Start
Mój profil

Katarzyna Waśniewska / mama Madzi z Sosnowca

Moderator: verysweetcherry
Awatar użytkownika
Zolo666
Tritonotti

Re: Katarzyna Waśniewska / mama Madzi z Sosnowca

Post autor: Zolo666 »

berry blast pisze: wt lis 11, 2025 7:28 pm to nie powód aby zabić ale no zgadza się. jej rodzice nie byli do końca normalni. jej ojciec miał sprawy karne za znęcanie się nad rodziną. u waśniewskiego to samo - przemoc i alkohol. tu wiele osób popełniło błąd i jest pośrednio winnymi tego co się stało, a ofiarą jak zwykle jest małe dziecko.
właśnie wyczytałem że wg sądu ona się bała że będzie nazwana wyrodną matką przez bliskich a poprzez pozbycie się dziecka chciała uzyskać uwagę najbliższych a szczególnie męża którego podejrzewała o zdradę.
No idiotka bez refleksji
Kasiabimbasia
Gacie z oceanu

Post autor: Kasiabimbasia »

Zolo666 pisze: wt lis 11, 2025 7:33 pm "Krzysztof P. to człowiek, który często zmieniał miejsce pobytu. Nie miał stałej pracy, ale za to był pod dozorem kuratora, gdyż był skazany za molestowanie nieletniej. W ostatnich miesiącach mieszkał w Krakowie, chociaż pochodzi z Klukowa, małej miejscowości na Podlasiu, położonej niedaleko Turośni Dolnej."

Tak odnośnie fantastycznego "prawego" (ROTFL) kochanka waśniewskiej. Ten drugi co z nią tam siedział miał zarzuty za molestowanie nieletniej.

A tu macie linka do wspaniałego apartamentowca w którym w Krakowie zatrzymała się tuza intelektu.
https://www.fakt.pl/wydarzenia/polska/t ... lt#slide-1 Zgrozą wieje...
To ten chłop któremu bliżej do amenity international? XD

XD
Ta w ogóle jaka gwiazda na tych fotach. Dzięki za dodanie linku
Awatar użytkownika
berry blast
Kciuk

Post autor: berry blast »

Kasiabimbasia pisze: wt lis 11, 2025 8:58 pm
też się uśmiałam, cała na biało odwalona w piórkowe kolczyki i okulary ze srebrnymi szkłami wyłania się z krakowskiej rudery osiedlowa gwiazda Waśniewska - tuż po libacji z menelami xD
Kasiabimbasia
Gacie z oceanu

berry blast pisze: wt lis 11, 2025 9:12 pm też się uśmiałam, cała na biało odwalona w piórkowe kolczyki i okulary ze srebrnymi szkłami wyłania się z krakowskiej rudery osiedlowa gwiazda Waśniewska - tuż po libacji z menelami xD
Nie zapominaj, to dama o wyjątkowo wysokiej inteligencji xD
Awatar użytkownika
Zolo666
Tritonotti

berry blast pisze: wt lis 11, 2025 9:12 pm też się uśmiałam, cała na biało odwalona w piórkowe kolczyki i okulary ze srebrnymi szkłami wyłania się z krakowskiej rudery osiedlowa gwiazda Waśniewska - tuż po libacji z menelami xD
wreszcie miała czas na swoje pasje :') :') :') :')
Awatar użytkownika
Zolo666
Tritonotti

Kasiabimbasia pisze: wt lis 11, 2025 8:58 pm To ten chłop któremu bliżej do amenity international? XD

XD
dokładnie ten :') podawał się za jej ojca i podobno miał zaczarować ażeby kaśka mogła porozmawiać z duszą Madzi. A s*ksy były podobno takie że ich było słychać przez ściany
Ojojojka
Koczkodan

Post autor: Ojojojka »

https://www.fakt.pl/wydarzenia/polska/m ... are-button
A tu "po prostu kelnerka" Kasieńka w robocie 😂
Awatar użytkownika
Zolo666
Tritonotti

Ojojojka pisze: wt lis 11, 2025 10:21 pm https://www.fakt.pl/wydarzenia/polska/m ... are-button
A tu "po prostu kelnerka" Kasieńka w robocie 😂
Grzywka się zgadza.
Ja śmiechlem zestawiając to https://youtu.be/OB7efILpbT4?t=50

kontra to:

Obrazek
Kasiabimbasia
Gacie z oceanu

Zolo666 pisze: wt lis 11, 2025 10:05 pm dokładnie ten :') podawał się za jej ojca i podobno miał zaczarować ażeby kaśka mogła porozmawiać z duszą Madzi. A s*ksy były podobno takie że ich było słychać przez ściany
Ile to cudownych wydarzeń może człowieka ominąć, kiedy nie zadaje się z menelami z pustostanu. A nie, przepraszam. Z uduchowionymi przedstawicielami Amnesty xD
nevermind0231

Post autor: nevermind0231 »

Zamiast zabijać to biedne dziecko mogła je oddać do okna życia i wymyślać dalej te bajki o porwaniu.
Może i bym jej współczuła depresji poporodowej gdyby nie ta szopka po tym wszystkim i twierdzenie, że jest niewinna. Osoba bez sumienia.
Marti37
Milion subskrypcji

Post autor: Marti37 »

Współczuję rodzinie Bartka i jemu samemu- na zawsze zhańbiła ich nazwisko i większości osob w Polsce będzie sie ono kojarzyło z zamordow.anym dzieckiem. Tymczasem Kaska sobie zmieniła personalia i będzie anonimową po opuszczenia więzienia.
spaceofm
Skarpeta Rakieta

Post autor: spaceofm »

Zolo666 pisze: wt lis 11, 2025 7:33 pm "Krzysztof P. to człowiek, który często zmieniał miejsce pobytu. Nie miał stałej pracy, ale za to był pod dozorem kuratora, gdyż był skazany za molestowanie nieletniej. W ostatnich miesiącach mieszkał w Krakowie, chociaż pochodzi z Klukowa, małej miejscowości na Podlasiu, położonej niedaleko Turośni Dolnej."

Tak odnośnie fantastycznego "prawego" (ROTFL) kochanka waśniewskiej. Ten drugi co z nią tam siedział miał zarzuty za molestowanie nieletniej.
dla mnie to jest wątpliwa informacja, podobnie jak Jackowski rozgłaszał, że W. ukrywa się z pomocą wpływowego człowieka z Poznania, dwóch hippisów pomogło jej się ukryć tak naprawdę, i to jest cała prawda o tym wątku

wtedy gdy D. ją ukrył, to w naszym towarzystwie krążyła informacja, że był jakiś układ sądu z mediami, i że zamiast oskarżenia o nieumyślne spowodowanie śmierci wyprodukowano to o zabójstwo, i on jej pomógł , bo widział, że staje się udziałem jakiegoś negatywnego show z łatwym do przewidzenia skutkiem, a potem jak ich znaleziono, to do publicznej informacji podano, że jakiś wykolejeniec pomagał jej się ukryć na Podlasiu, później na sprawie biegli odbijali argumenty obrony krótko na zasadzie "nie" albo "wykluczone", a jak obrońca prosił o wyjaśnienie, albo składał dodatkowe wnioski, to sąd to wszystko oddalał, sąd ma wolną rękę i jest niezawisły w decyzjach, czyli jeśli tam było jakieś wewnętrzne ustawienie tego procesu, to ten obrońca był zupełnie bezradny, i tak się dzieje niestety w różnych sprawach i wydziałach, bo wtedy jedna strona odbija wszystko jak ściana,

tyle że poszlakowy proces powinien być prowadzony rzetelnie, rozważać argumenty obu stron

dla mnie to jest podejrzane, tym bardziej, że przy wniosku o kasację ona powinna mieć prawo się wypowiedzieć, i tego się domagała, generalnie nie zabrania się nikomu wyjść do sądu w takim momencie, a ją wywieziono na północ do Grudziądza, a daleko na miejscu pozostała tylko obrona, jak oddalono kasację, to przewieziono ją do lubuskiego, to wygląda tak, jakby ją przetrzymano na odległość, by nie mogła nic powiedzieć

ten obrońca W. mówił, że zawsze prowadzi sprawę według swojej oceny, a nie tego o czym zapewnia go klient, i że jeśli uważa, że ktoś jest winny to walczy jedynie o złagodzenie wyroku, natomiast tutaj domagał się uniewinnienia, nie zastanawia was to? on niedawno w wywiadzie mówił, że jego nie interesuje, czy klientka robi sobie foty jeżdżąc konno, tylko czy faktycznie ma coś na sumieniu, bo oskarżenie dotyczy tylko określonej sprawy z życia klienta, a nie jego całokształtu

tamtego dnia Bartek poszedł po drewno do rodziców, a W. miała odwieźć córeczkę do swoich rodziców, następnego dnia mieli jechać na rozmowę kwalifikacyjną, a lada moment do mieszkania mieli wpaść znajomi, W. zawróciła po więcej pieluch, i będąc z dzieckiem przy wejściu do mieszkania spotkała sąsiadkę, śmiały się do siebie, a W. powiedziała wtedy o córeczce: "jest taka fajniusia!", i choć chorobę psychiczną u W. wykluczono, to na przestrzeni kolejnych kilku minut zdaniem sądu wstąpił w nią Mr. Hyde i brutalnie zamordowała dziecko, choć niedługo mieli tam przyjść znajomi i trudno byłoby poukrywać to co się stało,

nagrania z kamer potwierdziły, że Bartek udał się do rodziców i to jak W. zawracała do mieszkania i potem wyszła z wózkiem, czyli chronologicznie się zgadza

proces poszlakowy ma to do siebie, że nawet przy skazaniu ktoś może być niewinny tak naprawdę, i przy tak dużej rozbieżności ustaleń obrońcy i prokuratora, dla mnie ta wina nadal jest dyskusyjna,

tak jest w przypadku Beaty Pasik na przykład, i cudem udało się Grzegorzowi Głuszakowi ją wydobyć z więzienia, choć nadal walczy o uniewinnienie z zarzutu zabójstwa

w każdym portalu internetowym można przeczytać, że laryngospazm i upadek małego dziecka z rąk rodzica może skutkować śmiercią, a tu w tym jednym przypadku, w oparciu o "dane medyczne" nie jest to możliwe, chociaż było to dziecko, którego organizm dopiero krótko wywalczał się po silnej niewydolności oddechowej i zagrożeniu życia,

natomiast duszenie tak czy inaczej powinno zostawić po sobie jakieś ślady, nawet jeśli było dokonane, jak twierdził Jackowski, czymś miękkim, choć dla mnie facet, choć rzetelny jako jasnowidz, to w tych publicznych sprawach często zachowuje się jakby działał pod publiczkę, mama Iwony Wieczorek była zniesmaczona jego zachowaniem

tu nie chodzi o to, czy jest 1 tom sprawy, czy 27, tylko o to czy akta sprawy i przebieg procesu uczciwie prowadzą do prawdy
JanekS.
Ciastko

Post autor: JanekS. »

ale sie to czyta zle, cos jak argumenty plaskoziemcow.
spaceofm
Skarpeta Rakieta

ona wychodziła rano z pracy wtedy, a nie z rudery, skoro pracowała w takim klubie to jakoś musiała wyglądać,

a takie rudery czasami stają się skłotami, tyle wiem
Awatar użytkownika
berry blast
Kciuk

spaceofm pisze: śr lis 12, 2025 2:01 pm ona wychodziła rano z pracy wtedy, a nie z rudery, skoro pracowała w takim klubie to jakoś musiała wyglądać,

a takie rudery czasami stają się skłotami, tyle wiem
Z pracy? Masz na myśli te spelune gdzie tańczyła na rurze ?
spaceofm
Skarpeta Rakieta

berry blast pisze: śr lis 12, 2025 2:15 pm Z pracy? Masz na myśli te spelune gdzie tańczyła na rurze ?
nie tańczyła na rurze z tego co mówiła w wywiadzie, taki taniec jest bardzo widowiskowy, i gdyby faktycznie tak było, to byłyby z tego naprawdę całe ciągi fotek z kilku przynajmniej dni, a nie trzy gdzie na dwóch widać jak wchodzi na parkiet, i na jednej łapie się rurki, ale to też nie był taniec, mogła chcieć wejść popróbować jak to może wyglądać, a ktoś to sfotografował dla kasy i przesłał prasie, na tych zdjęciach widać ją, ale nie widać publiczności, czyli to mogło być przed albo po pracy w zamkniętym lokalu

media to potęga prania mózgów, dlatego ja czytając o czymś, zawsze się zastanawiam, na ile coś jest prawdopodobne, byle nie krzywdzić kogoś pochopną oceną
Kasiabimbasia
Gacie z oceanu

spaceofm pisze: śr lis 12, 2025 2:49 pm nie tańczyła na rurze z tego co mówiła w wywiadzie, taki taniec jest bardzo widowiskowy, i gdyby faktycznie tak było, to byłyby z tego naprawdę całe ciągi fotek z kilku przynajmniej dni, a nie trzy gdzie na dwóch widać jak wchodzi na parkiet, i na jednej łapie się rurki, ale to też nie był taniec, mogła chcieć wejść popróbować jak to może wyglądać, a ktoś to sfotografował dla kasy i przesłał prasie, na tych zdjęciach widać ją, ale nie widać publiczności, czyli to mogło być przed albo po pracy w zamkniętym lokalu

media to potęga prania mózgów, dlatego ja czytając o czymś, zawsze się zastanawiam, na ile coś jest prawdopodobne, byle nie krzywdzić kogoś pochopną oceną
Kasiu, ale daj se już spokój, nie widzisz że ciśniemy bekę z Twoich wypowiedzi?
Ja zamiast krzywdzić kogoś pochopną oceną, staram się, żeby moje oceny nie były zbyt naiwne
Kasiabimbasia
Gacie z oceanu

JanekS. pisze: śr lis 12, 2025 12:59 pm ale sie to czyta zle, cos jak argumenty plaskoziemcow.
Oprócz samych argumentów, dostrzegam braki w interpunkcji. Niektórzy nie mają na klawiaturze kropek 😀
spaceofm
Skarpeta Rakieta

Gość kafeOla25
Gość kafeOla25
Goście

Napisano Styczeń 14, 2013
moim zdaniem to jest wygodny materiał na sensację, za bardzo media pompują tą historię, już wydawało się, że wszystko zostało powiedziane, to teraz wyskoczyli z jej pamiętnikiem i będą serwować kolejne Waśniewskie sensacyjki przez kolejne lata rządów PO. To są takie igrzyska dla ludu. Wpadł im w ręce płodny materiał, żeby zająć uwagę ludzi, grać na ich emocjach. To bardzo prosty zabieg psychologiczny, ludzie skupiają się na tej historii i nie gadają tak wiele, ani się nie interesują co rząd wyprawia.

to wyjątek z dyskusji z 2013r., ale ogólnie nie chodziło tu chyba o politykę, bardziej o to, że w tamtym czasie wielu ludzi mogło się bezkarnie dorabiać na różnych przekrętach

dla mnie to jest podejrzana sprawa i myślę, że ona może kiedyś dowieść swojej niewinności

na wgrane. pl zachował się ostatni wywiad z K. W.
https://www.wgrane.pl/1ce082398ffb8a7aa9863aad269306ca

a drugi istotny to ten dla Uwagi TVN z jej ojcem, gdzie była przyjaciółka określa ją jako winną, a ojciec wierzy w jej niewinność
https://uwaga.tvn.pl/reportaze/smierc-m ... -ls6699449
Ancc
BlondDoczep

Post autor: Ancc »

Katarzyno odpowiedz mi tylko na jedno pytanie. Jak to jest, ze w pierdlu macie dostęp do Internetu.
Awatar użytkownika
berry blast
Kciuk

Ten sam ojciec który był karany za znęcanie się nad rodziną a także miał sprawę za zaatakowanie sąsiada siekierą? Tak, to nawet jestem skłonna uwierzyć że on miał Kaśkę za niewinną xD
spaceofm
Skarpeta Rakieta

ten obrońca W. mówił, że zawsze prowadzi sprawę według swojej oceny, a nie tego o czym zapewnia go klient, i że jeśli uważa, że ktoś jest winny to walczy jedynie o złagodzenie wyroku, natomiast tutaj domagał się uniewinnienia, nie zastanawia was to? on niedawno w wywiadzie mówił, że jego nie interesuje, czy klientka robi sobie foty jeżdżąc konno, tylko czy faktycznie ma coś na sumieniu, bo oskarżenie dotyczy tylko określonej sprawy z życia klienta, a nie jego całokształtu

chodzi tutaj tylko o materiał dowodowy w sprawie zabójstwa, obrona miała określone argumenty, i oskarżenie też, ale to że skład sędziowski trzymał praktycznie tylko stronę prokuratora i biegłych, wykluczało moim zdaniem sprawiedliwy proces i ocenę materiału dowodowego, jak można zapakować kogoś na 25 lat do więzienia, robiąc sobie stronnictwo w sądzie?

odrzućcie cały ten materiał medialny i udział mediów, a skoncentrujcie się na samym procesie, proszę
Kasiabimbasia
Gacie z oceanu

Ancc pisze: śr lis 12, 2025 4:28 pm Katarzyno odpowiedz mi tylko na jedno pytanie. Jak to jest, ze w pierdlu macie dostęp do Internetu.
A ode mnie: skąd dowiedziałaś się o Wandzie? xD
spaceofm
Skarpeta Rakieta

berry blast pisze: śr lis 12, 2025 4:35 pm Ten sam ojciec który był karany za znęcanie się nad rodziną a także miał sprawę za zaatakowanie sąsiada siekierą? Tak, to nawet jestem skłonna uwierzyć że on miał Kaśkę za niewinną xD
nie sąsiada tylko fotoreportera z dalekosiężnym obiektywem wykierowanym prosto w jego okno, jeśli pod tym domem koczowali dziennikarze non stop to mogło go to wyprowadzić z równowagi,

ale on sam w wywiadzie przyznał że popełnił błędy w życiu rodzinnym, natomiast co to ma do zabójstwa? dużo ludzi wychowuje się w trudnych domach, a nie musi mieć czegoś złego na koncie, ten tata zresztą miał taką reakcję po alkoholu z tego co czytałam
spaceofm
Skarpeta Rakieta

Kasiabimbasia pisze: śr lis 12, 2025 4:37 pm A ode mnie: skąd dowiedziałaś się o Wandzie? xD
a ja naprawdę proszę, nie róbcie sobie żartów z tego,
ta dziewczyna mogła paść ofiarą medialnej nagonki i miała jedynie obrońcę z urzędu

jeżeli tam była jakaś ukryta strona tego procesu, to teraz wszyscy jadą po tej osobie, a to mógł być zwykły wypadek
z którego zrobiono wielki publiczny proces,
a wcześniej oszkalowano ją w środkach masowego przekazu

z relacji Beaty Krygier o działaniach mediów wokół W.

- Dlaczego wy, dziennikarze robicie takie rzeczy?
- Nośny temat, gazety się sprzedają, zysk wydawcy rośnie. Dziennikarze nie mają nic do gadania. To decyzje szefów redakcji.
- A to nie są dziennikarze?
- No właśnie, ciekawe pytanie.