Start
Mój profil

Weronika Karwatka

Moderator: verysweetcherry
Narry
Mokra Włoszka

Re: Weronika Karwatka

Post autor: Narry »

Mama Weroniki napisała na fb o jakichś wydarzeniach mających miejsce w ostatnich tygodniach przed śmiercią Weroniki i że ta śmierć była zaplanowana. Jestem ciekawa do czego dotarli i mam szczerą nadzieję, że jeśli tak było to chłop ze swoją rodzinką z pierdla nie wyjdzie.
Gwiazdeczka25a
RóżowePolo

Post autor: Gwiazdeczka25a »

Narry pisze: śr paź 08, 2025 12:06 am Mama Weroniki napisała na fb o jakichś wydarzeniach mających miejsce w ostatnich tygodniach przed śmiercią Weroniki i że ta śmierć była zaplanowana. Jestem ciekawa do czego dotarli i mam szczerą nadzieję, że jeśli tak było to chłop ze swoją rodzinką z pierdla nie wyjdzie.
Gdzie to info? Bo na jej fb ostatni post z września.
Edy
LouiBag

Post autor: Edy »

Ciekawe, bo oni już wcześniej mówili, że wiedzą o czymś, ale nie mogą wszystkiego mówić. Potem była część druga ,,zbrodni ikara'' o tajemnicach Kuby, może tam też wszystkiego nie powiedzieli.

Kiedyś mama Weroniki pisała coś pod pod postem o jej urodzinach, że teraz już wie, to co ona (Weronika ) wiedziała wcześniej.
Proseczko, wineczko
Awatar użytkownika
Chruma
FlafLover

Post autor: Chruma »

Gwiazdeczka25a pisze: śr paź 08, 2025 3:05 am Gdzie to info? Bo na jej fb ostatni post z września.
Było wcześniej,a teraz post z 26.09.,cyt.

,,Z uwagi na dobro postępowania chociaż bardzo bym chciała nie mogę przekazać informacji o ostatnich postępach w sprawie i wykonywanych czynnościach. Mogę jedynie powiedzieć, że pierwszy raz postępowanie prowadzone jest tak jak powinno.
Potwierdzona również została informacja o którą walczyłam przez 2 lata w Poznaniu bezskutecznie, która jest ogromnym przełomem w sprawie."
Awatar użytkownika
berry blast
Currently:revenge

Post autor: berry blast »

Trzymam mocno kciuki za tę sprawę, aby winnych dosięgła sprawiedliwość. I za mamę Weroniki - aby się nie poddała <3
Narry
Mokra Włoszka

maslozawokado
SkrzydełkaZhooters

Post autor: maslozawokado »

Narry pisze: sob paź 11, 2025 8:39 pm https://vm.tiktok.com/ZNdW2B39Y/
to jest nagranie z czerwca
maslozawokado
SkrzydełkaZhooters

Post autor: maslozawokado »

Narry pisze: sob paź 11, 2025 8:39 pm https://vm.tiktok.com/ZNdW2B39Y/
Teraz sprawę prowadzi prokuratura ze Szczecina
Narry
Mokra Włoszka

Tak, z czerwca, ale tu mama Weroniki mówi o tym o czym pisałam wcześniej - że ta śmierć była planowana
YMH2301
Skarpeta Rakieta

Post autor: YMH2301 »

Mam nadzieję, że coś się tu ruszy i pójdzie jakieś dożywocie..
YMH2301
Skarpeta Rakieta

Post autor: YMH2301 »

W ogóle chyba nie do końca rozumiem. Są aktywności na koncie bankowym, jest telefon na 112 5 minut później a niejaki Jakub mówi, że to niedorzeczne? I że telefon mógł się logować? Całe szczęście nie mam telefonu, który robi za mnie przelewy i bierze pożyczki. Gdzie jest policja? Na stacji paliw na przerwie?
Edy
LouiBag

YMH2301 pisze: pt paź 24, 2025 12:22 am W ogóle chyba nie do końca rozumiem. Są aktywności na koncie bankowym, jest telefon na 112 5 minut później a niejaki Jakub mówi, że to niedorzeczne? I że telefon mógł się logować? Całe szczęście nie mam telefonu, który robi za mnie przelewy i bierze pożyczki. Gdzie jest policja? Na stacji paliw na przerwie?
Policja spisuje babcie handlujacą nielegalnie pietruszką na ulicy.
Proseczko, wineczko
Fryt
ŚpioszkiKenzo

Post autor: Fryt »

A jeszcze dodatkowo adwokat (zbigniew Kruger) który prowadził ich sprawę zgarął kase i sp..dolił, tzn okazało się że oszukał nie tylko ich, ale mnóstwo luddzi i ora go zawiesila...
Edy
LouiBag

Fryt pisze: pn gru 15, 2025 6:22 pm A jeszcze dodatkowo adwokat (zbigniew Kruger) który prowadził ich sprawę zgarął kase i sp..dolił, tzn okazało się że oszukał nie tylko ich, ale mnóstwo luddzi i ora go zawiesila...
Bożę, ale ci ludzie mają pecha. A wiadomo coś, czy inny adwokat im pomaga?
Proseczko, wineczko
Lucy
Currently: planning drama

Post autor: Lucy »

Mam swoją teorię że on chciał ją namówić na kolejny kredyt i ona nie chciała,i zrobiła się awantura i ją poddusił i zmarła,a on wtedy szybko przelewał jej pieniądze i brał kredyty.
Emiiiiilieee2000
Gacie z oceanu

Post autor: Emiiiiilieee2000 »

Lucy pisze: pt gru 19, 2025 5:19 pm Mam swoją teorię że on chciał ją namówić na kolejny kredyt i ona nie chciała,i zrobiła się awantura i ją poddusił i zmarła,a on wtedy szybko przelewał jej pieniądze i brał kredyty.
Tylko jego były przyjaciel i współpracownik w materiale na zbrodniaikara mówił że on już wcześniej mówił że Weronika miała mieć problemy zdrowotne, problemy z ciążą itp (co okazało się nieprawdą, ciąża oraz zdrowie Weroniki miało być książkowe) więc on mógł to planować od x czasu.
Lucy
Currently: planning drama

Post autor: Lucy »

Emiiiiilieee2000 pisze: sob gru 20, 2025 10:13 am Tylko jego były przyjaciel i współpracownik w materiale na zbrodniaikara mówił że on już wcześniej mówił że Weronika miała mieć problemy zdrowotne, problemy z ciążą itp (co okazało się nieprawdą, ciąża oraz zdrowie Weroniki miało być książkowe) więc on mógł to planować od x czasu.
No na to wychodzi że planował to.
GosciniGoscini
Koczkodan

Post autor: GosciniGoscini »

Edy pisze: pt gru 19, 2025 2:10 pm Bożę, ale ci ludzie mają pecha. A wiadomo coś, czy inny adwokat im pomaga?
Na profilu mamy Weroniki w październiku był post, w którym dziękowała za pomoc innej kancelarii z Poznania, więc sprawa jest w toku.
ewciewci
Ciastko

Post autor: ewciewci »

Hej, właśnie dziś dowiedziałam się że w ogóle byla 2 część na kanale zbrodnia Ikara i obejrzałam też film sprzed 4 dni na kanale Archiwum X, wiadomo co dalej w sprawie?
lola!!!
DramaQueen

Post autor: lola!!! »

Moim zdaniem podawał jej od dłuższego czasu ten lek, który został wykryty w badaniu toksykologicznym po śmierci
lola!!!
DramaQueen

Post autor: lola!!! »

bardzo ciekawy komentarz wlasnie odnosnie leku jest na yt pod filmem archiwum x tym najnowszym, ale nie da się skopiować
myszkoludek
Mokra Włoszka

Post autor: myszkoludek »

lola!!! pisze: sob sty 03, 2026 8:47 pm bardzo ciekawy komentarz wlasnie odnosnie leku jest na yt pod filmem archiwum x tym najnowszym, ale nie da się skopiować
O ten chodzi? Wstawię, żeby został i inni nie musieli szukać 😅
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Awatar użytkownika
ana_novicka
LouiBag

Post autor: ana_novicka »

ewciewci pisze: sob sty 03, 2026 6:15 pm Hej, właśnie dziś dowiedziałam się że w ogóle byla 2 część na kanale zbrodnia Ikara i obejrzałam też film sprzed 4 dni na kanale Archiwum X, wiadomo co dalej w sprawie?
Hej, mogłabyś zarzucić linkami?? Youtube nie chce współpracować o tej porze ;-)
Im dłużej tu jestem, tym bardziej rozumiem Skaże :')
Marbellaxx
VlogmasEnjoyer

Post autor: Marbellaxx »

myszkoludek pisze: sob sty 03, 2026 9:57 pm O ten chodzi? Wstawię, żeby został i inni nie musieli szukać 😅
Ten koleś to jest zwykły tłuk.. on nie miał wiedzy, w życiu by nie wpadł na to, że doprowadzi do zatoru… poza tym to dość „naiwne” liczyć na to, że ciężarna na pewno umrze jeśli będziemy podawać jej środki nasenne. Ja myślę, że podał je po to by nie krzyczała i ją udusił. Niestety
ewciewci
Ciastko

Post autor: ewciewci »

Szkoda, że nie było tej krwi, z której robiła wyniki przed śmiercią 3 dni i z niej zbadać obecność tej substancji, czy faktycznie ją faszerował od dawna