Wszystko co pokazują jest spamowane, zero nowych ,a te osoby nawet komentarza nie dadzą, ciekawe co i dlaczego nie skomentują, ogólnie to połowa ludzi komentujących ma max do 10 znajomych i zero postów mi się wydaje że on te konta pozakładał i sam pisze te komentarze, albo płaci komuś drobne kwoty żeby ktoś coś napisał lub polajkował. Już mnie niczym nie zaskoczą.tomasz4999 pisze: ↑pn paź 27, 2025 9:52 pm O ja pier*ole xD mowilem wczesniej ze nie bylo mnie dzien caly i dopiero teraz zobaczylem filmik z wczoraj jak tanczy w krotkich spodenkach i koszuli)))( o ku*wa az sam palilem sie ze wstydu i zazenowania ogladajac jak oni se podskakuja xD aha i widze ze do czelendzu dolaczyl tez Sport Rap Pasja Zycia
hahahahhahaahahahahhahahaaha o jezu sikam.... kocham ich, przyznaje sie, jestem uzalezniony
aha a przemiana tej czarnej laski z przed chwili ma dobre 5-6 lat, poprzednia dzisiejsza z reszta tez
![]()
Dieta czarny furiat
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Re: Dieta czarny furiat
-
paolina.zet
- RóżowePolo
Noo ogólnie chyba w sobotę dał zdjęcie tej tortilli zawiniętej w papierze a dzisiaj mamy filmik jak Magda przygotowuje te tortille … super 3 dni to robili. Dziwne że relacje są filmikami z paru dni a nie są bieżące.
Raczej nie ma co dywagować bo to że mieszkają osobno jest pewne na 100% nigdy Czarny nie chodził sam po ulicy i nie nagrywał się w ten sposób, poza tym są to miejscówki jego nowego mieszkania.
Uwierzyłabym że nie są razem ale na relacji jak stali przy balkonie jednak ją pocałował z pewnością coś się tam psuje ale chyba jeszcze próbują coś naprawić.
Raczej nie ma co dywagować bo to że mieszkają osobno jest pewne na 100% nigdy Czarny nie chodził sam po ulicy i nie nagrywał się w ten sposób, poza tym są to miejscówki jego nowego mieszkania.
Uwierzyłabym że nie są razem ale na relacji jak stali przy balkonie jednak ją pocałował z pewnością coś się tam psuje ale chyba jeszcze próbują coś naprawić.
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Iwe to akurat zdradził z Magdą, ale zgadza się że też ja faworyzował słowami i czym tylko chciał, Iwie to robił zdjęcia jak była w stringach cały tylek na wierzchu i on to wstawił na fb
No ta koszula i spodenki to jest klasa i szyktomasz4999 pisze: ↑pn paź 27, 2025 9:52 pm O ja pier*ole xD mowilem wczesniej ze nie bylo mnie dzien caly i dopiero teraz zobaczylem filmik z wczoraj jak tanczy w krotkich spodenkach i koszuli)))( o ku*wa az sam palilem sie ze wstydu i zazenowania ogladajac jak oni se podskakuja xD aha i widze ze do czelendzu dolaczyl tez Sport Rap Pasja Zycia
hahahahhahaahahahahhahahaaha o jezu sikam.... kocham ich, przyznaje sie, jestem uzalezniony
aha a przemiana tej czarnej laski z przed chwili ma dobre 5-6 lat, poprzednia dzisiejsza z reszta tez
![]()
Madzi tez tak robił na początku, ale może dziewczyna nauczyła się na cudzych blędachdawidszulcc pisze: ↑pn paź 27, 2025 10:36 pm Iwe to akurat zdradził z Magdą, ale zgadza się że też ja faworyzował słowami i czym tylko chciał, Iwie to robił zdjęcia jak była w stringach cały tylek na wierzchu i on to wstawił na fbakurat stała tyłem, cuda wyczyniał z nią i upokarzał w perfidny sposób.
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Może dopiero otworzyła oczy ,ale wiem jedno ona lubi pokazywać się w takiej wersji i ja to kręci . Tylko żal tego jej syna że ma taką matkę a dla pozorów przed obserwatorami to wszystko jest wstanie zrobić, I udawać kochająca mamusie, straszna ona jest jeszcze jak nagrywa te relacje i się przybliżają to cery mają takie paskudne i te jej oczy ledwo na nie patrzy ,kupa zmarszczek, szprycuje się wszystkim niby dobrze je a i tak wygląda staro.
dawidszulcc pisze: ↑pn paź 27, 2025 11:04 pm Może dopiero otworzyła oczy ,ale wiem jedno ona lubi pokazywać się w takiej wersji i ja to kręci . Tylko żal tego jej syna że ma taką matkę a dla pozorów przed obserwatorami to wszystko jest wstanie zrobić, I udawać kochająca mamusie, straszna ona jest jeszcze jak nagrywa te relacje i się przybliżają to cery mają takie paskudne i te jej oczy ledwo na nie patrzy ,kupa zmarszczek, szprycuje się wszystkim niby dobrze je a i tak wygląda staro.
To prawda nawalone tapety Że aż staro wyglada ,bo to się zbiera w zmarszczkach i je podkreśla i spod tych rzęs,wachlarzy ledwo co te jej oczy widać
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Myśli że jest piękna
Piękno pojęcie względne, nie wszystkim musi się podobać. Ale jak CF mówi że on lubi kobiety naturalne i ze zrobioną laską do łóżka nie pójdzie, a Madzia siedzi obok i słucha z tymi ustami, rzęsami, czołem naciągnietym, wlosami przedłużonymi, protezami piersi, pazurami to jest dopiero jest ironia. I ja rozumiem że ona chce się poprawiać, może takie czasy ale ona to wszytko robi przesadnie, na grubo
a ten lubi naturalne, no cóż...
-
tomasz4999
- Modna
Ja tam nie wnikam jak kto wyglada - kwestia gustu i tego kto co lubi, niech kazdy wyglada jak chce i bez obrazania prosze po raz kolejny....
ja skupiam sie na czerpaniu przyjemnosci polaczonej z delikatna nutka żenady zazenowania oraz KRINDŻU sluchajac glownie roberta i jego opowiesci nt. Gromu, 9657 rodzajow diet dla mezczyzn itd.
ja skupiam sie na czerpaniu przyjemnosci polaczonej z delikatna nutka żenady zazenowania oraz KRINDŻU sluchajac glownie roberta i jego opowiesci nt. Gromu, 9657 rodzajow diet dla mezczyzn itd.
-
tomasz4999
- Modna
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
I tu się mylisz, już nie pamiętasz jak stojąc na balkonie, z sztuczna, wypowiadał się o kobietach, jak to one nie wyglądają, porobione że filtry używają i wiele innych stwierdzeń używał, a ty na jakiś pierdolach się skupiasz? Nikt nikogo nie obraża tylko pisze co widzi, obrażają to ci co po nocach. Wysyłają jej wiadomości o jej wyglądzie i tym co robi . Wiec skup się na Panu R ,a my się skupimy na całości.tomasz4999 pisze: ↑wt paź 28, 2025 9:26 am Ja tam nie wnikam jak kto wyglada - kwestia gustu i tego kto co lubi, niech kazdy wyglada jak chce i bez obrazania prosze po raz kolejny....
-
tomasz4999
- Modna
Chlopaku wez moze i ochlon troche, nie wiem, wody sie napij, bo poki co na tym forum to 80% twoich postow obraza Magde jako kobiete i jej wyglad...... to co se CF gada ze mu sie podobaja takie czy owakie - w dupie to mam, ale on nikogo nie nazywa raszpla ani nie uzywa obrazliwych epitetow, wiec wyluzuj troche.
dawidszulcc pisze: ↑wt paź 28, 2025 10:04 am I tu się mylisz, już nie pamiętasz jak stojąc na balkonie, z sztuczna, wypowiadał się o kobietach, jak to one nie wyglądają, porobione że filtry używają i wiele innych stwierdzeń używał, a ty na jakiś pierdolach się skupiasz? Nikt nikogo nie obraża tylko pisze co widzi, obrażają to ci co po nocach. Wysyłają jej wiadomości o jej wyglądzie i tym co robi . Wiec skup się na Panu R ,a my się skupimy na całości.
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Nie przesadzaj, właśnie wyzywa inne kobiety też . A liczyć to sobie licz ile głupot piszesz ,a nie mi 80%jasne zanim ktoś dal mi link do tej strony to juz tam było ciekawie, więc nie pisz bzdur nie wiesz dlaczego i jak jest to się nie wypowiadaj, Ty obraźliwych tekstów od Pana R i pani M nie miałeś więc siedź cicho i nie zawsze tak piszę ma sztuczną maskotka to i tak jest łagodnie.tomasz4999 pisze: ↑wt paź 28, 2025 10:11 am Chlopaku wez moze i ochlon troche, nie wiem, wody sie napij, bo poki co na tym forum to 80% twoich postow obraza Magde jako kobiete i jej wyglad...... to co se CF gada ze mu sie podobaja takie czy owakie - w dupie to mam, ale on nikogo nie nazywa raszpla ani nie uzywa obrazliwych epitetow, wiec wyluzuj troche.
-
tomasz4999
- Modna
I na tym zakonczmy xD
okey, moja matematyka zawodzi - wybacz. Nie obrazasz, nie obrazales ani tez nigdy nie napisales o niej obrazliwie, , kazdy na tym forum to potwierdzi, cofam swoje slowa
okey, moja matematyka zawodzi - wybacz. Nie obrazasz, nie obrazales ani tez nigdy nie napisales o niej obrazliwie, , kazdy na tym forum to potwierdzi, cofam swoje slowa
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Jasne ja też mogę potwierdzić że jest forum na którym jest sianie nie prawdy o spekulacji, a ty jak chcesz rozrywki to do kina idź a nie tu nabijasz się z czarnego ,co robił w przyszłość to jego sprawa. Każdy potwierdxi też jesteś dobry powiedz mu w oczy kim dla ciebie jest cwaniaku a nie tu piszesz . Bo ja mu napisałem co myślę to zwyzywał moja żonę, dlatego niech zobaczy jak to jest w drugą stronę. Jak się bedxie czuł jak ktoś ibliza jego partnerce, jeszcze raz pisze i ostatni nie znasz sytuacji więc się nie wtrącaj z tą większością jak twierdzisz że ją wyzywam. Bez odzewu.tomasz4999 pisze: ↑wt paź 28, 2025 10:30 am I na tym zakonczmy xD
okey, moja matematyka zawodzi - wybacz. Nie obrazasz, nie obrazales ani tez nigdy nie napisales o niej obrazliwie, , kazdy na tym forum to potwierdzi, cofam swoje slowa![]()
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
A Xd to piszą małolacitomasz4999 pisze: ↑wt paź 28, 2025 10:30 am I na tym zakonczmy xD
okey, moja matematyka zawodzi - wybacz. Nie obrazasz, nie obrazales ani tez nigdy nie napisales o niej obrazliwie, , kazdy na tym forum to potwierdzi, cofam swoje slowa![]()
-
tomasz4999
- Modna
Dobry z ciebie jest agent
okey juz wiecej nie napisze xD bo to malolaci tak robia, dorosli ludzie wyzywaja za to kobiety nie w ich typie od prostytutek a ich partnerow od alfonsow. Jak mialbym mu to niby w twarz powiedziec chlopie ja nawet w Polsce nie mieszkam xD
a poza tym mowisz ze obrazil twoja kobiete to ty idz i wez mu wygarnij i zjeb go za to najlepiej publicznie a nie placzesz na forum i na kazdy jeden watek masz jedna i ta sama odpowiedz, wyzywasz ich oboje od najgorszych. dostales zjebke od kilku osob pare dni temu to byl spokoj na kilka dni z Toba ale widze nic do tego lba nie dociera.
pozdrawiam
malolat xD
a poza tym mowisz ze obrazil twoja kobiete to ty idz i wez mu wygarnij i zjeb go za to najlepiej publicznie a nie placzesz na forum i na kazdy jeden watek masz jedna i ta sama odpowiedz, wyzywasz ich oboje od najgorszych. dostales zjebke od kilku osob pare dni temu to byl spokoj na kilka dni z Toba ale widze nic do tego lba nie dociera.
pozdrawiam
malolat xD
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Posłuchaj łbie ,zjebke dostałem ja pier*ole, nie poprostu czytałem te wypociny co wypisują. A to za granicą nie można było się połączyć na kamerkę i mu dać pocisk ? To za granicą nie ma połączeńtomasz4999 pisze: ↑wt paź 28, 2025 11:41 am Dobry z ciebie jest agentokey juz wiecej nie napisze xD bo to malolaci tak robia, dorosli ludzie wyzywaja za to kobiety nie w ich typie od prostytutek a ich partnerow od alfonsow. Jak mialbym mu to niby w twarz powiedziec chlopie ja nawet w Polsce nie mieszkam xD
pozdrawiam
malolat xD
-
tomasz4999
- Modna
Ja pier*ole, ty jestes chyba nawet glupszy niz ten caly Czarny Furiat, moze tez masz rozdwojenie jazni
zaloze sie ze 99% osob na tym forum jak wchodzi dla beki cos poczytac i zobaczy cokolwiek od dawidszulc czy jak tam Cie zwia, to mysli sobie to samo co ja (czyli "O jezu, znowu ten zjeb co wszystkich wyzywa"). Jak juz ktoras z dziewczyn tutaj napisala, jestesmy tu dla kulturalnego smiania sie z tej calej sytuacji i tego co Robert odpierdala, ty za to tylko w kolko wyzywasz jak zacieta plyta dlatego uprzejmie prosimy abys juz wypierdalal z tego forum, zajmij sie czyms pozytecznym, polecam slownik ortograficzny zeby ludzie mogli cie lepiej zrozumiec.
Bez odbioru
Bez odbioru
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Oj Panowie jak czarny sobie to poczyta to dopiero zrobicie mu dzień. Nie po to tu się spotykamy.
Ale też nie po to by obrażać madzie za wygląd. Ja podobnie jak Tomasz skupiam się na tym co wygaduje tytułowy bohater tego forum. Jeśli my będziemy się kłócić między sobą to to forum nie ma sensu. Pozdrawiam i życzę miłego dnia
Ale też nie po to by obrażać madzie za wygląd. Ja podobnie jak Tomasz skupiam się na tym co wygaduje tytułowy bohater tego forum. Jeśli my będziemy się kłócić między sobą to to forum nie ma sensu. Pozdrawiam i życzę miłego dnia