Start
Mój profil

Dieta czarny furiat

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

Re: Dieta czarny furiat

Post autor: dawidszulcc »

tomasz4999 pisze: pn paź 27, 2025 9:52 pm O ja pier*ole xD mowilem wczesniej ze nie bylo mnie dzien caly i dopiero teraz zobaczylem filmik z wczoraj jak tanczy w krotkich spodenkach i koszuli :))))( o ku*wa az sam palilem sie ze wstydu i zazenowania ogladajac jak oni se podskakuja xD aha i widze ze do czelendzu dolaczyl tez Sport Rap Pasja Zycia 🤣🤣😅🤣😂😂🤣😅 hahahahhahaahahahahhahahaaha o jezu sikam.... kocham ich, przyznaje sie, jestem uzalezniony 🤣🤣🤣🤣 aha a przemiana tej czarnej laski z przed chwili ma dobre 5-6 lat, poprzednia dzisiejsza z reszta tez 🤣🤣🤣🤣🤣
Wszystko co pokazują jest spamowane, zero nowych ,a te osoby nawet komentarza nie dadzą, ciekawe co i dlaczego nie skomentują, ogólnie to połowa ludzi komentujących ma max do 10 znajomych i zero postów mi się wydaje że on te konta pozakładał i sam pisze te komentarze, albo płaci komuś drobne kwoty żeby ktoś coś napisał lub polajkował. Już mnie niczym nie zaskoczą.
paolina.zet
RóżowePolo

Post autor: paolina.zet »

Noo ogólnie chyba w sobotę dał zdjęcie tej tortilli zawiniętej w papierze a dzisiaj mamy filmik jak Magda przygotowuje te tortille … super 3 dni to robili. Dziwne że relacje są filmikami z paru dni a nie są bieżące.
Raczej nie ma co dywagować bo to że mieszkają osobno jest pewne na 100% nigdy Czarny nie chodził sam po ulicy i nie nagrywał się w ten sposób, poza tym są to miejscówki jego nowego mieszkania.
Uwierzyłabym że nie są razem ale na relacji jak stali przy balkonie jednak ją pocałował z pewnością coś się tam psuje ale chyba jeszcze próbują coś naprawić.
Awatar użytkownika
Monikamm
Modna

Post autor: Monikamm »

A z Iwą to jak było ? Do końca buziaki, przytulasy, nawijanie makaronu na uszy. Tu jest to samo. Paliło się czarnemu pod tyłkiem to musiał lovebombing robić żeby nie stracić widowni.
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

Monikamm pisze: pn paź 27, 2025 10:31 pm A z Iwą to jak było ? Do końca buziaki, przytulasy, nawijanie makaronu na uszy. Tu jest to samo. Paliło się czarnemu pod tyłkiem to musiał lovebombing robić żeby nie stracić widowni.
Iwe to akurat zdradził z Magdą, ale zgadza się że też ja faworyzował słowami i czym tylko chciał, Iwie to robił zdjęcia jak była w stringach cały tylek na wierzchu i on to wstawił na fb 🤦akurat stała tyłem, cuda wyczyniał z nią i upokarzał w perfidny sposób.
Awatar użytkownika
Monikamm
Modna

tomasz4999 pisze: pn paź 27, 2025 9:52 pm O ja pier*ole xD mowilem wczesniej ze nie bylo mnie dzien caly i dopiero teraz zobaczylem filmik z wczoraj jak tanczy w krotkich spodenkach i koszuli :))))( o ku*wa az sam palilem sie ze wstydu i zazenowania ogladajac jak oni se podskakuja xD aha i widze ze do czelendzu dolaczyl tez Sport Rap Pasja Zycia 🤣🤣😅🤣😂😂🤣😅 hahahahhahaahahahahhahahaaha o jezu sikam.... kocham ich, przyznaje sie, jestem uzalezniony 🤣🤣🤣🤣 aha a przemiana tej czarnej laski z przed chwili ma dobre 5-6 lat, poprzednia dzisiejsza z reszta tez 🤣🤣🤣🤣🤣
No ta koszula i spodenki to jest klasa i szyk😆 i chodzi w tył ,w przód , obraca się na boki. Co to ma być 🫢 zawsze jak to oglądam to sobie myślę jak oni to organizują 🫢 "Madzia Ty stań tu, ja włącze nagrywanie, ma byc wesoło, skaczemy , tańczymy, ma być motywująco 😁 ojjjj Maadzia, źle to wyszło, dawaj jeszcze raz nagramy, no uśmiechaj sie 😆"
Awatar użytkownika
Monikamm
Modna

dawidszulcc pisze: pn paź 27, 2025 10:36 pm Iwe to akurat zdradził z Magdą, ale zgadza się że też ja faworyzował słowami i czym tylko chciał, Iwie to robił zdjęcia jak była w stringach cały tylek na wierzchu i on to wstawił na fb 🤦akurat stała tyłem, cuda wyczyniał z nią i upokarzał w perfidny sposób.
Madzi tez tak robił na początku, ale może dziewczyna nauczyła się na cudzych blędach
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

Monikamm pisze: pn paź 27, 2025 10:51 pm Madzi tez tak robił na początku, ale może dziewczyna nauczyła się na cudzych blędach
Może dopiero otworzyła oczy ,ale wiem jedno ona lubi pokazywać się w takiej wersji i ja to kręci . Tylko żal tego jej syna że ma taką matkę a dla pozorów przed obserwatorami to wszystko jest wstanie zrobić, I udawać kochająca mamusie, straszna ona jest jeszcze jak nagrywa te relacje i się przybliżają to cery mają takie paskudne i te jej oczy ledwo na nie patrzy ,kupa zmarszczek, szprycuje się wszystkim niby dobrze je a i tak wygląda staro.
Kristina
Currently: planning drama

Post autor: Kristina »

dawidszulcc pisze: pn paź 27, 2025 11:04 pm Może dopiero otworzyła oczy ,ale wiem jedno ona lubi pokazywać się w takiej wersji i ja to kręci . Tylko żal tego jej syna że ma taką matkę a dla pozorów przed obserwatorami to wszystko jest wstanie zrobić, I udawać kochająca mamusie, straszna ona jest jeszcze jak nagrywa te relacje i się przybliżają to cery mają takie paskudne i te jej oczy ledwo na nie patrzy ,kupa zmarszczek, szprycuje się wszystkim niby dobrze je a i tak wygląda staro.

To prawda nawalone tapety Że aż staro wyglada ,bo to się zbiera w zmarszczkach i je podkreśla i spod tych rzęs,wachlarzy ledwo co te jej oczy widać 😂
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

Kristina pisze: pn paź 27, 2025 11:07 pm To prawda nawalone tapety Że aż staro wyglada ,bo to się zbiera w zmarszczkach i je podkreśla i spod tych rzęs,wachlarzy ledwo co te jej oczy widać 😂
Myśli że jest piękna 😂no chyba nie😂 ale on będzie gadał ze naturalna bez filtrów włosy paznokcie skóra, no sory nic u niej naturalnego nie ma. Nawet usta o piersi robione ,I zwisy😂
Awatar użytkownika
Monikamm
Modna

Piękno pojęcie względne, nie wszystkim musi się podobać. Ale jak CF mówi że on lubi kobiety naturalne i ze zrobioną laską do łóżka nie pójdzie, a Madzia siedzi obok i słucha z tymi ustami, rzęsami, czołem naciągnietym, wlosami przedłużonymi, protezami piersi, pazurami to jest dopiero jest ironia. I ja rozumiem że ona chce się poprawiać, może takie czasy ale ona to wszytko robi przesadnie, na grubo 😁 a ten lubi naturalne, no cóż...
tomasz4999
Modna

Post autor: tomasz4999 »

Ja tam nie wnikam jak kto wyglada - kwestia gustu i tego kto co lubi, niech kazdy wyglada jak chce i bez obrazania prosze po raz kolejny....

ja skupiam sie na czerpaniu przyjemnosci polaczonej z delikatna nutka żenady zazenowania oraz KRINDŻU sluchajac glownie roberta i jego opowiesci nt. Gromu, 9657 rodzajow diet dla mezczyzn itd.
Awatar użytkownika
Monikamm
Modna

Szkoda że nie rozkręcił się w temacie gromu, dobrze się zaczynało.
tomasz4999
Modna

Ale za to ojczym jak go zabieral na grzyby autobusem w ktorym pracowal jako kontroler to pokazywal mu najlepsze miejscowki i mowi do niego: "Wiesz, sluchaj Czarny.... "

😅😅😅😅
Monikamm pisze: wt paź 28, 2025 9:28 am Szkoda że nie rozkręcił się w temacie gromu, dobrze się zaczynało.
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

tomasz4999 pisze: wt paź 28, 2025 9:26 am Ja tam nie wnikam jak kto wyglada - kwestia gustu i tego kto co lubi, niech kazdy wyglada jak chce i bez obrazania prosze po raz kolejny....

ja skupiam sie na czerpaniu przyjemnosci polaczonej z delikatna nutka żenady zazenowania oraz KRINDŻU sluchajac glownie roberta i jego opowiesci nt. Gromu, 9657 rodzajow diet dla mezczyzn itd.
I tu się mylisz, już nie pamiętasz jak stojąc na balkonie, z sztuczna, wypowiadał się o kobietach, jak to one nie wyglądają, porobione że filtry używają i wiele innych stwierdzeń używał, a ty na jakiś pierdolach się skupiasz? Nikt nikogo nie obraża tylko pisze co widzi, obrażają to ci co po nocach. Wysyłają jej wiadomości o jej wyglądzie i tym co robi . Wiec skup się na Panu R ,a my się skupimy na całości.
tomasz4999
Modna

Chlopaku wez moze i ochlon troche, nie wiem, wody sie napij, bo poki co na tym forum to 80% twoich postow obraza Magde jako kobiete i jej wyglad...... to co se CF gada ze mu sie podobaja takie czy owakie - w dupie to mam, ale on nikogo nie nazywa raszpla ani nie uzywa obrazliwych epitetow, wiec wyluzuj troche.

dawidszulcc pisze: wt paź 28, 2025 10:04 am I tu się mylisz, już nie pamiętasz jak stojąc na balkonie, z sztuczna, wypowiadał się o kobietach, jak to one nie wyglądają, porobione że filtry używają i wiele innych stwierdzeń używał, a ty na jakiś pierdolach się skupiasz? Nikt nikogo nie obraża tylko pisze co widzi, obrażają to ci co po nocach. Wysyłają jej wiadomości o jej wyglądzie i tym co robi . Wiec skup się na Panu R ,a my się skupimy na całości.
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

tomasz4999 pisze: wt paź 28, 2025 10:11 am Chlopaku wez moze i ochlon troche, nie wiem, wody sie napij, bo poki co na tym forum to 80% twoich postow obraza Magde jako kobiete i jej wyglad...... to co se CF gada ze mu sie podobaja takie czy owakie - w dupie to mam, ale on nikogo nie nazywa raszpla ani nie uzywa obrazliwych epitetow, wiec wyluzuj troche.
Nie przesadzaj, właśnie wyzywa inne kobiety też . A liczyć to sobie licz ile głupot piszesz ,a nie mi 80%jasne zanim ktoś dal mi link do tej strony to juz tam było ciekawie, więc nie pisz bzdur nie wiesz dlaczego i jak jest to się nie wypowiadaj, Ty obraźliwych tekstów od Pana R i pani M nie miałeś więc siedź cicho i nie zawsze tak piszę ma sztuczną maskotka to i tak jest łagodnie.
tomasz4999
Modna

I na tym zakonczmy xD

okey, moja matematyka zawodzi - wybacz. Nie obrazasz, nie obrazales ani tez nigdy nie napisales o niej obrazliwie, , kazdy na tym forum to potwierdzi, cofam swoje slowa 😆
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

tomasz4999 pisze: wt paź 28, 2025 10:30 am I na tym zakonczmy xD

okey, moja matematyka zawodzi - wybacz. Nie obrazasz, nie obrazales ani tez nigdy nie napisales o niej obrazliwie, , kazdy na tym forum to potwierdzi, cofam swoje slowa 😆
Jasne ja też mogę potwierdzić że jest forum na którym jest sianie nie prawdy o spekulacji, a ty jak chcesz rozrywki to do kina idź a nie tu nabijasz się z czarnego ,co robił w przyszłość to jego sprawa. Każdy potwierdxi też jesteś dobry powiedz mu w oczy kim dla ciebie jest cwaniaku a nie tu piszesz . Bo ja mu napisałem co myślę to zwyzywał moja żonę, dlatego niech zobaczy jak to jest w drugą stronę. Jak się bedxie czuł jak ktoś ibliza jego partnerce, jeszcze raz pisze i ostatni nie znasz sytuacji więc się nie wtrącaj z tą większością jak twierdzisz że ją wyzywam. Bez odzewu.
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

tomasz4999 pisze: wt paź 28, 2025 10:30 am I na tym zakonczmy xD

A Xd to piszą małolaci 🤦
tomasz4999
Modna

Dobry z ciebie jest agent :) okey juz wiecej nie napisze xD bo to malolaci tak robia, dorosli ludzie wyzywaja za to kobiety nie w ich typie od prostytutek a ich partnerow od alfonsow. Jak mialbym mu to niby w twarz powiedziec chlopie ja nawet w Polsce nie mieszkam xD
a poza tym mowisz ze obrazil twoja kobiete to ty idz i wez mu wygarnij i zjeb go za to najlepiej publicznie a nie placzesz na forum i na kazdy jeden watek masz jedna i ta sama odpowiedz, wyzywasz ich oboje od najgorszych. dostales zjebke od kilku osob pare dni temu to byl spokoj na kilka dni z Toba ale widze nic do tego lba nie dociera.
pozdrawiam
malolat xD
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

tomasz4999 pisze: wt paź 28, 2025 11:41 am Dobry z ciebie jest agent :) okey juz wiecej nie napisze xD bo to malolaci tak robia, dorosli ludzie wyzywaja za to kobiety nie w ich typie od prostytutek a ich partnerow od alfonsow. Jak mialbym mu to niby w twarz powiedziec chlopie ja nawet w Polsce nie mieszkam xD
a poza tym mowisz ze obrazil twoja kobiete to ty idz i wez mu wygarnij i zjeb go za to najlepiej publicznie a nie placzesz na forum i na kazdy jeden watek masz jedna i ta sama odpowiedz, wyzywasz ich oboje od najgorszych. dostales zjebke od kilku osob pare dni temu to byl spokoj na kilka dni z Toba ale widze nic do tego lba nie dociera.
pozdrawiam
malolat xD
Posłuchaj łbie ,zjebke dostałem ja pier*ole, nie poprostu czytałem te wypociny co wypisują. A to za granicą nie można było się połączyć na kamerkę i mu dać pocisk ? To za granicą nie ma połączeń 😂🤦🤦🤦ty jesteś chory człek, nie pozdrawiam. Gdyby można było tu blokować to już by cię tu nie było.
tomasz4999
Modna

Ja pier*ole, ty jestes chyba nawet glupszy niz ten caly Czarny Furiat, moze tez masz rozdwojenie jazni 🤣 zaloze sie ze 99% osob na tym forum jak wchodzi dla beki cos poczytac i zobaczy cokolwiek od dawidszulc czy jak tam Cie zwia, to mysli sobie to samo co ja (czyli "O jezu, znowu ten zjeb co wszystkich wyzywa"). Jak juz ktoras z dziewczyn tutaj napisala, jestesmy tu dla kulturalnego smiania sie z tej calej sytuacji i tego co Robert odpierdala, ty za to tylko w kolko wyzywasz jak zacieta plyta dlatego uprzejmie prosimy abys juz wypierdalal z tego forum, zajmij sie czyms pozytecznym, polecam slownik ortograficzny zeby ludzie mogli cie lepiej zrozumiec.
Bez odbioru
Awatar użytkownika
Monikamm
Modna

My jestesmy za kulturalnym hejtowaniem B)
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

Monikamm pisze: wt paź 28, 2025 12:02 pm My jestesmy za kulturalnym hejtowaniem B)
Jasne, wszyscy tu są kulturalni.
Kwiatomat
SkrzydełkaZhooters

Post autor: Kwiatomat »

Oj Panowie jak czarny sobie to poczyta to dopiero zrobicie mu dzień. Nie po to tu się spotykamy.
Ale też nie po to by obrażać madzie za wygląd. Ja podobnie jak Tomasz skupiam się na tym co wygaduje tytułowy bohater tego forum. Jeśli my będziemy się kłócić między sobą to to forum nie ma sensu. Pozdrawiam i życzę miłego dnia 🙂