Konrad Kulczyński
Moderator: verysweetcherryRe: Konrad Kulczyński
Ja obstawiam,ze on sie zawinął gdzieś na jakies filipiny albo inne z powodu długów i sie do niej odezwal i tyle historii
- berry blast
- Kciuk
Jego wizerunek a właściwie oczy są zamazane na zdjęciu a partnerka pod jednym udostępnieniem napisała "po co szukać kogoś kiedy inni go ukrywają". Może się odnalazł a nie chcę mieć kontaktu z rodziną? Albo jest poszukiwany przez organy ścigania?
Jest rozmowa z nią na kke. Co za bezczelny typ.. Interesy na Wiktorię, a raczej wały i długi. Dziecko formalnie nie jest jego dzieckiem. Coś wspominała, że zaraz przed wizytą w urzędzie zaginął. I ta postawa rodziców.. Dziewczyna na maxa naiwna, ale jak można tak traktować drugą osobę? Liczę, że wystawią ten list gończy.
- berry blast
- Kciuk
dziś minęły trzy miesiące
https://www.youtube.com/watch?v=oopKumzLSGQ
czy ten materiał oglądaliście?
o Konradzie jest od 15 minuty, wcześniej są dwa inne zaginięcia
wyłania się po prostu obraz oszusta finansowego który zostawił partnerkę z małym dzieckiem i z długami. dziwna postawa jego rodziców, chcą wyciszyć sprawę.
zdaje się że "rodzina" wie gdzie on jest ale nie partnerka tylko jego rodzice. do tego wychodzi problem alkoholowy Konrada.
https://www.youtube.com/watch?v=oopKumzLSGQ
czy ten materiał oglądaliście?
o Konradzie jest od 15 minuty, wcześniej są dwa inne zaginięcia
wyłania się po prostu obraz oszusta finansowego który zostawił partnerkę z małym dzieckiem i z długami. dziwna postawa jego rodziców, chcą wyciszyć sprawę.
zdaje się że "rodzina" wie gdzie on jest ale nie partnerka tylko jego rodzice. do tego wychodzi problem alkoholowy Konrada.
-
Romanowsk68
- Ciastko
Od początku to śmierdziało wałkiem uciekł od niej ale zachowanie matki jest masakryczne …
- berry blast
- Kciuk
- berry blast
- Kciuk
mam nadzieję, że wykaże że długi są jego. w ogóle już współczuję tej dziewczynie. zdaje się, że tą rozmową z kke poszła właśnie na wojnę z jego rodzicami, którzy sprawę chcą uciszyć.
-
wiktoriawolak
- Ciastko
Witam z tej strony naiwna partnerka .Z aktualizacji rodzina Konrada nie ma chęci kontaktu liczą na to że samo ucichnie .Ja w poszukiwaniu nic już więcej nie mogę zrobić jeżeli wiemy jak sytuacja się ma .Czekamy na dalsze kroki sądowne a dowody na to że to on narobił tych długów mam sporo .Jesli są jakieś pytania chętnie odpowiem bo ja nie mam nic do ukrycia .
-
PrzemoKondratowicz
- Dieta 600 kcal
Kiedy ostatni raz rozmawialiście?wiktoriawolak pisze: ↑śr lis 19, 2025 6:40 pm Witam z tej strony naiwna partnerka .Z aktualizacji rodzina Konrada nie ma chęci kontaktu liczą na to że samo ucichnie .Ja w poszukiwaniu nic już więcej nie mogę zrobić jeżeli wiemy jak sytuacja się ma .Czekamy na dalsze kroki sądowne a dowody na to że to on narobił tych długów mam sporo .Jesli są jakieś pytania chętnie odpowiem bo ja nie mam nic do ukrycia .
-
wiktoriawolak
- Ciastko
Z Konradem 11 sierpnia a z mamą Konrada 6.11 jak zadzwoniłam od swojej mamy dlaczego nie odbiera odpowiedziała bo nie muszę i rozłączyła się
-
PrzemoKondratowicz
- Dieta 600 kcal
Czyli możliwe że oni ze sobą mają kontakt…wiktoriawolak pisze: ↑śr lis 19, 2025 9:44 pm Z Konradem 11 sierpnia a z mamą Konrada 6.11 jak zadzwoniłam od swojej mamy dlaczego nie odbiera odpowiedziała bo nie muszę i rozłączyła się
-
wiktoriawolak
- Ciastko
Tak albo poprostu wiedzą gdzie jest a nie kontaktują się teraz bo wyszło że my wiemy że rodzina wie
-
sugardzidzia
- Ciastko
Bardzo ci współczuję i życzę abyś wyszła z tego wszystkiego. A przede wszystkim nigdy nie wracaj do tego oszusta. Trzymam kciuki i wszystkiego dobrego dla ciebiewiktoriawolak pisze: ↑czw lis 20, 2025 6:26 am Tak albo poprostu wiedzą gdzie jest a nie kontaktują się teraz bo wyszło że my wiemy że rodzina wie
- berry blast
- Kciuk
cześć, jestem autorką tematu. na początku myślałam, że to jest "zwykłe" zaginięcie dlatego pozwoliłam go sobie założyć ale jestem zaskoczona takim obrotem sprawy..wiktoriawolak pisze: ↑śr lis 19, 2025 6:40 pm Witam z tej strony naiwna partnerka .Z aktualizacji rodzina Konrada nie ma chęci kontaktu liczą na to że samo ucichnie .Ja w poszukiwaniu nic już więcej nie mogę zrobić jeżeli wiemy jak sytuacja się ma .Czekamy na dalsze kroki sądowne a dowody na to że to on narobił tych długów mam sporo .Jesli są jakieś pytania chętnie odpowiem bo ja nie mam nic do ukrycia .
co z alimentami, czy będziesz je egzekwować od rodziców Konrada? czy będzie za nim wystawiony list gończy? czy takie zniknięcia zdarzały się wcześniej? czy to prawda że Konrad ma jakąś rodzinę w Niemczech i tam się prawdopodobnie udał?
Dużo siły Pani Wiktorio. I wszystkiego co najlepsze dla Pani i synkawiktoriawolak pisze: ↑śr lis 19, 2025 6:40 pm Witam z tej strony naiwna partnerka .Z aktualizacji rodzina Konrada nie ma chęci kontaktu liczą na to że samo ucichnie .Ja w poszukiwaniu nic już więcej nie mogę zrobić jeżeli wiemy jak sytuacja się ma .Czekamy na dalsze kroki sądowne a dowody na to że to on narobił tych długów mam sporo .Jesli są jakieś pytania chętnie odpowiem bo ja nie mam nic do ukrycia .
-
wiktoriawolak
- Ciastko
Tak sprawę złożyłam do sądu bo dziecko powietrzem nie żyje a długo wstrzymywałam się .Posiedzenie w kwesti zatrzymania go już było wiecclada moment będzie list gończy .Z moich osobistych doświadczeń mogę powiedzieć że nie było lecz słyszałam że podobno raz już tak zniknął .Konrad ma rodzinę w Holandii i Francji w Niemczech ma znajomych z którymi jestem w stałym kontakcie .Prosze spojrzeć na to w ten sposób dlaczego nie ma żadnych informacji ? Nikt go nie widzi . Nic nie ma .Zamkniety jest na odwyku czy ukrywa sie u rodziny ? Dlaczego 5 dni przed zaginięciem pisze SMS do mamy „mamo kocham cie nad życie „ do tej mamy z którą nie żyje dobrze przy każdym telefonie od niej jest zdenerwowany .odpowiedzi same się nasuwają.Dla co ego jego mama mówi że wróci na święta ?Wie że żyje ?Wie gdzie jest ? Dlaczego mówi że ona uważa że pojechał za pracą by zarobić pieniądze ? Dlaczego nie powiedział że chce zarobić ? Dlaczego nie zmieniło się jego zachowanie przed zaginięciem tylko byl taki jak zawsze kochany ? To nie on zaplanował . On nie funkcjonował racjonalnie głowa siadła pił alkohol i brał leki na sen po czym miał omamy .Taka osoba nie umie zaplanować ucieczki bez śladu ? A jego mama szybko była blisko by wiedzieccco będę robić by nie wyszło na jaw .Nie wiem jak można być takim człowiekiem .Ja jeszcze dużo mam do powiedzenia i to nie są moje ostatnie słowaberry blast pisze: ↑czw lis 20, 2025 10:39 am cześć, jestem autorką tematu. na początku myślałam, że to jest "zwykłe" zaginięcie dlatego pozwoliłam go sobie założyć ale jestem zaskoczona takim obrotem sprawy..
co z alimentami, czy będziesz je egzekwować od rodziców Konrada? czy będzie za nim wystawiony list gończy? czy takie zniknięcia zdarzały się wcześniej? czy to prawda że Konrad ma jakąś rodzinę w Niemczech i tam się prawdopodobnie udał?
-
PrzemoKondratowicz
- Dieta 600 kcal
Bardzo współczuję tragicznych przeżyćwiktoriawolak pisze: ↑czw lis 20, 2025 9:02 pm Tak sprawę złożyłam do sądu bo dziecko powietrzem nie żyje a długo wstrzymywałam się .Posiedzenie w kwesti zatrzymania go już było wiecclada moment będzie list gończy .Z moich osobistych doświadczeń mogę powiedzieć że nie było lecz słyszałam że podobno raz już tak zniknął .Konrad ma rodzinę w Holandii i Francji w Niemczech ma znajomych z którymi jestem w stałym kontakcie .Prosze spojrzeć na to w ten sposób dlaczego nie ma żadnych informacji ? Nikt go nie widzi . Nic nie ma .Zamkniety jest na odwyku czy ukrywa sie u rodziny ? Dlaczego 5 dni przed zaginięciem pisze SMS do mamy „mamo kocham cie nad życie „ do tej mamy z którą nie żyje dobrze przy każdym telefonie od niej jest zdenerwowany .odpowiedzi same się nasuwają.Dla co ego jego mama mówi że wróci na święta ?Wie że żyje ?Wie gdzie jest ? Dlaczego mówi że ona uważa że pojechał za pracą by zarobić pieniądze ? Dlaczego nie powiedział że chce zarobić ? Dlaczego nie zmieniło się jego zachowanie przed zaginięciem tylko byl taki jak zawsze kochany ? To nie on zaplanował . On nie funkcjonował racjonalnie głowa siadła pił alkohol i brał leki na sen po czym miał omamy .Taka osoba nie umie zaplanować ucieczki bez śladu ? A jego mama szybko była blisko by wiedzieccco będę robić by nie wyszło na jaw .Nie wiem jak można być takim człowiekiem .Ja jeszcze dużo mam do powiedzenia i to nie są moje ostatnie słowa
- berry blast
- Kciuk
dziękuję za odpowiedź. trzymam kciuki, życzę siły w walce z mamą Konrada bo chyba tak to trzeba nazwać.. będę obserwować sprawę, proszę napisz jakbyś miała jakieś aktualizacje a przede wszystkim się nie poddawaj! wszystkiego dobrego.wiktoriawolak pisze: ↑czw lis 20, 2025 9:02 pm Tak sprawę złożyłam do sądu bo dziecko powietrzem nie żyje a długo wstrzymywałam się .Posiedzenie w kwesti zatrzymania go już było wiecclada moment będzie list gończy .Z moich osobistych doświadczeń mogę powiedzieć że nie było lecz słyszałam że podobno raz już tak zniknął .Konrad ma rodzinę w Holandii i Francji w Niemczech ma znajomych z którymi jestem w stałym kontakcie .Prosze spojrzeć na to w ten sposób dlaczego nie ma żadnych informacji ? Nikt go nie widzi . Nic nie ma .Zamkniety jest na odwyku czy ukrywa sie u rodziny ? Dlaczego 5 dni przed zaginięciem pisze SMS do mamy „mamo kocham cie nad życie „ do tej mamy z którą nie żyje dobrze przy każdym telefonie od niej jest zdenerwowany .odpowiedzi same się nasuwają.Dla co ego jego mama mówi że wróci na święta ?Wie że żyje ?Wie gdzie jest ? Dlaczego mówi że ona uważa że pojechał za pracą by zarobić pieniądze ? Dlaczego nie powiedział że chce zarobić ? Dlaczego nie zmieniło się jego zachowanie przed zaginięciem tylko byl taki jak zawsze kochany ? To nie on zaplanował . On nie funkcjonował racjonalnie głowa siadła pił alkohol i brał leki na sen po czym miał omamy .Taka osoba nie umie zaplanować ucieczki bez śladu ? A jego mama szybko była blisko by wiedzieccco będę robić by nie wyszło na jaw .Nie wiem jak można być takim człowiekiem .Ja jeszcze dużo mam do powiedzenia i to nie są moje ostatnie słowa