Weronika Karwatka
Moderator: verysweetcherry-
BuleczkaBao1
- Channelka
Re: Weronika Karwatka
Wiadomo może coś nowego? Tak okropnie czekam i liczę że uda się postawić sprawców przed wymiarem sprawiedliwości
Jestem z Poznania i pierwszy raz wczoraj usłyszałam o tej sprawie, przypadkiem trafiłam na materiał z yt. Nie kojarzę nawet tego z żadnych lokalnych mediów, wszystko zamiecione pod dywan, a przecież działo się to całkiem niedawno. Ogólnie absurd, że ten typ chodzi sobie swobodnie po ulicy, bierze udział w imprezkach i wypisuje do dziewczyn na Tinderze. Znam Patryka osobiście i mega się zdziwiłam jak zobaczyłam go w materiale na kanale Zbrodnia Ikara. Nie ogarniam tego, że działo się to stosunkowo tak "blisko" a dotarło do mnie dopiero po dwóch latach.
xyz
-
ZielonyGarniturek
- RoyalBaby
Hej, wątek nieco ucichł, ale znalazłam informację że sprawa została przeniesiona do innej prokuratury, a dodatkowo Kuba pozwał mamę Weroniki i jej siostrę ... Rodzina Weroniki założyła zbiórkę na pokrycie kosztów pełnomocnika, poniżej zostawiam link jeżeli ktoś chciałby się dorzucić (informacja z grupy zbrodnia Ikara, można zweryfikować)
https://zrzutka.pl/eczuwy?fbclid=IwY2xj ... ZOLTSXCBvQ
https://zrzutka.pl/eczuwy?fbclid=IwY2xj ... ZOLTSXCBvQ
Typ jest zwyczajnie bezczelny. Kolejny dowód na to, że jest w stanie posunąć się do wszystkiego, bez żadnych skrupułów. Normalny to on nie jest.
Już to kiedyś pisałam, ale jedyne co mi przechodzi do głowy, to rozwiązanie niezgodne z prawem, tylko potem iść siedzieć za takie ścierwo?
Proseczko, wineczko
Mama Weroniki napisała na fb o jakichś wydarzeniach mających miejsce w ostatnich tygodniach przed śmiercią Weroniki i że ta śmierć była zaplanowana. Jestem ciekawa do czego dotarli i mam szczerą nadzieję, że jeśli tak było to chłop ze swoją rodzinką z pierdla nie wyjdzie.
-
Gwiazdeczka25a
- RóżowePolo
Gdzie to info? Bo na jej fb ostatni post z września.Narry pisze: ↑śr paź 08, 2025 12:06 am Mama Weroniki napisała na fb o jakichś wydarzeniach mających miejsce w ostatnich tygodniach przed śmiercią Weroniki i że ta śmierć była zaplanowana. Jestem ciekawa do czego dotarli i mam szczerą nadzieję, że jeśli tak było to chłop ze swoją rodzinką z pierdla nie wyjdzie.
Ciekawe, bo oni już wcześniej mówili, że wiedzą o czymś, ale nie mogą wszystkiego mówić. Potem była część druga ,,zbrodni ikara'' o tajemnicach Kuby, może tam też wszystkiego nie powiedzieli.
Kiedyś mama Weroniki pisała coś pod pod postem o jej urodzinach, że teraz już wie, to co ona (Weronika ) wiedziała wcześniej.
Kiedyś mama Weroniki pisała coś pod pod postem o jej urodzinach, że teraz już wie, to co ona (Weronika ) wiedziała wcześniej.
Proseczko, wineczko
Było wcześniej,a teraz post z 26.09.,cyt.
,,Z uwagi na dobro postępowania chociaż bardzo bym chciała nie mogę przekazać informacji o ostatnich postępach w sprawie i wykonywanych czynnościach. Mogę jedynie powiedzieć, że pierwszy raz postępowanie prowadzone jest tak jak powinno.
Potwierdzona również została informacja o którą walczyłam przez 2 lata w Poznaniu bezskutecznie, która jest ogromnym przełomem w sprawie."
- berry blast
- Kciuk
Trzymam mocno kciuki za tę sprawę, aby winnych dosięgła sprawiedliwość. I za mamę Weroniki - aby się nie poddała 
-
maslozawokado
- BagietkaZszarlott
to jest nagranie z czerwca
-
maslozawokado
- BagietkaZszarlott
Teraz sprawę prowadzi prokuratura ze Szczecina
W ogóle chyba nie do końca rozumiem. Są aktywności na koncie bankowym, jest telefon na 112 5 minut później a niejaki Jakub mówi, że to niedorzeczne? I że telefon mógł się logować? Całe szczęście nie mam telefonu, który robi za mnie przelewy i bierze pożyczki. Gdzie jest policja? Na stacji paliw na przerwie?
Policja spisuje babcie handlujacą nielegalnie pietruszką na ulicy.YMH2301 pisze: ↑pt paź 24, 2025 12:22 am W ogóle chyba nie do końca rozumiem. Są aktywności na koncie bankowym, jest telefon na 112 5 minut później a niejaki Jakub mówi, że to niedorzeczne? I że telefon mógł się logować? Całe szczęście nie mam telefonu, który robi za mnie przelewy i bierze pożyczki. Gdzie jest policja? Na stacji paliw na przerwie?
Proseczko, wineczko