Dieta czarny furiat
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherryRe: Dieta czarny furiat
A zapomniałam mowil wczoraj ze jak siada i zaczną akceptować to pewnie 2 tys uczestników w petardzie 
a od wczoraj patrząc i obserwując to dodali parę osób 

DZIS OD RANA NAGRZANY lata, bo juz po 14:00 wrzucil nawijke i jak zwykle zero zaskoczen pierd...li co mu slina na jezyk przyniesie, byleby pieprzyc duzo i bez sensu. Nudny jest i przewidywalny, tak jak go kiedys ogladalem, zeby sie z dzbana posmiac tak teraz juz kompletnie odpuscilem, od ponad 10 dni w ogole nie ogladam czasem przewine kilka sekund i tyle. Szkoda czasu na palanta.
-
Zubizubizu
- RoyalBaby
No masakra... Gada trzy po trzy... sam nie ogarnia gdzie jest nawet - Magda co to jest? Magda gdzie jesteśmy? A Magdalena znów się pręży, az dziwne że w staniku... Zazwyczaj reklamuje petardę bez górnej części bielizny, żeby było widać sztuczne i sterczące cycki, w szortach no i tak na sportowo w tych samych szpilkach
współczuję jej synowi... W necie nic nie ginie... A Jasiek już widać jak reaguje na nagrywające go towarzystwo matki i jej towarzysza
Najlepsze, że zaczynają pisać osoby, że przepisy im nie wychodzą, nie smakują itp - no raczej! Nikt ich wcześniej nie testował, wygenerowane przez sztuczną inteligencję diety... I prezentowane efekty wciąż tych samych osób... Czy jemu się wydaje, że nikt nie widzi tych fuckupów?
Najlepsze, że zaczynają pisać osoby, że przepisy im nie wychodzą, nie smakują itp - no raczej! Nikt ich wcześniej nie testował, wygenerowane przez sztuczną inteligencję diety... I prezentowane efekty wciąż tych samych osób... Czy jemu się wydaje, że nikt nie widzi tych fuckupów?
-
Patkrz4584
- RoyalBaby
Filmik z prężącą się Magdą sprzed godziny.........
Czuję ciarki żenady.
Jak wstęp do najtańszego filmu dla dorosłych
Czuję ciarki żenady.
Jak wstęp do najtańszego filmu dla dorosłych
co ma dieta do tego, ze on wyglada z r...na 65+ a moze nawet 75 zaniedbana paskudna skora zeby itp a ona na lekko 58+ ta solara, te oblesne szpony w zlym ruskim guscie, oj nawet mi sie nie chce tego dramru wymieniac, doczepy postarzajace czarne o 20 cm za dlugie zle obciete, stara skora zaniedbana, oj masakra. 2 dziady
-
Lalunia123
- Gacie z oceanu
Mnie to zadziwia,że im się ten styl podoba,on jak cinkciarz szemrany z lat 90-tych,Magda to już szkoda gadać.No i mowa ciała ich zdradza,że uczuć tam brak.jest dystans i reżyserka.
-
tomasz4999
- Srebrna Kropeczka
12 tygodni GLADIATORA.....
Ma nowe programy... teraz ma nowe...? jak to? mowi ze dopiero co skonczyl nad nimi pracowac hmmm.... przeciez od dawna mowil ze jego wszystkie diety to TOP OF DE TOP i ze tam sie nie da nic poprawic
Spojrzcie na Magde, przeciez ona az sie powstrzymuje zeby tam nie parsknac xD hahahaahahahaha
Ma nowe programy... teraz ma nowe...? jak to? mowi ze dopiero co skonczyl nad nimi pracowac hmmm.... przeciez od dawna mowil ze jego wszystkie diety to TOP OF DE TOP i ze tam sie nie da nic poprawic
Spojrzcie na Magde, przeciez ona az sie powstrzymuje zeby tam nie parsknac xD hahahaahahahaha
-
tomasz4999
- Srebrna Kropeczka
są żołnierze, są celnicy.
On mówi ze prowadzi dzieci hahahha nigdy żadnego dzieciaka nie widziałam...Janka nie możecie wyprowadzić q wy mówicie o innych dzieciach, vo Janek zeby schudnąć chodzi na basen...śmiech na sali ....myśli o gr dla panów takiej petardzie tak coraz większy nacisk widzę na mezczyzn bo już chyba wszystkie kobiety sie najadly wami i szukacie znów głupich....dziś mowi znów o 2 tys ze pęknie jp jak mu nie wstyd przecież w sobotę mowil ze mu pęknie 

gość wogole nie wie co mowi ani nie zdaje sobie sprawy z tego co mowi zal mi go...
Za chwile będzie tal ze zaczną nagrywać jak już o 15 bd ciemno
bo o tej porze wstawaja lenie...Magda t9 nawet sie nie pokazała bo oczywiście make up musi być itd
bez tego ani rusz...
Za chwile będzie tal ze zaczną nagrywać jak już o 15 bd ciemno
a ja mam pewnosc, ze to jest sztuczne, niedawno tacy mieli byc zarobieni a mial czas mi debilne nagrywki zamieszczac na dm na insta oraz fejsie, wiec siedz len i pier. caly dzien czasem cos kliknie na logike gdyby to byl taki biznes to by nie siedzial do tej pory w kawalerce 2 pokojowej u partnerki na peryferiach i nie zyl na wynajmie on tylko sie nauczyl plesc bzdury bo mysli, ze jak napompuje wizerunek to ludzie to kupia buahhahaa zalosne

zgrywa qr..a biznesmena a na jedrusik 60 metrow juz za praktycznie 3 kola + male oplaty mozna wynajac https://www.biurocosmopolitan.pl/nieruc ... -jedrusik/

jakby mi pokazal stan konta to mu uwierze a tak mam pewnosc, ze to bajkopisarz, sadzac po faktach. Mieszka w 2 pokoje(ale malenkie-ta mikro sypialnia + mikropokoj dziecka) wynajmuje dla corci za 3000 kola (a pierd. ze za 6 albo wiecej caly on) czemu juz 2 go pogonily? Bo wiedza. co i jak!

mi mowil na priv, ze ma na koncie na dom w cieplych krajach taaa chyba na lepianke i szalas wigwam albo igloo jak dla mnie skoro na zoliborzu znowy wynajem na logike jakby mial kase to by kupil i nie pier...po prostu on nic nie ma tylko na biezaco na zarsko, wakacje po taniosci i tyle na ciuchy przeciez nie wyda a partnerce nie chce sie isc do pracy, tutaj popisze pare godzin i ma luz to po co isc do pracy nie?
No tak ale moim zdaniem zgrywa biednego a rzeczywistosc jest inna przeliczając diety bo można sprawdzić ile członków jest x 400 zl to blisko 800 tys wychodzi od kwietnia no to moim zdaniem za takie leserowanie itd nie zla kasa...
Ale tam nie ma tyle nowych diet wykupionych. On dołącza jak popadnie, tak wygląda jego weryfikacja i dlatego tyle trwa. Dołączają osoby z dawnego prowadzenia bo sama madzia to powiedziała. Ja nie wierzę w te jego sprzedaże i zarobki. Już nie mówię o tym że ketli nie kupił ale on sprawdza ceny w warzywniaku, ile kosztuje kawa na mieście, łachy ciągle te same nosi i mieszka w kawalerce max 30m2
Użyczył madzi swoje krwety ale to że przez 3 lata siedział u niej na kwadracie na krzywy ryj podejrzewam i odebrał dziecku spokój to nic to się nie liczy
Ciekawa jestem tego podsumowania na koniec roku, jak wstawią najlepsze przemiany i będziemy głosować na wygraną
Ciekawa jestem tego podsumowania na koniec roku, jak wstawią najlepsze przemiany i będziemy głosować na wygraną
-
Patkrz4584
- RoyalBaby
Jest taki zarobiony, że na moje wiadomości na insta, w sprawie zaległej faktury odpisuje w kilka minut. Ciekawe co wymyśli ;)