Start
Mój profil

Matka Szymonka z Będzina

Moderator: verysweetcherry
Gestii
Ciastko

Matka Szymonka z Będzina

Post autor: Gestii »

Ponoć wyszła z więzienia i zmieniła dane personalne. Jestem w szoku że za dzieciobójstwo otrzymała taki śmieszny wyrok. Ciekawe jak jej się będzie żyło na wolności z takim piętnem...
Malam92
GreckieWakacje

Post autor: Malam92 »

Gestii pisze: śr lis 19, 2025 9:04 pm Ponoć wyszła z więzienia i zmieniła dane personalne. Jestem w szoku że za dzieciobójstwo otrzymała taki śmieszny wyrok. Ciekawe jak jej się będzie żyło na wolności z takim piętnem...
Ostatnio słuchałam podcastu o tej sprawie i później szukałam informacji i znalazłam to samo, że ma zmienione dane i gdzieś tam sobie żyje jak gdyby nigdy nic. Myślę, że żyje jej się dobrze bo pewnie mieszka na drugim końcu PL i ludzie nie wiedzą kim jest. Ta sprawa dogłębnie pokazuje jak śmieszne są wyroki. Jak dla mnie powinni oboje dostać dożywocie.
unfaithfully
Samarka

Post autor: unfaithfully »

Przypomnicie sprawe Szymonka?
Nie kojarze, a chetnie bym sie dowiedziala co konkretnie sie stalo, kiedy i kto byl w to zamieszany.
Awatar użytkownika
berry blast
Kciuk

Post autor: berry blast »

unfaithfully pisze: czw lis 20, 2025 10:22 am Przypomnicie sprawe Szymonka?
Nie kojarze, a chetnie bym sie dowiedziala co konkretnie sie stalo, kiedy i kto byl w to zamieszany.
czy chętnie to nie wiem, to nic przyjemnego

jak ktoś lubi czytać
https://wiadomosci.onet.pl/kraj/zabojst ... on/mm34kkm

jak ktoś nie lubi czytać
https://www.google.com/search?client=fi ... eCDrs,st:0
executive
Mokra Włoszka

Post autor: executive »

Malam92 pisze: śr lis 19, 2025 10:55 pm Ostatnio słuchałam podcastu o tej sprawie i później szukałam informacji i znalazłam to samo, że ma zmienione dane i gdzieś tam sobie żyje jak gdyby nigdy nic. Myślę, że żyje jej się dobrze bo pewnie mieszka na drugim końcu PL i ludzie nie wiedzą kim jest. Ta sprawa dogłębnie pokazuje jak śmieszne są wyroki. Jak dla mnie powinni oboje dostać dożywocie.
Zatłukli dziecko, ktore konało w męczarni, dostali piętnastka. Sprawiedliwosc po wuju.
Marti37
Milion subskrypcji

Post autor: Marti37 »

executive pisze: czw lis 20, 2025 10:49 am Zatłukli dziecko, ktore konało w męczarni, dostali piętnastka. Sprawiedliwosc po wuju.
Nie mogli dostac wiecej niestety.
Odpowiadali za pobicie ze skutkiem smiertelnym oraz nieudzielenie pomocy a za to grozi max 15lat
Dobrze ze w ogole zostali ukarani bo gdyby przyjeli taktyke aby nic nie powiedziec nie byloby mozliwosci udowodnic ktore z nich zabilo i oboje byliby wolni.
executive
Mokra Włoszka

Post autor: executive »

Marti37 pisze: czw lis 20, 2025 10:58 am Nie mogli dostac wiecej niestety.
Odpowiadali za pobicie ze skutkiem smiertelnym oraz nieudzielenie pomocy a za to grozi max 15lat
Dobrze ze w ogole zostali ukarani bo gdyby przyjeli taktyke aby nic nie powiedziec nie byloby mozliwosci udowodnic ktore z nich zabilo i oboje byliby wolni.
A nie to spoko. Pobije kogoś, zamkne pokoju i poczekam zeby wykorkowal. Dostane 15 lat. Metoda na odwalenie kogoś prawie tak dobra jak potrącenie samochodem.
Marti37
Milion subskrypcji

Post autor: Marti37 »

executive pisze: czw lis 20, 2025 11:25 am A nie to spoko. Pobije kogoś, zamkne pokoju i poczekam zeby wykorkowal. Dostane 15 lat. Metoda na odwalenie kogoś prawie tak dobra jak potrącenie samochodem.
Niestety tak to wyglada
Kasiakowalska1
BlondDoczep

Post autor: Kasiakowalska1 »

executive pisze: czw lis 20, 2025 11:25 am A nie to spoko. Pobije kogoś, zamkne pokoju i poczekam zeby wykorkowal. Dostane 15 lat. Metoda na odwalenie kogoś prawie tak dobra jak potrącenie samochodem.
Lepiej na polowaniu z dzikiem pomylić, jest duża szansa na 2 lata i zatarcie wyroku po 10 latach ;)
Gestii
Ciastko

Post autor: Gestii »

Do tego powinno dojść zbeszczeszczenie zwłok i pobieranie zasiłków przez dwa lata na dziecko które zakatowali... I po 13 latach wolność i swoboda. Jej partner wychodzi chyba za rok czy dwa może się zejdą i będą dalej rozmnażać...
Awatar użytkownika
berry blast
Kciuk

Post autor: berry blast »

Gestii pisze: czw lis 20, 2025 12:18 pm Do tego powinno dojść zbeszczeszczenie zwłok i pobieranie zasiłków przez dwa lata na dziecko które zakatowali... I po 13 latach wolność i swoboda. Jej partner wychodzi chyba za rok czy dwa może się zejdą i będą dalej rozmnażać...
no już nie będą bo już ma 54 lata. chociaż tyle.
Malam92
GreckieWakacje

executive pisze: czw lis 20, 2025 10:49 am Zatłukli dziecko, ktore konało w męczarni, dostali piętnastka. Sprawiedliwosc po wuju.
Ona chyba 13 lat ta „matka”. Powinni ich ukarać za morderstwo, a nie pobicie ze skutkiem śmiertelnym. Ten cały tatuś w poprzednim związku już męczył i bił synka swojej ex partnerki, a później dręczył Szymonka własnego syna. Biedny chłopczyk.. To się w głowie nie mieści. 💔
Malam92
GreckieWakacje

unfaithfully pisze: czw lis 20, 2025 10:22 am Przypomnicie sprawe Szymonka?
https://youtu.be/pvC8pY3qXig?si=bV6lB2G0BNA9QefE

Ja akurat tego podcastu słuchałam.