Start
Mój profil

Dieta czarny furiat

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Awatar użytkownika
Monikamm
Tritonotti

Re: Dieta czarny furiat

Post autor: Monikamm »

Sylwkap25 pisze: czw lis 13, 2025 3:41 pm Katering nie byl ich 🤣
A szefowa Magda co tam robila w czapce kucharza? Zdaje się, że Kasia tez się tam na kuchni przedstawiała.
Madzia swoim koleżankom nawet podrzucała pudełka, a oni sobie brali nieraz, żeby kontrolować jakość
A na torbie kateringu twarz Roberta. Zupełnie nie był ich.
Jak mnie nosi żeby komentarz tam zostawić 😁
Awatar użytkownika
AniaW91
BlondDoczep

Post autor: AniaW91 »

Widav i czuć nadal ze nie sa razem teraz dodali 3 zdj z parku jakiegoś to na zdj nie dawaja sobie buzi tylko dla fotki z daleka 😅🤣🤣🤣
tomasz4999
Srebrna Kropeczka

Post autor: tomasz4999 »

Tej torbie? xD
Monikamm pisze: czw lis 13, 2025 3:54 pm A na torbie kateringu twarz Roberta. Zupełnie nie był ich.
Jak mnie nosi żeby komentarz tam zostawić 😁
Załączniki
fw_1763053024765.jpg
fw_1763053024765.jpg (46.33 KiB) Przejrzano 345 razy
Awatar użytkownika
AniaW91
BlondDoczep

No i znów po nia przyjechal ze swojego mieszkania by dotlenić sie w lesie...pierwsze mowi ze na detoksie w ciągu 2/3 tyg mozna schudnąć 7/8 kg a na kolejnej rolce ze do sylwestra 5 tyg ze mozna schudnąć 5 kg ...yhhh...on wgl nw co mowi...gada we świat.Widac na jego twarzy taka mściwość na pieniądze oraz po tej gadce....mam nadzieję ze ludzie zmądrzeją i nie dają lenia zarabiać w taki sposób....
Sylwkap25
Srebrna Kropeczka

Post autor: Sylwkap25 »

Dzisiaj grupa petarda osiągnęła 2tys kobiet, przekroczy 2tys kobiet.
To osiągnęła czy dopiero przekroczy?

Mi oni nie wyglądają jakby się rozstali.
Za dobrze sie bawią razem....
Awatar użytkownika
AniaW91
BlondDoczep

Sylwkap25 pisze: czw lis 13, 2025 10:22 pm Dzisiaj grupa petarda osiągnęła 2tys kobiet, przekroczy 2tys kobiet.
To osiągnęła czy dopiero przekroczy?

Mi oni nie wyglądają jakby się rozstali.
Za dobrze sie bawią razem....
Juz w sobotę mowil ze przekroczy 2 tys kobiet jak zaakceptuje wszystkich 🤣ciężko mu to idzie ...po co tak kłamać...ale.nakreca ludzi coraz bardziej
Awatar użytkownika
AniaW91
BlondDoczep

Albo wczoraj sie jarali obydwoje zeby czekać bo o 20.00 dają taka przemianę itd ja sobie mysle no moze w końcu kogos nowego pokaza....a tu bam przemiana dziewczyny z kilku lat przed 🤣🤣i to jeszcze nie na jego prowadzeniu no ręce opadaja....a góralki usunął zdj(swojej corki)bo pewno mu prywatnie wyslala zdj a on bez jej wied,y od razu dodal i jeszcze w tym opisie napisal ze jego i Magde pozdrawiali jak Nikusie zobaczyli
..yhm pozdrawiali chyba przez kupkę kamieni i mieli pretensje żebyście wrócili kase ...
tomasz4999
Srebrna Kropeczka

Hahaahahah nie wierze on to czyta!!!!!!

Slyszeliscie co wlasnie pierdalnal? Ze ma bardzo duzo zapytan od GORNIKOW hahahahahahahahahahahhahaahhaaha O JEZUS MARIA POSIKALEM SJE!!!!!! :') :') :')
Kwiatomat
Tritonotti

Post autor: Kwiatomat »

Pojechali się przewietrzyć
Jest masa górników którzy ciężko pracują
A najlepiej to działa rotacja 🤣
Awatar użytkownika
Monikamm
Tritonotti

Najwazniejsze że na grupie mozna byc dozywotnio.
Ale ejjjj coś cicho o sesji zdjęciowej , co nie? 🤣
Kwiatomat
Tritonotti

Ja nie wierzę w to co widzę i słyszę
tomasz4999
Srebrna Kropeczka

Ja musze przestac marnowac swoj czas na to gowno xD serio, nic ciekawego w kolko to samo, jezdzenie do rolnikow, sklepu rybnego i po galerii szampony nagrywac i ogladac... raz na 2 tyg wizyta u fryzjerki, czasem lajw ze smazenia jajecznicy lub miksowania placka. I wkolko to samo codziennie no ilez mozna, ja juz sie zmeczylem wylapywaniem smaczkow bo zeby to robic to niestety trzeba sluchac jego pitolenia a to mi sie przejadlo xD poza tym mam prace, narzeczona i kota!!! :') I nie mam czasu na Roberta!!! :') :')

takze zegnajcie drodzy przyjaciele! :') :') Bede zagladal czasem na forum, moze nawet na odchodne pocisne mu jakis komentarz pod kazdym zdjeciem ktore bylo wrzucone po raz SETNY - w godzinach kiedy spi czyli miedzy 3 w nocy a 13 po poludniu i to pod kazdym zdjeciem (pootwieram w nowych zakladkach) tak, zeby kazdy mogl przeczytac :') to bylby hit! Zegnajcie Monika, Ania, Sylwia - bylyscie jak najlepsze kolezanki. Dawid, Michal, Sport Rap Pasja Zycia Robert - wy rowniez zegnajcie, pozdrawiam

xD
Awatar użytkownika
Monikamm
Tritonotti

tomasz4999 pisze: pt lis 14, 2025 9:49 am Ja musze przestac marnowac swoj czas na to gowno xD serio, nic ciekawego w kolko to samo, jezdzenie do rolnikow, sklepu rybnego i po galerii szampony nagrywac i ogladac... raz na 2 tyg wizyta u fryzjerki, czasem lajw ze smazenia jajecznicy lub miksowania placka. I wkolko to samo codziennie no ilez mozna, ja juz sie zmeczylem wylapywaniem smaczkow bo zeby to robic to niestety trzeba sluchac jego pitolenia a to mi sie przejadlo xD poza tym mam prace, narzeczona i kota!!! :') I nie mam czasu na Roberta!!! :') :')

takze zegnajcie drodzy przyjaciele! :') :') Bede zagladal czasem na forum, moze nawet na odchodne pocisne mu jakis komentarz pod kazdym zdjeciem ktore bylo wrzucone po raz SETNY - w godzinach kiedy spi czyli miedzy 3 w nocy a 13 po poludniu i to pod kazdym zdjeciem (pootwieram w nowych zakladkach) tak, zeby kazdy mogl przeczytac :') to bylby hit! Zegnajcie Monika, Ania, Sylwia - bylyscie jak najlepsze kolezanki. Dawid, Michal, Sport Rap Pasja Zycia Robert - wy rowniez zegnajcie, pozdrawiam

xD
Ejjj znajdź czas dla Robercika pomiędzy glaskaniem kota i narzeczonej 🤣🫢 ale tak poważnie serio, ciagle to samo. A grupa petarda ma powyżej 2 tys. Dokladanie 2001 :') :')
Kwiatomat
Tritonotti

tomasz4999
przed chwilą pomyślałam o tym samym
że sama się zablokuje bo mi już nawet nie chce się mu cisnąć
Raz mnie zablokował także teraz już mu na to nie pozwolę
To jest dno mułu
Ale uśmiałam się czytając Twoją wiadomość także dziękuję.
Wszystko mam oprócz kota, zazdraszczam

A jeszcze nie odsłuchałam do końca relacji z wczoraj
Kwiatomat
Tritonotti

Nie no ja się zwijam ze śmiechu
Mężczyzno nazwij się sam...
Dostajecie pierwsze ten...
Zmieniacie się w gladiatora w mięcho
Nie bądźcie ciepłe troki czy ziejąca pyza
5 programów ma dla mężczyzn
Tacy, śpiący czy owacy
Górnicy to podstawa
Jak on zaczyna zdanie od "w cudzysłowiu" to już wiem że będą jaja
Weź madzia ten... Weź ten
tomasz4999
Srebrna Kropeczka

Kwiatomat - no ja wlasnie o tym mowie, szkoda mi czasu na to xD

SERCE BY CHCIALO choc czas i godnosc nie pozwala hahahaha

Byc moze powroce do ogladania relacji - niczym Fenix z Popiolow ale nastapi to tylko wtedy kiedy grupa PE-TAR-DA przekroczy 3000 czlonkiń (jestescie jak takie arabskie konie ze stajni Czarnego... i ten smiech Magdy....)

Bronilem jej ale szczerze mowiac wydaje mi sie ona byc taka sama skoro ściemnia razem z nim. Co nie zmienia faktu ze nadal nieladnie jest ublizac!

Takze trzymajcie sie PETARDZIOCHY, trzymajcie sie mamy karmiace, niekarmiace, mamy podkradajace jedzenie swoim męzom, kobiety przedmenopauzowe, menopauzowe oraz pomenopauzowe. Zegnam panie kierujace ruchem, panie policjantki, dziewczyny robiace tipsy, panie tatuazystki, zegnam kobiety pracujace na zmiany, zegnam zakonnice (tak sluchajcie, yyy wogole ostatnio przylacza sie do nas bardzo duzo zakonnic wraz z calymi klasztorami). Zegnam panie celniczki, polityczki, prawniczki, panie zbierajace grzyby, kontrolerki biletow oraz trenerki personalne.

Niech moc będzie z Wami xD
Kwiatomat
Tritonotti

😘😘😘
Zubizubizu
RoyalBaby

Post autor: Zubizubizu »

Ja już zrobiłam unfollow na ig 🤮
Na grupie jeszcze jestem ale w sumie nic nowego tam nie ma... I nie będzie... Stare zdjęcia, stare przemiany i szkoda mi tylko patrzeć na te naiwne kobiety, które wchodzą w to tak jak ja kiedyś... I jarają się że na detoksie spadnie im 2 czy 4 kg - norma, w końcu to detox,zejdzie woda to i kg będzie mniej na liczniku.

Jesteśmy pod urzędem, patrzcie tu są flagi
A teraz Rossman, patrzcie ile szamponów... Skąd Ty się czarny urwałeś? Szampony pokazujesz ludziom??

Jeśli on to czyta, i rzeczywiście jest tak jak opisujecie na forum jego przeszłość, to teraz z Magdą będą szopkę odgrywać o ich miłości, jakże wielkiej, wspaniałej i wymagającej... Żeby robić to jedynie pod publiczkę...

Żenada!
dawidszulcc
SushiRoll

Post autor: dawidszulcc »

Zubizubizu pisze: pt lis 14, 2025 12:25 pm Ja już zrobiłam unfollow na ig 🤮
Na grupie jeszcze jestem ale w sumie nic nowego tam nie ma... I nie będzie... Stare zdjęcia, stare przemiany i szkoda mi tylko patrzeć na te naiwne kobiety, które wchodzą w to tak jak ja kiedyś... I jarają się że na detoksie spadnie im 2 czy 4 kg - norma, w końcu to detox,zejdzie woda to i kg będzie mniej na liczniku.

Jesteśmy pod urzędem, patrzcie tu są flagi
A teraz Rossman, patrzcie ile szamponów... Skąd Ty się czarny urwałeś? Szampony pokazujesz ludziom??

Jeśli on to czyta, i rzeczywiście jest tak jak opisujecie na forum jego przeszłość, to teraz z Magdą będą szopkę odgrywać o ich miłości, jakże wielkiej, wspaniałej i wymagającej... Żeby robić to jedynie pod publiczkę...

Żenada!
Nie Rossmann tylko fale loki koki sklep fryzjerski, a na dodatek uciął relacje jak sprzedawczyni wspomniała o doczepach 🤣
MichalQQ
Mokra Włoszka

Post autor: MichalQQ »

ja frajerzyny juz ponad 2 tyg nie ogladam, non stop to samo w kolko pierd. kocopoly o niczym wulgarne, albo niesmaczne, pcha lapska we wszystko lata po sklepach, ludzie wiedza co jest w sklepach i to tyle
Sylwkap25
Srebrna Kropeczka

Post autor: Sylwkap25 »

Nikola tez ma pierdolca ma punkcie włosów
Vs.
Nikola i jej fioletowe włosy 🫣
Awatar użytkownika
AniaW91
BlondDoczep

Sylwkap25 pisze: pt lis 14, 2025 5:29 pm Nikola tez ma pierdolca ma punkcie włosów
Vs.
Nikola i jej fioletowe włosy 🫣
Nikola ma pierdolca na pkt włosów nie obrażając wyglądają jak wyglądają. Widac ze za bardxo nie dba o nich i nie raz ma mega tłuste także już to przemilcze🤣🤣
MichalQQ
Mokra Włoszka

ich obydwoje jakbym zobaczyl w nocy o polnocy to bym spier. azby sie kurzylo patusy paskudne on morda przeorana jakimis bruzdami zaniedbany a ona purchle, krosty, dziury itp masakra obydwoje parka z paskudowa
MichalQQ
Mokra Włoszka

wielka damesa w pieprzonych buciorach wlazi do mieszkania, gdzie od dawna wiadomo, ze brud, zarazki, zakazenia sie roznosi pozwolilbym tylko w ochraniaczach a najlepiej po prostu sciagnac, pomijajac ze musi z gir walic smrodem w takich buciorach tyle godzin
MichalQQ
Mokra Włoszka

chyba ja ktos wysmial bo przestala nosic ta podrobe louis vuittona z turcji czy chin ale wyglada jak zmora tfu czarne paskudnie jak jakas stara zmora z tymi topielicami koszmar