Teksty piosenek, i nawet niektóre klipy no dziwne to wszystko trochę brzmi jak obsesja na punkcie Celeste.
Miał głos zdolny chłopak, jest o nim teraz bardzo głośno i może właśnie o to mu chodziło. Psychopatów nie brakuje serio
d4vd
Moderator: verysweetcherry- polkakibolka
- GreckieWakacje
Re: d4vd
Mocne słowa jak na nastolatkę.
Cały czas cisza, nie mają oficjalnie nawet podejrzanego. Ciekawy wątek z tym właścicielem domu wynajmującym detektywa.. Czyli to nie D4vid jest właścicielem, tylko wynajmował i teraz właściciel się wkurza, że nie może wynająć komuś innemu przez śledztwo? Nie wiem czy dobrze rozumiem, czy to jednak D4vid tego detektywa wynajął.
https://cgm.pl/news/szesc-tygodni-po-od ... kt-sprawy/
Aha czyli on nawet nie jest podejrzanym??YMH2301 pisze: ↑śr paź 22, 2025 8:12 am Cały czas cisza, nie mają oficjalnie nawet podejrzanego. Ciekawy wątek z tym właścicielem domu wynajmującym detektywa.. Czyli to nie D4vid jest właścicielem, tylko wynajmował i teraz właściciel się wkurza, że nie może wynająć komuś innemu przez śledztwo? Nie wiem czy dobrze rozumiem, czy to jednak D4vid tego detektywa wynajął.
https://cgm.pl/news/szesc-tygodni-po-od ... kt-sprawy/
- berry blast
- Kciuk
jeszcze mi dziś mignął taki napis że "nieprawdopodobne kogo podejrzewa policja" xD
no faktycznie szokujące.
mogła się amerykańska policja wandziar zapytać to by szybciej miały podejrzanego.
Hahah no faktycznie nieprawdopodobne X Dberry blast pisze: ↑śr lis 19, 2025 11:04 pm jeszcze mi dziś mignął taki napis że "nieprawdopodobne kogo podejrzewa policja" xD
no faktycznie szokujące.
mogła się amerykańska policja wandziar zapytać to by szybciej miały podejrzanego.
Idę o zakład, że za 2-3 lata Netflix nakręci dokument.
- mezalians_urodowy
- GrzaneWino
Ja jestem pewna że juz kręci, jak tylko będzie po procesie to ogłoszą premiere
„Według TMZ, koroner prawdopodobnie nie będzie w stanie ustalić przyczyny śmierci Celeste Rivas, ponieważ jej ciało zostało zamrożone.
"Koroner otrzymał ciało w makabrycznym stanie, było ono pozbawione głowy, a choć tułów był nienaruszony, kończyny zostały usunięte i pocięte na wiele kawałków. Wszystkie części ciała były "częściowo zamrożone" i, jak się wydaje, ulegały rozmrożeniu, leżąc w bagażniku Tesli należącej do D4vd'a"”
"Koroner otrzymał ciało w makabrycznym stanie, było ono pozbawione głowy, a choć tułów był nienaruszony, kończyny zostały usunięte i pocięte na wiele kawałków. Wszystkie części ciała były "częściowo zamrożone" i, jak się wydaje, ulegały rozmrożeniu, leżąc w bagażniku Tesli należącej do D4vd'a"”
To jest jakiś koszmar co ta dziewczyna przeżyła pezed śmiercią i co zrobiono z jej zwłokamiagave pisze: ↑pn lis 24, 2025 7:38 am „Według TMZ, koroner prawdopodobnie nie będzie w stanie ustalić przyczyny śmierci Celeste Rivas, ponieważ jej ciało zostało zamrożone.