Start
Mój profil

d4vd

Moderator: verysweetcherry
Awatar użytkownika
polkakibolka
GreckieWakacje

Re: d4vd

Post autor: polkakibolka »

Teksty piosenek, i nawet niektóre klipy no dziwne to wszystko trochę brzmi jak obsesja na punkcie Celeste.
Miał głos zdolny chłopak, jest o nim teraz bardzo głośno i może właśnie o to mu chodziło. Psychopatów nie brakuje serio
Mocne słowa jak na nastolatkę.
Marti37
Milion subskrypcji

Post autor: Marti37 »

Nawet jeśli nie jest winny morderstwa niw rozumień dlaczego nie został pociągnięty do odpowiedzialności karnej za związek z nieletnia
agave
GreckieWakacje

Post autor: agave »

Na czym to właściwie stanęło?
YMH2301
RoyalBaby

Post autor: YMH2301 »

agave pisze: śr paź 22, 2025 6:54 am Na czym to właściwie stanęło?
Cały czas cisza, nie mają oficjalnie nawet podejrzanego. Ciekawy wątek z tym właścicielem domu wynajmującym detektywa.. Czyli to nie D4vid jest właścicielem, tylko wynajmował i teraz właściciel się wkurza, że nie może wynająć komuś innemu przez śledztwo? Nie wiem czy dobrze rozumiem, czy to jednak D4vid tego detektywa wynajął.

https://cgm.pl/news/szesc-tygodni-po-od ... kt-sprawy/
agave
GreckieWakacje

YMH2301 pisze: śr paź 22, 2025 8:12 am Cały czas cisza, nie mają oficjalnie nawet podejrzanego. Ciekawy wątek z tym właścicielem domu wynajmującym detektywa.. Czyli to nie D4vid jest właścicielem, tylko wynajmował i teraz właściciel się wkurza, że nie może wynająć komuś innemu przez śledztwo? Nie wiem czy dobrze rozumiem, czy to jednak D4vid tego detektywa wynajął.

https://cgm.pl/news/szesc-tygodni-po-od ... kt-sprawy/
Aha czyli on nawet nie jest podejrzanym??
YMH2301
RoyalBaby

Post autor: YMH2301 »

agave pisze: śr paź 22, 2025 12:25 pm Aha czyli on nawet nie jest podejrzanym??
No z tego artykułu wynika, że prokuratura nie ma żadnego konkretnego podejrzanego, tak zrozumiałam. Generalnie dziwnie to wygląda z tych ich oficjalnych wypowiedzi
agave
GreckieWakacje

David na wreszcie status podejrzanego. Długo im to zajęło mając na uwadze ile rzeczy wprost wskazywało na niego. Musiał mieć najlepszego prawnika.
Awatar użytkownika
berry blast
Kciuk

Post autor: berry blast »

agave pisze: śr lis 19, 2025 10:39 pm David na wreszcie status podejrzanego. Długo im to zajęło mając na uwadze ile rzeczy wprost wskazywało na niego. Musiał mieć najlepszego prawnika.
jeszcze mi dziś mignął taki napis że "nieprawdopodobne kogo podejrzewa policja" xD
no faktycznie szokujące.
mogła się amerykańska policja wandziar zapytać to by szybciej miały podejrzanego.
agave
GreckieWakacje

berry blast pisze: śr lis 19, 2025 11:04 pm jeszcze mi dziś mignął taki napis że "nieprawdopodobne kogo podejrzewa policja" xD
no faktycznie szokujące.
mogła się amerykańska policja wandziar zapytać to by szybciej miały podejrzanego.
Hahah no faktycznie nieprawdopodobne X D
Idę o zakład, że za 2-3 lata Netflix nakręci dokument.
Awatar użytkownika
mezalians_urodowy
GrzaneWino

Post autor: mezalians_urodowy »

Ja jestem pewna że juz kręci, jak tylko będzie po procesie to ogłoszą premiere
agave
GreckieWakacje

„Według TMZ, koroner prawdopodobnie nie będzie w stanie ustalić przyczyny śmierci Celeste Rivas, ponieważ jej ciało zostało zamrożone.

"Koroner otrzymał ciało w makabrycznym stanie, było ono pozbawione głowy, a choć tułów był nienaruszony, kończyny zostały usunięte i pocięte na wiele kawałków. Wszystkie części ciała były "częściowo zamrożone" i, jak się wydaje, ulegały rozmrożeniu, leżąc w bagażniku Tesli należącej do D4vd'a"”
Marti37
Milion subskrypcji

Post autor: Marti37 »

agave pisze: pn lis 24, 2025 7:38 am „Według TMZ, koroner prawdopodobnie nie będzie w stanie ustalić przyczyny śmierci Celeste Rivas, ponieważ jej ciało zostało zamrożone.

"Koroner otrzymał ciało w makabrycznym stanie, było ono pozbawione głowy, a choć tułów był nienaruszony, kończyny zostały usunięte i pocięte na wiele kawałków. Wszystkie części ciała były "częściowo zamrożone" i, jak się wydaje, ulegały rozmrożeniu, leżąc w bagażniku Tesli należącej do D4vd'a"”
To jest jakiś koszmar co ta dziewczyna przeżyła pezed śmiercią i co zrobiono z jej zwłokami