Start
Mój profil

T-shirty godne polecenia

Moderator: verysweetcherry
janeczkaKundelek
Channelka

T-shirty godne polecenia

Post autor: janeczkaKundelek »

Hej, z jakiej firmy warto zamówić t-shirty? Zamówiłam Z jednej matowej firmy i jestem załamana jakością i rozmiaru jakie siostra małe, ktoś coś?
Awatar użytkownika
Aga236
RóżowePolo

Post autor: Aga236 »

ja kupuję w kiku i jest ok, może to nie super jakość, ale za tą cenę może być.
Potuleczka
ŚpioszkiKenzo

Post autor: Potuleczka »

T-shirty z cross jeans mam już około trzech lat i wytrzymują regularne pranie i suszenie w suszarce :)

Zarówno Basic jak i z nadrukami
Awatar użytkownika
nataliakoo
Gacie z oceanu

Post autor: nataliakoo »

Ja polecam seria premium z Reserved a konkretnie T-shirty z merceryzowanej bawełny albo Massimo Dutti tylko tutaj już cena dość wysoka bo 129 złotych
SparklingHappiness
Mokra Włoszka

Post autor: SparklingHappiness »

O ja też mam te z merceryzowanej bawełny z reserved i są super. Mięciutkie i dobrej jakości. Po sezonie nie widać śladów noszenia i prania. W zeszłym roku kupiłam w Zarze i niestety nie dotrwały nawet do końca lata (skróciły się mimo prania w 30 stopniach). Jeszcze te z COS mają bardzo dobre opinie
Liii
Koczkodan

Post autor: Liii »

SparklingHappiness pisze: czw paź 30, 2025 9:05 pm O ja też mam te z merceryzowanej bawełny z reserved i są super. Mięciutkie i dobrej jakości. Po sezonie nie widać śladów noszenia i prania. W zeszłym roku kupiłam w Zarze i niestety nie dotrwały nawet do końca lata (skróciły się mimo prania w 30 stopniach). Jeszcze te z COS mają bardzo dobre opinie
Ja lubię te z COS, choć zestawów 3 tshirtow pakowanych łącznie nie polecam (mąż ma i material jest b. cienki, a w jednym koło metki szybko zrobiła się dziura). Lubię też tshirty z Elementów.
magdag100
Ciastko

Post autor: magdag100 »

Miałam T-shirty z różnych firm jak Naree, Naoko, COS, Touches. z COS są świetne, ale te nazywające się jako klasyczny T-shirt (około 160zł). Inne z dekoltem V za jakieś 110zł tragedia, prześwitujący materiał. Ogromna przepaść jakościowa między tymi produktami
Awatar użytkownika
marlas
Channelka

Post autor: marlas »

Najlepsze t shirty są Reserved z linii premium i z Uniqlo