaje staram się przemyśleć,
bo często coś przebiega obok sprawy, ludzie bywają oczerniani itd.

jeśli zamierzasz trzymać taki ton jak powyżej, to po prostu nie wciągaj mnie w rozmowę
spaceofm
Skarpeta Rakieta

Kitku90690 pisze: pt lis 14, 2025 12:20 pm Zamordowanie dziecka i zakopanie go a potem tlumaczenie tego panika i porownywanie do ucieczki z miejsca wypadku jprdl nie wytrzymam zaraz obejrzyj sobie laska film amerykanskiej policji prawdopodobnie z kamery nasobnej i wczesniejsze zgloszenie na 911 od matki ktora zabila dzieci bodajze dwojke nie pamietam przyznala sie od razu i tez byla spanikowana i w szoku bo nawet dobrze nie kumala co sie dzieje dookola niej i nie wymyslala bajek o sliskim kocyku i cala miejscowosc nie byla postawiona na nogi bo zglosila zaginiecie bo myslala ze sie jakos pouklada i oddala od niej zarzuty jak to zrobila W.
ale ja dużo takich materiałów oglądałam, i zgodzę się, że to makabry, natomiast tutaj uważam, że możliwie podpięto zwykły wypadek pod ogół takich spraw i ona utonęła w tłoku, i być może tej kobiecie zniszczono życie, staram się patrzeć obiektywnie, co w tym złego?
Awatar użytkownika
berry blast
Kciuk

spaceofm pisze: pt lis 14, 2025 12:34 pm tak, jesteśmy na ty

znając medialne realia, ja zawsze wszystko to co się podaje staram się przemyśleć,

jeśli zamierzasz trzymać taki ton jak powyżej, to po prostu nie wciągaj mnie w rozmowę
no właśnie przemyślałam to i nie zamierzam więcej dyskutować z koleżanką osoby skazanej za pdf. bez odbioru.
Awatar użytkownika
mezalians_urodowy
GrzaneWino

Post autor: mezalians_urodowy »

Szczerze to nie rozumiem czemu tu jeszcze dyskutujecie z jakąś odklejoną przyjaciółką pedofili.
Widać że to jakaś mocno zaburzona osoba z urojeniami więc nie ma sensu z nią dyskutować.
Awatar użytkownika
berry blast
Kciuk

mezalians_urodowy pisze: pt lis 14, 2025 12:38 pm Szczerze to nie rozumiem czemu tu jeszcze dyskutujecie z jakąś odklejoną przyjaciółką pedofili.
Widać że to jakaś mocno zaburzona osoba z urojeniami więc nie ma sensu z nią dyskutować.
chciałam się upewnić że się znają. zgłosiłam już moderacji.
Awatar użytkownika
Zolo666
Tritonotti

Post autor: Zolo666 »

Chciałem zwrócić uwagę na to, że zachowanie kaśki w pewien sposób przypomina zachowanie Chrisa Wattsa - kręcenie, kombinowanie, ściemnianie, jo nie fiem etc. To chyba niektórym osobom powinno dać bardziej do myślenia niż powoływanie się na opinie pedofilów

A i jeszcze jedno. wepchnięcie na chamca ciała dziecko w dół bo się nie mieściło to nie jest oznaka paniki tylko dowód zimnego wyrachowania.
Kasiakowalska1
BlondDoczep

Post autor: Kasiakowalska1 »

Ludzie bywają oczerniani, dzieci bywają też mordowane i miejsce ich morderców, przypadkowych czy nie, jest w pierdlu. Nic nie tłumaczy morderstwa. Pdf też nie swoja droga, skoro ktoś jest skazany za to prawomocnym wyrokiem to chyba jednak nie o oczernianie tu chodzi. Weź se może przemyśl jakich masz znajomych xD
Limonene
RealDiamond

Post autor: Limonene »

berry blast pisze: pt lis 14, 2025 12:21 pm Dandi to ten pdf? znacie się? jesteście na ty?
Kto to Dandi?
Awatar użytkownika
berry blast
Kciuk

Limonene pisze: pt lis 14, 2025 7:38 pm Kto to Dandi?
Krzysztof P. skazany za pdf, ukrywał Waśniewską na podlasiu
sorry za źródło ale nikt normalny nie pisze o tak grubej patologii
https://www.fakt.pl/wydarzenia/polska/m ... em/z7enrv4
Marti37
Milion subskrypcji

Post autor: Marti37 »

Ale to nie media go wykreowały na pdfa tylko jest skazany prawomocnym wyrokiem zdajesz sobie z tego sprawę?
spaceofm
Skarpeta Rakieta

Marti37 pisze: pt lis 14, 2025 8:07 pm Ale to nie media go wykreowały na pdfa tylko jest skazany prawomocnym wyrokiem zdajesz sobie z tego sprawę?
z tego co wiem, to on nie miał żadnego takiego wyroku, dlatego mnie zastanawia cała ta sytuacja,
ja akurat mam wątpliwości

jesteście gronem osób przekonanych o winie W.,
a to że ktoś dopuszcza wątpliwości nie świadczy o braku rozsądku, zobaczcie:

z kodeksu postępowania karnego:

Art. 4. Organy prowadzące postępowanie karne są obowiązane badać oraz
uwzględniać okoliczności przemawiające zarówno na korzyść, jak i na niekorzyść
oskarżonego.
Art. 5. § 1. Oskarżonego uważa się za niewinnego, dopóki wina jego nie zostanie
udowodniona i stwierdzona prawomocnym wyrokiem.
§ 2. Niedające się usunąć wątpliwości rozstrzyga się na korzyść oskarżonego.

w procesie praktycznie było brane pod uwagę tylko zdanie oskarżenia, a minimalizowano to co przedstawiała obrona, czyli sam przebieg procesu był niezgodny z zasadą postepowania karnego, bo sąd oddalał pytania i wnioski obrony, a dwa jeżeli są skrajności w przedstawieniu dowodów winy czy niewinności, to powinien zapaść wyrok uniewinniający, ten obrońca mówił to jeszcze przed procesem, a po o zaniedbaniach procesowych

natomiast ja nie będę dłużej kontynuować tego tematu, bo to i tak nic nie da, kiedyś ta sprawa może zostać ponownie rozpatrzona, tak jak wiele spraw otwieranych po latach
Courtney_Lik
Mokra Włoszka

Post autor: Courtney_Lik »

spaceofm pisze: sob lis 15, 2025 11:40 am z tego co wiem, to on nie miał żadnego takiego wyroku, dlatego mnie zastanawia cała ta sytuacja,
ja akurat mam wątpliwości

jesteście gronem osób przekonanych o winie W.,
a to że ktoś dopuszcza wątpliwości nie świadczy o braku rozsądku, zobaczcie:

z kodeksu postępowania karnego:

Art. 4. Organy prowadzące postępowanie karne są obowiązane badać oraz
uwzględniać okoliczności przemawiające zarówno na korzyść, jak i na niekorzyść
oskarżonego.
Art. 5. § 1. Oskarżonego uważa się za niewinnego, dopóki wina jego nie zostanie
udowodniona i stwierdzona prawomocnym wyrokiem.
§ 2. Niedające się usunąć wątpliwości rozstrzyga się na korzyść oskarżonego.

w procesie praktycznie było brane pod uwagę tylko zdanie oskarżenia, a minimalizowano to co przedstawiała obrona, czyli sam przebieg procesu był niezgodny z zasadą postepowania karnego, bo sąd oddalał pytania i wnioski obrony, a dwa jeżeli są skrajności w przedstawieniu dowodów winy czy niewinności, to powinien zapaść wyrok uniewinniający, ten obrońca mówił to jeszcze przed procesem, a po o zaniedbaniach procesowych

natomiast ja nie będę dłużej kontynuować tego tematu, bo to i tak nic nie da, kiedyś ta sprawa może zostać ponownie rozpatrzona, tak jak wiele spraw otwieranych po latach
Z tego co wiesz… może warto sprawdzić rejest przestępców seksualnych?
Krzysztof i Marcin zostali skazani w 2014 roku.
spaceofm
Skarpeta Rakieta

Courtney_Lik pisze: sob lis 15, 2025 12:16 pm Z tego co wiesz… może warto sprawdzić rejest przestępców seksualnych?
Krzysztof i Marcin zostali skazani w 2014 roku.
sprawdziłam, nie ma

oni mieli sprawę o utrudnianie śledztwa i dostali po 8 miesięcy w zawieszeniu
liliona12
LouiBag

Post autor: liliona12 »

spaceofm pisze: sob lis 15, 2025 12:29 pm sprawdziłam, nie ma

oni mieli sprawę o utrudnianie śledztwa i dostali po 8 miesięcy w zawieszeniu
może to ty jesteś dandi, pasowałoby co wypisujesz chociażby w wątku o iwonie wieczorek "Rozmawiali godzinami, Dandi twierdził, że ma kontakt z duchami i że umożliwi Katarzynie kontakt z jej zmarłą córeczką. Ona była coraz bardziej w niego wpatrzona. W końcu postanowili uciec na Podlasie czyli w rodzinne strony Dandiego."
spaceofm
Skarpeta Rakieta

liliona12 pisze: pn lis 17, 2025 1:43 pm może to ty jesteś dandi, pasowałoby co wypisujesz chociażby w wątku o iwonie wieczorek "Rozmawiali godzinami, Dandi twierdził, że ma kontakt z duchami i że umożliwi Katarzynie kontakt z jej zmarłą córeczką. Ona była coraz bardziej w niego wpatrzona. W końcu postanowili uciec na Podlasie czyli w rodzinne strony Dandiego."

nie jestem Dandim,

to jest starszego pokolenia hippis, kiedy był bardzo młody, to popularne były różne formy kontaktu z zaświatami itp, więc zapewne coś mu z tego zostało, ale niezależnie od tego co to jest i czy działa, jest na pewno nieszkodliwe, ale to jak podały to media jest pewnym uogólnieniem tematu, bo zawsze za oficjalnymi komunikatami stoją ludzie, taki przekaz medialny jest często obliczony na sensację

ja go poznałam w wiele lat temu, gdy pomagał mojej znajomej uporać się z traumą, i potem widziałam go częściej, w porządku człowiek i wielu ludziom pomagał i doradzał w życiu

ja sprawdziłam te ich dane, przeczesałam wszystkie te profile, bo mnie trochę przeraziliście, nie tylko Krzysztofów i Marcinów, dosłownie jeden po drugim, ale nic nie znalazłam

poza tym oni dostali nieduże wyroki w zawieszeniu, a takie mogą należeć zwykle do osób uprzednio niekaranych, to było w 2014r., a na Podlasiu byli w 2012r. i wtedy podano do wiadomości publicznej te informacje o Dandim

jak go widywałam, to on był chwilę po trzydziestce, i miewał młodsze od siebie partnerki, ale to były dziewczyny w wieku studenckim, albo dobiegające trzydziestki, myślę, że ta informacja w prasie mogła zaistnieć krakowskim targiem, bo to środowisko hippisów było i jest trochę bujne, ale w zdrowych granicach

jeśli pomógł W. to zapewne w poczuciu, że spotkała ją krzywda, wszystko wskazuje na to, że jego oczerniono, więc możliwe że i ją też, bo środki masowego przekazu dużo mogą, jeśli chcą i jeśli im się to opłaca
Awatar użytkownika
mezalians_urodowy
GrzaneWino

Post autor: mezalians_urodowy »

Moim zdaniem administracja już dawno powinna zbanować tę osobe i ja już dawno zgłosiłam jej posty
spaceofm
Skarpeta Rakieta

a ja już nie będę po prostu odpowiadać na żadne komentarze w tym temacie,

może dlatego nikt mnie nie zbanował, bo nie obrażam nikogo w dyskusji,

a też może być tak, że ktoś się tym wpisom przygląda, bo dla rozsądnej grupy ludzi ta wina W. nie zawsze była tak wprost czytelna

nie chodzi o ten temat nawet, ale jak przyglądam się waszym wpisom, to mam poczucie, że myślicie marionetkowo
Marti37
Milion subskrypcji

Post autor: Marti37 »

spaceofm pisze: pn lis 17, 2025 3:47 pm a ja już nie będę po prostu odpowiadać na żadne komentarze w tym temacie,

a też może być tak, że ktoś się tym wpisom przygląda, bo dla rozsądnej grupy ludzi ta wina W. nie zawsze była tak wprost czytelna

nie chodzi o ten temat nawet, ale jak przyglądam się waszym wpisom, to mam poczucie, że myślicie marionetkowo
Lepsze to niż bronić pdfa
Awatar użytkownika
Zolo666
Tritonotti

spaceofm pisze: pn lis 17, 2025 3:47 pm a ja już nie będę po prostu odpowiadać na żadne komentarze w tym temacie,

1. Nie każdy chłop z kucykiem to hipis
2. Nie każdy pdf mówi znajomym że nim jest
3. Ktoś kto się z tobą nie zgadza i wytyka ci braki w rozumowaniu nie myśli marionetkowo - on po prostu myśli w przeciwieństwie do ciebie
4. Powinnaś mieć bana za bronienie morderczyni i pdfa
5. Ze zmarłymi możesz się ewentualnie połączyć jak siebie i gnat dziadka podłączysz do transformatora. Jednym przewodem
Awatar użytkownika
verysweetcherry
Moderator

Post autor: verysweetcherry »

Dla zainteresowanych wątek jest przeze mnie codziennie monitorowany,a wszelkie zgłoszenia, lub inne niepokojące rzeczy są na bieżąco zgłaszane do administratora.
spaceofm
Skarpeta Rakieta

Zolo666 pisze: pn lis 17, 2025 10:18 pm 1. Nie każdy chłop z kucykiem to hipis
2. Nie każdy pdf mówi znajomym że nim jest
3. Ktoś kto się z tobą nie zgadza i wytyka ci braki w rozumowaniu nie myśli marionetkowo - on po prostu myśli w przeciwieństwie do ciebie
4. Powinnaś mieć bana za bronienie morderczyni i pdfa
5. Ze zmarłymi możesz się ewentualnie połączyć jak siebie i gnat dziadka podłączysz do transformatora. Jednym przewodem
ja nie bronię przestępców, ile razy mogę to powtarzać?

po prostu zgadzam się z obrońcą W., że to postępowanie było zbyt pobieżne jak na poszlakowy proces, obarczony możliwością skazania kogoś na długoletnie więzienie, tam obrona nie miała szans wyprowadzić istotnych pytań i wniosków

ja przeczesałam jeszcze raz całą tę bazę danych, tych dwóch osób tam nie ma, ani wśród byłych osadzonych, ani wśród aktualnych osadzonych, ani wśród osób których sprawa jest w toku, także to jest, tak to wygląda, jakaś pomyłka, przynajmniej w stosunku co do informacji o tych obu mężczyznach

wykształcenie prawnicze, niezależnie od tego, czy ktoś jest ostatecznie sędzią, prokuratorem, czy obrońcą, zawsze zakłada, że osoba oskarżona jest niewinna, dopóki przy pełnej dostępności środków prawnych nie udowodni się winy, a tam obrona była w wielu istotnych momentach blokowana, co wskazuje na nierzetelność procesową,

to nie oskarżony ma udowodnić swoją niewinność, tylko sąd wykazać to, czy dana osoba jest winna czy nie, w sposób niezależny dopuszczając materiał dowodowy z obu stron

a tu tylko: nie, nie-wykluczone, pytanie oddalone, wniosek oddalony, ogłaszam winną, do zk i tam gorące powitanie i ciekawa atmosfera na długie lata, rozumiem, że jakby to ciebie dotyczyło, to byś się z tym zgodził?

co do Dandiego, to poznaj człowieka zanim coś o nim powiesz

jak ty masz w nicku 666 to przecież nikt z góry nie zakłada, że jesteś satanistą?
Awatar użytkownika
Zolo666
Tritonotti

spaceofm pisze: wt lis 18, 2025 4:41 pm ja nie bronię przestępców, ile razy mogę to powtarzać?

po prostu zgadzam się z obrońcą W., że to postępowanie było zbyt pobieżne jak na poszlakowy proces, obarczony możliwością skazania kogoś na długoletnie więzienie, tam obrona nie miała szans wyprowadzić istotnych pytań i wniosków

ja przeczesałam jeszcze raz całą tę bazę danych, tych dwóch osób tam nie ma, ani wśród byłych osadzonych, ani wśród aktualnych osadzonych, ani wśród osób których sprawa jest w toku, także to jest, tak to wygląda, jakaś pomyłka, przynajmniej w stosunku co do informacji o tych obu mężczyznach

wykształcenie prawnicze, niezależnie od tego, czy ktoś jest ostatecznie sędzią, prokuratorem, czy obrońcą, zawsze zakłada, że osoba oskarżona jest niewinna, dopóki przy pełnej dostępności środków prawnych nie udowodni się winy, a tam obrona była w wielu istotnych momentach blokowana, co wskazuje na nierzetelność procesową,

to nie oskarżony ma udowodnić swoją niewinność, tylko sąd wykazać to, czy dana osoba jest winna czy nie, w sposób niezależny dopuszczając materiał dowodowy z obu stron

a tu tylko: nie, nie-wykluczone, pytanie oddalone, wniosek oddalony, ogłaszam winną, do zk i tam gorące powitanie i ciekawa atmosfera na długie lata, rozumiem, że jakby to ciebie dotyczyło, to byś się z tym zgodził?

co do Dandiego, to poznaj człowieka zanim coś o nim powiesz

jak ty masz w nicku 666 to przecież nikt z góry nie zakłada, że jesteś satanistą?
Ja nie jestem mordercą ani pedofilem i takich nie zamierzam poznawać