T-shirty godne polecenia
Moderator: verysweetcherry-
janeczkaKundelek
- Channelka
T-shirty godne polecenia
Hej, z jakiej firmy warto zamówić t-shirty? Zamówiłam Z jednej matowej firmy i jestem załamana jakością i rozmiaru jakie siostra małe, ktoś coś?
ja kupuję w kiku i jest ok, może to nie super jakość, ale za tą cenę może być.
-
Potuleczka
- ŚpioszkiKenzo
T-shirty z cross jeans mam już około trzech lat i wytrzymują regularne pranie i suszenie w suszarce 
Zarówno Basic jak i z nadrukami
Zarówno Basic jak i z nadrukami
- nataliakoo
- Gacie z oceanu
Ja polecam seria premium z Reserved a konkretnie T-shirty z merceryzowanej bawełny albo Massimo Dutti tylko tutaj już cena dość wysoka bo 129 złotych
-
SparklingHappiness
- Mokra Włoszka
O ja też mam te z merceryzowanej bawełny z reserved i są super. Mięciutkie i dobrej jakości. Po sezonie nie widać śladów noszenia i prania. W zeszłym roku kupiłam w Zarze i niestety nie dotrwały nawet do końca lata (skróciły się mimo prania w 30 stopniach). Jeszcze te z COS mają bardzo dobre opinie
Ja lubię te z COS, choć zestawów 3 tshirtow pakowanych łącznie nie polecam (mąż ma i material jest b. cienki, a w jednym koło metki szybko zrobiła się dziura). Lubię też tshirty z Elementów.SparklingHappiness pisze: ↑czw paź 30, 2025 9:05 pm O ja też mam te z merceryzowanej bawełny z reserved i są super. Mięciutkie i dobrej jakości. Po sezonie nie widać śladów noszenia i prania. W zeszłym roku kupiłam w Zarze i niestety nie dotrwały nawet do końca lata (skróciły się mimo prania w 30 stopniach). Jeszcze te z COS mają bardzo dobre opinie
Miałam T-shirty z różnych firm jak Naree, Naoko, COS, Touches. z COS są świetne, ale te nazywające się jako klasyczny T-shirt (około 160zł). Inne z dekoltem V za jakieś 110zł tragedia, prześwitujący materiał. Ogromna przepaść jakościowa między tymi produktami