Start
Mój profil

Dieta czarny furiat

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Kwiatomat
Tritonotti

Re: Dieta czarny furiat

Post autor: Kwiatomat »

Firanka z dupy
W życiu bym tego nie założyła
Sylwkap25
Srebrna Kropeczka

Post autor: Sylwkap25 »

Musieli sie na nią patrzeć jak na przebierańca w tej dziurce od klucza.
Swoją drogą- ciekawe czemu nic w środku nie nagrał 🤔

Kwiatomat pisze: sob lis 15, 2025 7:48 am Firanka z dupy
W życiu bym tego nie założyła
Awatar użytkownika
Monikamm
Tritonotti

Post autor: Monikamm »

Ze sklepu ucina rekacje ale z podniągania w lesie też. Przeciez to taka okazja żeby pokazać swoja formę, a on dwa razy się pogciągnal i relacja ucięta. Facet niby cwiczy, całe życie nad tym spędza, mam wątpliwosci co do j3go formy 🤣
Kwiatomat
Tritonotti

Zaczynam się bać oglądać
Są siebie warci chociaż Madzia powinna mieć klasę bo tamten "DEBIL"po prostu nie panuje nad sobą 🤷🤦
Sara345
Channelka

Post autor: Sara345 »

Sylwkap25 pisze: sob lis 15, 2025 8:00 am Musieli sie na nią patrzeć jak na przebierańca w tej dziurce od klucza.
Swoją drogą- ciekawe czemu nic w środku nie nagrał 🤔
Bo pewnie nie był z nią. Przecież jakby odpuścił nagrywanie czegokolwiek. W życiu. Przecież on nagrywa nawet pasty do zębów w Rossmannie.
Zubizubizu
RoyalBaby

Post autor: Zubizubizu »

Nie ma to jak wstawić post, polubić go, samemu skomentować i samemu sobie odpowiedzieć 🤣🤣🤣
Załączniki
fw_1763225737158.jpg
fw_1763225737158.jpg (36.11 KiB) Przejrzano 530 razy
Awatar użytkownika
AniaW91
BlondDoczep

Post autor: AniaW91 »

Chyba ktoś sie wziął za nich ....bo czarny mowil ze maja nie bezpiecznie na stronie ze jakieś problemy itd ze do przyszłego czwartku nie bd za duzo publikować ze maja jakis problem...yhhh...ciekawe o co chodzi...
Awatar użytkownika
Monikamm
Tritonotti

Post autor: Monikamm »

AniaW91 pisze: ndz lis 16, 2025 2:48 pm Chyba ktoś sie wziął za nich ....bo czarny mowil ze maja nie bezpiecznie na stronie ze jakieś problemy itd ze do przyszłego czwartku nie bd za duzo publikować ze maja jakis problem...yhhh...ciekawe o co chodzi...
Smierdzi coś 🫢 już kiedys był włam na konto Madzi to wyplyneły jej wiadomości i zdjęcia , ponoć bardzo osoboste ;)
Zubizubizu
RoyalBaby

Post autor: Zubizubizu »

A kim jest ta Irena, która tak liże dupę furiatom? Jakaś turbo samotna kobieta chyba skoro na grupie dzieli się tym,że jej córka skończyła 18 lat i wrzuca jej zdjęcia. 🤮 Robi za moderatora, odpowiada na pytania, komentuje niemalże każdy post na grupie... No i te brwi 🤣🫣
Załączniki
fw_1763310846305.jpg
fw_1763310846305.jpg (52.56 KiB) Przejrzano 386 razy
MichalQQ
Mokra Włoszka

Post autor: MichalQQ »

Mnie to ona wyglada na siostre albo przyjacioleczke ten sam niski poziom bri rysowane markerem dizieciecym, wlosy walniete spadzia dachowa plus tylko taki, ze nie sa jak u straszydla z mokradel jak u tamtej, ale tez solara i brak gustu smierdzi na kilometr tandeta
MichalQQ
Mokra Włoszka

O CO CHODZI? NIE WIDZE W OGLE STRONY ROBERT ARTUR JABLONOWSKI NIE WYSWIETLA SIE BO NA CZARNY FURIAT TO DAWNO ZABLOKOWANY JESTEM TO BYLO MOJE JEDYNE ZRODLO INFORMACJI
Kristina
PółWłoszka

Post autor: Kristina »

MichalQQ pisze: ndz lis 16, 2025 5:53 pm Mnie to ona wyglada na siostre albo przyjacioleczke ten sam niski poziom bri rysowane markerem dizieciecym, wlosy walniete spadzia dachowa plus tylko taki, ze nie sa jak u straszydla z mokradel jak u tamtej, ale tez solara i brak gustu smierdzi na kilometr tandeta
Ma cos z twarzy podobnego do Furiata I jego corki
Moze to siostra jego albo ktos z rodziny
Kwiatomat
Tritonotti

On mówił kiedyś że ma przyrodnią siostrę
Kwiatomat
Tritonotti

I znowu tylko stare przemiany z nowymi zdjęciami
A to zdjęcie tej Ewelinkiki z gołą dupą to już chyba prywatnie do niego było
Ciekawe czy zaraz partnerki nie zmieni
Zresztą Ewelinka to też bardzo stara przemiana
Kwiatomat
Tritonotti

Najpierw wstawił gołą dupę a później szybko sklecił list miłosny do madzi
Ciekawe co zniknie pierwsze
Madzia przyjaciółka Mamy i córki 🤦
dawidszulcc
SushiRoll

Post autor: dawidszulcc »

Kwiatomat pisze: pn lis 17, 2025 3:00 pm Najpierw wstawił gołą dupę a później szybko sklecił list miłosny do madzi
Ciekawe co zniknie pierwsze
Madzia przyjaciółka Mamy i córki 🤦
Ten list to krąży już od tamtego roku, ta sama treść
Kwiatomat
Tritonotti

No i już tego listu nie ma 😂
Jest nowy jakby oświadczyniowy🤦
dawidszulcc
SushiRoll

Post autor: dawidszulcc »

Kwiatomat pisze: pn lis 17, 2025 4:31 pm No i już tego listu nie ma 😂
Jest nowy jakby oświadczyniowy🤦
To jest stare zdjecie z tamtego roku ,spamowane
MichalQQ
Mokra Włoszka

Znowu chlop to samo pier...nuden to jest max dlatego od ponad miesiac nie ogladam w ogole jedzenie ile mozna? Zycie to ciekawe tematy a to jedzenie jak dla mnie nuuuda Ameryke odkryl, ze: jajka, warzywa, ryby, produkty morskie, pestki, ziarna, grzyby, oliwa, czasem produkty odzwierzece yupu mleko wielbladzie, czy osle, itp przetwory sa zdrowe. smieszne i zalosne sa te niczego nie $$$ $$$ $$$ wnoszace wywody .
Sylwkap25
Srebrna Kropeczka

Zdjęcie z wczoraj, ale widziane juz na profilu niejednokrotnie m.in. 14 października 🫣
Ludzie tego nie widzą?
Załączniki
fw_1763413989059.jpg
fw_1763413989059.jpg (51.62 KiB) Przejrzano 203 razy
Sylwkap25
Srebrna Kropeczka

Gość ewidentnie ma dwubiegunówke
Załączniki
fw_1763414150332.jpg
fw_1763414150332.jpg (53.66 KiB) Przejrzano 203 razy
tomasz4999
Srebrna Kropeczka

Post autor: tomasz4999 »

Miał czlowiek odpuscic a jakos nie moze :') :') :') Cześć Petardziochy moje xD

to co on tam wypisuje to jest sztos.... zdjecie z balkonu z bukietem róz wstawil 7 razy w ciagu ostaniego roku bo az sprawdzilem, zajelo mi to moze 3 minuty na tel xD

a ta chuda laska sprzed 15min ktora zrobila u nich mase..... pamietam ta fotke jeszcze z czasow zanim wyjechalem za granice..... a wyjechalem w 2015 roku... czyli przemiana sprzed 10 lat. GRUPA PE TAR DA pamietajcie, to dziala :') :') :') :') :')
Sylwkap25
Srebrna Kropeczka

To uzależnia jak dieta od CF, jak furiacki styl życia 🤣

Te zdjecia powtarzające sie o ktorych piszesz to tak jak to zdjęcie chłopaka co w tirze siedzi. To juz dobrych kilka lat lata...

tomasz4999 pisze: pn lis 17, 2025 10:34 pm Miał czlowiek odpuscic a jakos nie moze :') :') :') Cześć Petardziochy moje xD

to co on tam wypisuje to jest sztos.... zdjecie z balkonu z bukietem róz wstawil 7 razy w ciagu ostaniego roku bo az sprawdzilem, zajelo mi to moze 3 minuty na tel xD

a ta chuda laska sprzed 15min ktora zrobila u nich mase..... pamietam ta fotke jeszcze z czasow zanim wyjechalem za granice..... a wyjechalem w 2015 roku... czyli przemiana sprzed 10 lat. GRUPA PE TAR DA pamietajcie, to dziala :') :') :') :') :')
MichalQQ
Mokra Włoszka

Niesamowite nie wiedzialbym jak zrobic gofry gdyby nie ich przepisy buhahahahha a juz te bajki jak to Nicola cudnie chudnie o matko i corko toz to tylko zeszla woda, troche miesni, troche tresci jelitowej i 4 kg mniej na wadze ale bedzie pierd...glupoty, ze schudla nic nie schudla po prostu tak dziala fzijologia leci tresc jelit, zlogi itp, nadmiar namagazynowanej wody sie uwalnia z komorek co od razu daje ubytek kilku kilogramow od reki a do tego czesto leci troche z miesni (chyba, ze ktos wali bailko) no i glikogen a tluszcz to na koncu po jakims czasie dopiero tak samo jak podczas ruchu min musi chodzic pol godziny zeby dopiero zaczal spalac tluszcz. O czym ten facet. wogole pierdo///? I jakos sie coreczka nie pochwali a juz od chyba 5 miesiecy jak nie dluzej slyszalem, ze ona sie odchudza i leci na ich diecie to albo jest calkowicie nieskuteczna albo on oszukiwala i nie stosowala. Skoro dpiero pod koniec listopada ten pajac oglasza jakies zenujace 4 kg co przy jej gabarytach sloniowych i tak jes tsmiesznie niskim ubytkiem.
MichalQQ
Mokra Włoszka

Jakby ogloscil dzis, ze np ok mowilem wam np 5 mies temu ze zaczyna program i do teraz zbila juz np minimum powinna zbic 30 kg lekko i duuuzo wiecej a tu nic lipa panie zdjec nie zamieszca bo nie ma czego a podobno tak biega on ciagle cos glupoty pierdo.... ja jak biegalem i jadlem sportowo to w miesiac mi lecialo 10 kg tak o nawet jedzac byle co tylko pilnujac kaloryki ten facet jest dla mnie mega zalosny tylko duzo pierd...li ale jak dla mnie tu nie mz zadnej tresci mowie lepiej CHARLIE GEBER (CHAT GTP CZY INNY AI ULOZY DIETE I PROGRAM SPALANIA W RUCHU NIZ TEN SAMOZWANCZY ZACHWYCAJACY SIE SWOJA GLUPOTA DZIAD.) A PARTNERKI JUZ NIE WAZY BO PRZESTAC REGULOWAC CYREFKI I BY NAGLE WYSKOCZYLO MINIMUM 70 KG GOLYM OKIEM WIDZE KAWAL OTLUSZCZONEJ BABY A ON MI BEDZIE PIER...ZE ONA NIBY WAZY 57 BUHAHAHHAHAHAHHA :puke: :puke: :puke: :puke: