Dieta czarny furiat
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherryRe: Dieta czarny furiat
caly swiat sie zglasza: chiny, wenezuela, antarktyda nawet pingwiny z alaski i slonie z francji no po prostu odchudzaja nawet gazele i slonie nie ma przypadkow beznadziejnych zwierzeta pisza do nich maile i dolaczaja zdjecia przemian, wcale sie nie zdziwie jak w tym tonie bedzie nadawal
Ona przyjechala do niego w lunetę popatrzeć na balkon nawet płaszcza nie ma ściągniętego widac tylko do nagrania i nara 
on jej od pewnego czasu nawet buziaka nie daje tylko w Policzek a na relacji widac jak pierwszy raz chcial dać ale sie wycofał....I pożyczyli miłego weekendu chyba już nic nie nagra...
bo każdy ma swoje plany...no coraz gorzej ten ich biznes juz widzę...
-
tomasz4999
- Srebrna Kropeczka
Widzieliscie co Kasia wrzucila na swoje insta???? omg 
-
tomasz4999
- Srebrna Kropeczka
Ta pani sama sie wypowiada przeciez ze to efekt wspolpracy z Kasia, zauwaz ze wiele przemian (w tym ta takze) zniknely z fb od Roberta i cisza jak makiem zasial. Tam musialo byc serio grubo, ja obstawiam ze o jakiś sąd sie oparlo.
Byla zona ma kwalifikacje, wiedze, doswiadczenie, oraz polecenia no i jest zywa reklama biznesu a ten duet to na czym sie zna metoda eksperymentow dawal ludziom diet kurczak, ryz, papryka kupna ze sloika? Zreszta teraz tez jego gotowanie to jakis placek sprzed 15 lat, zapychacz pelen wegli-gdzie na sniadanie powinno sie jesc bailkowo tluszczowo- czyli np jajka, awokado, oliwa, losos, warzywa(min pol talerza) a tu odwrotnosc wegli nawalone(jak dla sportowego wyczynowca) fruktoza(z owocow, daktyle, sukry proste), zalewajki kupne, cala masa kupnych a te przepisy to moje dziecko 7 letnie lepsze ulozy. Szczegolnie dzis majac net, gpt, itp. Wezcie to jest zenada. Byla jest mega zgrabna, chuda, widac, ze sie zna na tym. A tutaj partnerka wyglada na oko na solidne 68 kg, regulacja wagi nie pomaga. NIedlugo tak wyreguluje, ze kazdy zobaczy transa 70 a on bedzie wmawial, ze na wadze jest 45 buhahahahah

- Lostnick888
- PsychoFanka
Bankowo chodzi o tego wariata..
-
tomasz4999
- Srebrna Kropeczka
Post juz usuniety
- Lostnick888
- PsychoFanka
Właśnie weszłam żeby zobaczyć kom. I brak postu
Kasia jest chyba zastraszana.. 
-
tomasz4999
- Srebrna Kropeczka
Post o tym ze byla wprost zastraszana, bita, ze byla stosowana wobec niej przemoc fizyczna i psychiczna. Nie bylo oczywiscie doprecyzowane przez kogo. Dosyc mocny przekaz ale post zostal juz szybko usuniety po tym jak ludzie zaczeli komentowac w stylu "chyba wiem o kogo chodzi" itd.
Yhhh no to nie zle....czyli 2 poprzednie kobiety tak samo twierdzą...z Magda zapewne to samo robi jak na wizji potrafi ja poniżać gdzie wszyscy to oglądają a Magda na to pozwala tylko głupio sie uśmiecha...raczej kazda normalna kobieta by cos z tym zrobila...
-
Patkrz4584
- RoyalBaby
Można było się domyślić, że Panią Kasię tak traktował.
Ale dziwne, że przez jakiś czas mieli dobry kontakt, a najbardziej jestem zdziwiona, że ma dobry kontakt z córką - przecież dziecko na to patrzyło.
Ale dziwne, że przez jakiś czas mieli dobry kontakt, a najbardziej jestem zdziwiona, że ma dobry kontakt z córką - przecież dziecko na to patrzyło.
Mnie też dziwi kontakt Nikoli z ojcem. Dziewczyna tez byla pokazywana tak seksistowsko, pokazywane posladki itp. Nie wiadomo czy tego chciala czy nie, domyslam sie ze jako mloda dziewczyna , gdzie jej wszyscy znajomi siedzą na internecie raczje to jej sie nie podoba. Zastanawia mnie czy Nikola ma kontakt z matką
Może on przy córce Kasi nie krzywdził. Przy córce był wspanialym ojcem i męzem. Krzywdził cicho aby ona nie widziała. Pewnie jeszcze jej gadał jaka to matka jest okropna gdy Kasia miała problemy z alkoholem czy używkamiPatkrz4584 pisze: ↑sob lis 08, 2025 1:47 pm Można było się domyślić, że Panią Kasię tak traktował.
ja w glowe zachodze, czy on. ma na nia jakies haki, bo znajac przeszlosc i do czego sie posuwal itp to jak dla mnie to on powinien odpowiadac karnie i cywilnie za to co Iwa opowiadala, z tego co tu ludzie pisza byla zona tez, albo ta kobieta nie ma do siebie w ogolw szacunku, bo kto zgodzilby sie byc za cene czego to wyglada okropnie wobec faktow jakie byly przez te osoby przytaczane dramat!
Ale to widac ze Magda nie ma do siebie szacunku bo on ja poniża a ona to akceptuje. ..I tak jest ciągle...pewno sie jej pracowac birmalnie nie chce i tak to wyglądaMichalQQ pisze: ↑ndz lis 09, 2025 1:24 am ja w glowe zachodze, czy on. ma na nia jakies haki, bo znajac przeszlosc i do czego sie posuwal itp to jak dla mnie to on powinien odpowiadac karnie i cywilnie za to co Iwa opowiadala, z tego co tu ludzie pisza byla zona tez, albo ta kobieta nie ma do siebie w ogolw szacunku, bo kto zgodzilby sie byc za cene czego to wyglada okropnie wobec faktow jakie byly przez te osoby przytaczane dramat!
Magda a gdzie my jesteśmy teraz...? Boze oni gdzies jadą a on nw gdzie jest 

widac zagubienie we wszystkim duze nawija jak bez glowy...albo jak opowiada o tym filmie ze ogladal itd co tam za cuda dziwy nie były...a Magda z młodym sie ubiera wgl go nie słucha widac wywalone w niego ma