Weronika Karwatka
Moderator: verysweetcherryRe: Weronika Karwatka
Mama Weroniki napisała na fb o jakichś wydarzeniach mających miejsce w ostatnich tygodniach przed śmiercią Weroniki i że ta śmierć była zaplanowana. Jestem ciekawa do czego dotarli i mam szczerą nadzieję, że jeśli tak było to chłop ze swoją rodzinką z pierdla nie wyjdzie.
-
Gwiazdeczka25a
- RóżowePolo
Gdzie to info? Bo na jej fb ostatni post z września.Narry pisze: ↑śr paź 08, 2025 12:06 am Mama Weroniki napisała na fb o jakichś wydarzeniach mających miejsce w ostatnich tygodniach przed śmiercią Weroniki i że ta śmierć była zaplanowana. Jestem ciekawa do czego dotarli i mam szczerą nadzieję, że jeśli tak było to chłop ze swoją rodzinką z pierdla nie wyjdzie.
Ciekawe, bo oni już wcześniej mówili, że wiedzą o czymś, ale nie mogą wszystkiego mówić. Potem była część druga ,,zbrodni ikara'' o tajemnicach Kuby, może tam też wszystkiego nie powiedzieli.
Kiedyś mama Weroniki pisała coś pod pod postem o jej urodzinach, że teraz już wie, to co ona (Weronika ) wiedziała wcześniej.
Kiedyś mama Weroniki pisała coś pod pod postem o jej urodzinach, że teraz już wie, to co ona (Weronika ) wiedziała wcześniej.
Proseczko, wineczko
Było wcześniej,a teraz post z 26.09.,cyt.
,,Z uwagi na dobro postępowania chociaż bardzo bym chciała nie mogę przekazać informacji o ostatnich postępach w sprawie i wykonywanych czynnościach. Mogę jedynie powiedzieć, że pierwszy raz postępowanie prowadzone jest tak jak powinno.
Potwierdzona również została informacja o którą walczyłam przez 2 lata w Poznaniu bezskutecznie, która jest ogromnym przełomem w sprawie."
- berry blast
- Currently:revenge
Trzymam mocno kciuki za tę sprawę, aby winnych dosięgła sprawiedliwość. I za mamę Weroniki - aby się nie poddała 
-
maslozawokado
- SkrzydełkaZhooters
to jest nagranie z czerwca
-
maslozawokado
- SkrzydełkaZhooters
Teraz sprawę prowadzi prokuratura ze Szczecina
W ogóle chyba nie do końca rozumiem. Są aktywności na koncie bankowym, jest telefon na 112 5 minut później a niejaki Jakub mówi, że to niedorzeczne? I że telefon mógł się logować? Całe szczęście nie mam telefonu, który robi za mnie przelewy i bierze pożyczki. Gdzie jest policja? Na stacji paliw na przerwie?
Policja spisuje babcie handlujacą nielegalnie pietruszką na ulicy.YMH2301 pisze: ↑pt paź 24, 2025 12:22 am W ogóle chyba nie do końca rozumiem. Są aktywności na koncie bankowym, jest telefon na 112 5 minut później a niejaki Jakub mówi, że to niedorzeczne? I że telefon mógł się logować? Całe szczęście nie mam telefonu, który robi za mnie przelewy i bierze pożyczki. Gdzie jest policja? Na stacji paliw na przerwie?
Proseczko, wineczko
Bożę, ale ci ludzie mają pecha. A wiadomo coś, czy inny adwokat im pomaga?
Proseczko, wineczko
-
Emiiiiilieee2000
- Gacie z oceanu
Tylko jego były przyjaciel i współpracownik w materiale na zbrodniaikara mówił że on już wcześniej mówił że Weronika miała mieć problemy zdrowotne, problemy z ciążą itp (co okazało się nieprawdą, ciąża oraz zdrowie Weroniki miało być książkowe) więc on mógł to planować od x czasu.
No na to wychodzi że planował to.Emiiiiilieee2000 pisze: ↑sob gru 20, 2025 10:13 am Tylko jego były przyjaciel i współpracownik w materiale na zbrodniaikara mówił że on już wcześniej mówił że Weronika miała mieć problemy zdrowotne, problemy z ciążą itp (co okazało się nieprawdą, ciąża oraz zdrowie Weroniki miało być książkowe) więc on mógł to planować od x czasu.
-
GosciniGoscini
- Koczkodan
-
myszkoludek
- Mokra Włoszka
- ana_novicka
- LouiBag
Hej, mogłabyś zarzucić linkami?? Youtube nie chce współpracować o tej porze ;-)
Im dłużej tu jestem, tym bardziej rozumiem Skaże 
-
Marbellaxx
- VlogmasEnjoyer
Ten koleś to jest zwykły tłuk.. on nie miał wiedzy, w życiu by nie wpadł na to, że doprowadzi do zatoru… poza tym to dość „naiwne” liczyć na to, że ciężarna na pewno umrze jeśli będziemy podawać jej środki nasenne. Ja myślę, że podał je po to by nie krzyczała i ją udusił. Niestetymyszkoludek pisze: ↑sob sty 03, 2026 9:57 pm O ten chodzi? Wstawię, żeby został i inni nie musieli szukać![]()