Start
Mój profil

Konrad Kulczyński

Moderator: verysweetcherry
lola!!!
Dieta 600 kcal

Re: Konrad Kulczyński

Post autor: lola!!! »

Ja obstawiam,ze on sie zawinął gdzieś na jakies filipiny albo inne z powodu długów i sie do niej odezwal i tyle historii
Awatar użytkownika
Chruma
Currently:revenge

Post autor: Chruma »

Na ostatnim live kke mówili że rodzina nie chce kontaktu- więc prawdopodobnie wiedzą że chłop uciekł.
nats
RoyalBaby

Post autor: nats »

Chruma pisze: śr paź 08, 2025 2:10 pm Na ostatnim live kke mówili że rodzina nie chce kontaktu- więc prawdopodobnie wiedzą że chłop uciekł.
Tylko rzekomo miał długi więc pytanie na ile czasu wystarczy mu pieniędzy żeby uciekać.
Gestii
Ciastko

Post autor: Gestii »

Ponoć ma wlecieć materiał z nowymi informacjami na kanale kryminalnym extra
Awatar użytkownika
berry blast
Kciuk

Post autor: berry blast »

Gestii pisze: pt lis 07, 2025 6:14 pm Ponoć ma wlecieć materiał z nowymi informacjami na kanale kryminalnym extra
dzięki za informację!
ciekawe czy faktycznie dowiemy się czegoś nowego, czy tylko narobią zamieszania jak w przypadku Beaty Klimek i nic z tego nie wyniknie.
Agatyczek
Gacie z oceanu

Post autor: Agatyczek »

Jego wizerunek a właściwie oczy są zamazane na zdjęciu a partnerka pod jednym udostępnieniem napisała "po co szukać kogoś kiedy inni go ukrywają". Może się odnalazł a nie chcę mieć kontaktu z rodziną? Albo jest poszukiwany przez organy ścigania?
Annaliza
Channelka

Post autor: Annaliza »

Jest rozmowa z nią na kke. Co za bezczelny typ.. Interesy na Wiktorię, a raczej wały i długi. Dziecko formalnie nie jest jego dzieckiem. Coś wspominała, że zaraz przed wizytą w urzędzie zaginął. I ta postawa rodziców.. Dziewczyna na maxa naiwna, ale jak można tak traktować drugą osobę? Liczę, że wystawią ten list gończy.
lola!!!
Dieta 600 kcal

Post autor: lola!!! »

jej naiwnosc jest porażająca
przyjęłaby go z powrotem prawdopodobnie
Awatar użytkownika
berry blast
Kciuk

dziś minęły trzy miesiące

https://www.youtube.com/watch?v=oopKumzLSGQ

czy ten materiał oglądaliście?

o Konradzie jest od 15 minuty, wcześniej są dwa inne zaginięcia

wyłania się po prostu obraz oszusta finansowego który zostawił partnerkę z małym dzieckiem i z długami. dziwna postawa jego rodziców, chcą wyciszyć sprawę.
zdaje się że "rodzina" wie gdzie on jest ale nie partnerka tylko jego rodzice. do tego wychodzi problem alkoholowy Konrada.
Romanowsk68
Ciastko

Post autor: Romanowsk68 »

Od początku to śmierdziało wałkiem uciekł od niej ale zachowanie matki jest masakryczne …
dejwor
Srebrna Kropeczka

Post autor: dejwor »

Mozna sie zrzec dlugow jesli osoba jest uznawana jakos uciekinier? Ciekawi mnie to czy ona moze sie jakos sądzić z sądem
Awatar użytkownika
berry blast
Kciuk

dejwor pisze: pt lis 14, 2025 12:06 pm Mozna sie zrzec dlugow jesli osoba jest uznawana jakos uciekinier? Ciekawi mnie to czy ona moze sie jakos sądzić z sądem
żadne zrzekanie się długów.
list gończy za gościem, znaleźć go i niech spłaca swoje długi i alimenty
Awatar użytkownika
kvsiv17
Currently:Top

Post autor: kvsiv17 »

Problem raczej jest w miejscu, ze fajtycznie on narobil dlugow, ale to ona ma dzialalnosc zadluzona. Robil dlugi na jej imie. Jesli nie ma dowodow na to ze to ON TO ZROBIL, to wg prawa ona musi placic.
Awatar użytkownika
berry blast
Kciuk

kvsiv17 pisze: pt lis 14, 2025 1:27 pm Problem raczej jest w miejscu, ze fajtycznie on narobil dlugow, ale to ona ma dzialalnosc zadluzona. Robil dlugi na jej imie. Jesli nie ma dowodow na to ze to ON TO ZROBIL, to wg prawa ona musi placic.
mam nadzieję, że wykaże że długi są jego. w ogóle już współczuję tej dziewczynie. zdaje się, że tą rozmową z kke poszła właśnie na wojnę z jego rodzicami, którzy sprawę chcą uciszyć.
wiktoriawolak
Ciastko

Post autor: wiktoriawolak »

Witam z tej strony naiwna partnerka .Z aktualizacji rodzina Konrada nie ma chęci kontaktu liczą na to że samo ucichnie .Ja w poszukiwaniu nic już więcej nie mogę zrobić jeżeli wiemy jak sytuacja się ma .Czekamy na dalsze kroki sądowne a dowody na to że to on narobił tych długów mam sporo .Jesli są jakieś pytania chętnie odpowiem bo ja nie mam nic do ukrycia .
PrzemoKondratowicz
Dieta 600 kcal

Post autor: PrzemoKondratowicz »

wiktoriawolak pisze: śr lis 19, 2025 6:40 pm Witam z tej strony naiwna partnerka .Z aktualizacji rodzina Konrada nie ma chęci kontaktu liczą na to że samo ucichnie .Ja w poszukiwaniu nic już więcej nie mogę zrobić jeżeli wiemy jak sytuacja się ma .Czekamy na dalsze kroki sądowne a dowody na to że to on narobił tych długów mam sporo .Jesli są jakieś pytania chętnie odpowiem bo ja nie mam nic do ukrycia .
Kiedy ostatni raz rozmawialiście?
wiktoriawolak
Ciastko

PrzemoKondratowicz pisze: śr lis 19, 2025 7:24 pm Kiedy ostatni raz rozmawialiście?
Z Konradem 11 sierpnia a z mamą Konrada 6.11 jak zadzwoniłam od swojej mamy dlaczego nie odbiera odpowiedziała bo nie muszę i rozłączyła się
PrzemoKondratowicz
Dieta 600 kcal

wiktoriawolak pisze: śr lis 19, 2025 9:44 pm Z Konradem 11 sierpnia a z mamą Konrada 6.11 jak zadzwoniłam od swojej mamy dlaczego nie odbiera odpowiedziała bo nie muszę i rozłączyła się
Czyli możliwe że oni ze sobą mają kontakt… :/ :(
wiktoriawolak
Ciastko

PrzemoKondratowicz pisze: śr lis 19, 2025 9:44 pm Czyli możliwe że oni ze sobą mają kontakt… :/ :(
Tak albo poprostu wiedzą gdzie jest a nie kontaktują się teraz bo wyszło że my wiemy że rodzina wie
sugardzidzia
Ciastko

Post autor: sugardzidzia »

wiktoriawolak pisze: czw lis 20, 2025 6:26 am Tak albo poprostu wiedzą gdzie jest a nie kontaktują się teraz bo wyszło że my wiemy że rodzina wie
Bardzo ci współczuję i życzę abyś wyszła z tego wszystkiego. A przede wszystkim nigdy nie wracaj do tego oszusta. Trzymam kciuki i wszystkiego dobrego dla ciebie ❤️
Awatar użytkownika
berry blast
Kciuk

wiktoriawolak pisze: śr lis 19, 2025 6:40 pm Witam z tej strony naiwna partnerka .Z aktualizacji rodzina Konrada nie ma chęci kontaktu liczą na to że samo ucichnie .Ja w poszukiwaniu nic już więcej nie mogę zrobić jeżeli wiemy jak sytuacja się ma .Czekamy na dalsze kroki sądowne a dowody na to że to on narobił tych długów mam sporo .Jesli są jakieś pytania chętnie odpowiem bo ja nie mam nic do ukrycia .
cześć, jestem autorką tematu. na początku myślałam, że to jest "zwykłe" zaginięcie dlatego pozwoliłam go sobie założyć ale jestem zaskoczona takim obrotem sprawy..
co z alimentami, czy będziesz je egzekwować od rodziców Konrada? czy będzie za nim wystawiony list gończy? czy takie zniknięcia zdarzały się wcześniej? czy to prawda że Konrad ma jakąś rodzinę w Niemczech i tam się prawdopodobnie udał?
GapaGlapa
LouiBag

Post autor: GapaGlapa »

Dużo siły Pani Wiktorio. I wszystkiego co najlepsze dla Pani i synka
wiktoriawolak
Ciastko

berry blast pisze: czw lis 20, 2025 10:39 am cześć, jestem autorką tematu. na początku myślałam, że to jest "zwykłe" zaginięcie dlatego pozwoliłam go sobie założyć ale jestem zaskoczona takim obrotem sprawy..
co z alimentami, czy będziesz je egzekwować od rodziców Konrada? czy będzie za nim wystawiony list gończy? czy takie zniknięcia zdarzały się wcześniej? czy to prawda że Konrad ma jakąś rodzinę w Niemczech i tam się prawdopodobnie udał?
Tak sprawę złożyłam do sądu bo dziecko powietrzem nie żyje a długo wstrzymywałam się .Posiedzenie w kwesti zatrzymania go już było wiecclada moment będzie list gończy .Z moich osobistych doświadczeń mogę powiedzieć że nie było lecz słyszałam że podobno raz już tak zniknął .Konrad ma rodzinę w Holandii i Francji w Niemczech ma znajomych z którymi jestem w stałym kontakcie .Prosze spojrzeć na to w ten sposób dlaczego nie ma żadnych informacji ? Nikt go nie widzi . Nic nie ma .Zamkniety jest na odwyku czy ukrywa sie u rodziny ? Dlaczego 5 dni przed zaginięciem pisze SMS do mamy „mamo kocham cie nad życie „ do tej mamy z którą nie żyje dobrze przy każdym telefonie od niej jest zdenerwowany .odpowiedzi same się nasuwają.Dla co ego jego mama mówi że wróci na święta ?Wie że żyje ?Wie gdzie jest ? Dlaczego mówi że ona uważa że pojechał za pracą by zarobić pieniądze ? Dlaczego nie powiedział że chce zarobić ? Dlaczego nie zmieniło się jego zachowanie przed zaginięciem tylko byl taki jak zawsze kochany ? To nie on zaplanował . On nie funkcjonował racjonalnie głowa siadła pił alkohol i brał leki na sen po czym miał omamy .Taka osoba nie umie zaplanować ucieczki bez śladu ? A jego mama szybko była blisko by wiedzieccco będę robić by nie wyszło na jaw .Nie wiem jak można być takim człowiekiem .Ja jeszcze dużo mam do powiedzenia i to nie są moje ostatnie słowa
PrzemoKondratowicz
Dieta 600 kcal

wiktoriawolak pisze: czw lis 20, 2025 9:02 pm Tak sprawę złożyłam do sądu bo dziecko powietrzem nie żyje a długo wstrzymywałam się .Posiedzenie w kwesti zatrzymania go już było wiecclada moment będzie list gończy .Z moich osobistych doświadczeń mogę powiedzieć że nie było lecz słyszałam że podobno raz już tak zniknął .Konrad ma rodzinę w Holandii i Francji w Niemczech ma znajomych z którymi jestem w stałym kontakcie .Prosze spojrzeć na to w ten sposób dlaczego nie ma żadnych informacji ? Nikt go nie widzi . Nic nie ma .Zamkniety jest na odwyku czy ukrywa sie u rodziny ? Dlaczego 5 dni przed zaginięciem pisze SMS do mamy „mamo kocham cie nad życie „ do tej mamy z którą nie żyje dobrze przy każdym telefonie od niej jest zdenerwowany .odpowiedzi same się nasuwają.Dla co ego jego mama mówi że wróci na święta ?Wie że żyje ?Wie gdzie jest ? Dlaczego mówi że ona uważa że pojechał za pracą by zarobić pieniądze ? Dlaczego nie powiedział że chce zarobić ? Dlaczego nie zmieniło się jego zachowanie przed zaginięciem tylko byl taki jak zawsze kochany ? To nie on zaplanował . On nie funkcjonował racjonalnie głowa siadła pił alkohol i brał leki na sen po czym miał omamy .Taka osoba nie umie zaplanować ucieczki bez śladu ? A jego mama szybko była blisko by wiedzieccco będę robić by nie wyszło na jaw .Nie wiem jak można być takim człowiekiem .Ja jeszcze dużo mam do powiedzenia i to nie są moje ostatnie słowa
Bardzo współczuję tragicznych przeżyć
Awatar użytkownika
berry blast
Kciuk

wiktoriawolak pisze: czw lis 20, 2025 9:02 pm Tak sprawę złożyłam do sądu bo dziecko powietrzem nie żyje a długo wstrzymywałam się .Posiedzenie w kwesti zatrzymania go już było wiecclada moment będzie list gończy .Z moich osobistych doświadczeń mogę powiedzieć że nie było lecz słyszałam że podobno raz już tak zniknął .Konrad ma rodzinę w Holandii i Francji w Niemczech ma znajomych z którymi jestem w stałym kontakcie .Prosze spojrzeć na to w ten sposób dlaczego nie ma żadnych informacji ? Nikt go nie widzi . Nic nie ma .Zamkniety jest na odwyku czy ukrywa sie u rodziny ? Dlaczego 5 dni przed zaginięciem pisze SMS do mamy „mamo kocham cie nad życie „ do tej mamy z którą nie żyje dobrze przy każdym telefonie od niej jest zdenerwowany .odpowiedzi same się nasuwają.Dla co ego jego mama mówi że wróci na święta ?Wie że żyje ?Wie gdzie jest ? Dlaczego mówi że ona uważa że pojechał za pracą by zarobić pieniądze ? Dlaczego nie powiedział że chce zarobić ? Dlaczego nie zmieniło się jego zachowanie przed zaginięciem tylko byl taki jak zawsze kochany ? To nie on zaplanował . On nie funkcjonował racjonalnie głowa siadła pił alkohol i brał leki na sen po czym miał omamy .Taka osoba nie umie zaplanować ucieczki bez śladu ? A jego mama szybko była blisko by wiedzieccco będę robić by nie wyszło na jaw .Nie wiem jak można być takim człowiekiem .Ja jeszcze dużo mam do powiedzenia i to nie są moje ostatnie słowa
dziękuję za odpowiedź. trzymam kciuki, życzę siły w walce z mamą Konrada bo chyba tak to trzeba nazwać.. będę obserwować sprawę, proszę napisz jakbyś miała jakieś aktualizacje a przede wszystkim się nie poddawaj! wszystkiego dobrego.