dzieki za link, zawsze to nowy glos w sprawie.niten ka pisze: ↑pn paź 27, 2025 1:09 pm Oglądałam ostatnio wywiad ze starym policjantem na temat tej sprawy i ponoć są informacje w aktach nie udostępnione do opinii publicznej. Wydaje mi się, że tym Beata właśnie gra w mediach. Wklejam link jakby ktoś chciał obejrzeć https://youtu.be/lHS0SFMFmOU?si=dqfi0BMH8t-JdNdc
Mam jednak kilka watpliwosci:
1. Pan Loranty jest pewny, ze wszystko zrobiono tak jak trzeba - na miejscu w Ultimo - ale w pewnym momencie mowi "Ja nie znam akt śledzwa na tyle... (15.53)" (czyli rozumiem, ze wierzy na słowo swoim dawnym kolegom/znajomym).
2. Wg niego KOMEDA na podstawie dowodow bylby skazany przed kazdym sądem Europy i USA (czy to zatem nie oznacza, ze sledztwo zostalo strasznie spartolone przez Policję?)
3. Pan Loranty sugeruje, ze nie wszystko trafilo do opinii publicznej (ale Sądy mialy pelen zakres materialow i uniewinniły Beatę Pasik dwukrotnie).
4. Wspomnial, ze Piotr wskazal Beatę (ale juz nie powiedzial, ze on te zeznania odwolal i nie mogly byc branę pod uwagę przez Sąd).
5. Prowadzący trochę slabo przygotowany:
"zdaje się jakąś prowokację zorganizowała"
"wysłała Klienta" (wyslala kobietę)
"chyba spodnie, jakąś cześć garderoby"