Start
Mój profil

Hulaj dusza

Moderator: verysweetcherry
Beatrix123
RóżowePolo

Re: Hulaj dusza

Post autor: Beatrix123 »

Ej, a Hulaj Dusza i Czarna Wdowa są razem? Słucham obu podcastów i wydają się być zupełnie różne
rockshoot
RoseGold

Post autor: rockshoot »

Beatrix123 pisze: pn wrz 08, 2025 7:04 pm Ej, a Hulaj Dusza i Czarna Wdowa są razem? Słucham obu podcastów i wydają się być zupełnie różne
Tak
Beatrix123
RóżowePolo

rockshoot pisze: pn wrz 08, 2025 7:28 pm Tak
To fajnie, szkoda, że nie nagrywają więcej razem. Lubie oglądać Duszyczke na Ig, zawsze można się pośmiać
Pff_Ania
RóżowePolo

Post autor: Pff_Ania »

Ja na maksa lubię te wycieczki 5 pokoleń wstecz. W zasadzie to tło jest dla mnie niejednokrotnie bardziej interesujące niż sama zbrodnia. Choć ostatnio przedawkowałam hulaj dusze i muszę odpocząć chwilę od tru crime tak ogólnie. Pozdrawiam nadinspektora Lucjana
karoooola1612
Siatkarka

Post autor: karoooola1612 »

słucham od czasu do czasu, ogolnie jest spoko ale mam jedno ale. Na wstępie często "zagląda do portfela" mieszkańcom miast w którym dzieje się akcja. no i byłoby to spoko, jakieś urozmaicenie ale bez sensu jest dla mnie fakt, że załóżmy: historia dzieje się w latach 60 ubiegłego wieku, a Julka przedstawia nam najnowsze dane jakie udało się jej znaleźć, czyli że w 2024 domy kosztowały tyle i tyle a ludzie zarabiali średnio tyle. No dla mnie to nie ma sensu i przewijam te segmenty. Lepiej znaleźć informacje jak te realia wyglądały w czasie rzeczywistym historii niż jak to się ma obecnie, a jak cieżko z takimi danymi to lepiej w ogóle to ominąć. no taki mały offtop ode mnie, pisałam na yt komentarze ale może tutaj jest większa szansa że Julka to przeczyta :P
PrzemoKondratowicz
Dieta 600 kcal

Post autor: PrzemoKondratowicz »

karoooola1612 pisze: pn lis 03, 2025 8:31 pm słucham od czasu do czasu, ogolnie jest spoko ale mam jedno ale. Na wstępie często "zagląda do portfela" mieszkańcom miast w którym dzieje się akcja. no i byłoby to spoko, jakieś urozmaicenie ale bez sensu jest dla mnie fakt, że załóżmy: historia dzieje się w latach 60 ubiegłego wieku, a Julka przedstawia nam najnowsze dane jakie udało się jej znaleźć, czyli że w 2024 domy kosztowały tyle i tyle a ludzie zarabiali średnio tyle. No dla mnie to nie ma sensu i przewijam te segmenty. Lepiej znaleźć informacje jak te realia wyglądały w czasie rzeczywistym historii niż jak to się ma obecnie, a jak cieżko z takimi danymi to lepiej w ogóle to ominąć. no taki mały offtop ode mnie, pisałam na yt komentarze ale może tutaj jest większa szansa że Julka to przeczyta :P
To akurat prawda zwłaszcza że niektóre miasta między latami 60, 90 a 2020 różnią się diametralnie. Kiedyś niektóre typu Detroit czy Baltimore były wspaniałe do życia kwitł biznes było super, potem przyszła epidemia cracku i gangi a teraz fenantyl itp więc background osadzony w czasie jest ważny
Kbm
Siatkarka

Post autor: Kbm »

Przestałam słuchać jak większość podcastów zaczęło się od „niewyrobiłam się, nie miałam czasu, wiem że obiecałam,ale nie dałam rady” . Ostatnio po kilku miesiącach załączyłam nowy podcast i niespodzianki nie było 🤦‍♀️ Znowu przepraszała
Beatrix123
RóżowePolo

Kbm pisze: czw lis 06, 2025 2:17 pm Przestałam słuchać jak większość podcastów zaczęło się od „niewyrobiłam się, nie miałam czasu, wiem że obiecałam,ale nie dałam rady” . Ostatnio po kilku miesiącach załączyłam nowy podcast i niespodzianki nie było 🤦‍♀️ Znowu przepraszała
Ale wiesz, że da się pominąć wstęp? Chyba lepiej że nie unika tematu, a jak nie daje rady, to o tym informuje. Wielu twórców udaje że tematu nie ma wcale
Eatalia
Naczelny Zapierdalacz

Post autor: Eatalia »

Tym bardziej, że ona i tak publikuje regularnie
Kendu
Ciastko

Post autor: Kendu »

Kiedyś miałam fioła na punkcie kryminalnych spraw i słuchałam chyba wszystkich, teraz już włączam sobie tylko hulajdusze, pozdrawiam 🌷
Laylana
Koczkodan

Post autor: Laylana »

Już tyle czasu nagrywa, a audio nadal w d*pie. Czasem, jak skończę słuchać jakiś podcast, odpali mi się tuż po nim z automatu hulaj dusza. Wtedy najlepiej słychać jaki jest przeskok jakości.