Wydajny jest. Z tańszych opcji polecam bandi z peptydem miedziowym i nawilżający anti-dryMelaniaBella pisze: ↑pn sie 25, 2025 7:24 pm Dziękuję.Zamówiłam, choć serce boli, bo lekko drogi. Czy on jest przynajmniej wydajny??
TOP kosmetyki warte swojej ceny
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherryRe: TOP kosmetyki warte swojej ceny
Jest wydajnyMelaniaBella pisze: ↑pn sie 25, 2025 7:24 pm Dziękuję.Zamówiłam, choć serce boli, bo lekko drogi. Czy on jest przynajmniej wydajny??
-
Testtesttest111
- Koczkodan
Ja bym zaczęła od dermatologa, żeby zapobiec rozhulaniu się problemu. Sama otrzymałam receptę na adapalen (retinoid na skórę) + Efraceę (doksycyklina w małej dawce, która zapobiega wysypowi po adapalenie) i takie combo genialnie na mnie podziałało. Teraz dorzuciłam jeszcze acne-derm już na własną rękę jak mi się skóra uspokoiła i jestem bardzo zadowolona z efektów.
Byłam juz kilka razy. Jestem na soolantrze i elidelu.
Testtesttest111 pisze: ↑śr sie 27, 2025 8:56 am Ja bym zaczęła od dermatologa, żeby zapobiec rozhulaniu się problemu. Sama otrzymałam receptę na adapalen (retinoid na skórę) + Efraceę (doksycyklina w małej dawce, która zapobiega wysypowi po adapalenie) i takie combo genialnie na mnie podziałało. Teraz dorzuciłam jeszcze acne-derm już na własną rękę jak mi się skóra uspokoiła i jestem bardzo zadowolona z efektów.
-
milimomilu
- Siatkarka
Macie do polecenia jakiś retinal?
The ordinary retinal 0.2%. Dla mnie sztosiwo
-
katarxynakacz69
- Siatkarka
polećcie coś proszę do mega puszących i kręconych włosów ktore nie chcą wygładzić się żadnymi kosmetykami z drogerii.
Wszystko zależy jakie masz włosy, grube, cienkie, gęste czy rzadkie, i jakiej porowatości, ale u mnie bardzo dobrze sprawdza się seria do kręconych z Kerastase i Davines (mam cienkie, gęste, wysokoporowate).katarxynakacz69 pisze: ↑czw paź 02, 2025 10:38 am polećcie coś proszę do mega puszących i kręconych włosów ktore nie chcą wygładzić się żadnymi kosmetykami z drogerii.
-
Sybillazhogwartu
- Channelka
Też mam ten problem i też polecam olejek i mleczko All on one milk Davines, a także moje najnowsze odkrycie maskę bez spłukiwania Loreal proffesionel molecular.To chyba najlepszy kosmetyk tego typu z jakim się spotkałam. Mogę polecić też smoothing lotion z Morrocan oil.
Proszę, podaj jakieś kosmetyki, ktore zawierają retinol, retinal. Byłam przekonana, ze to znajduje sie w a313 i retinobazie, czekam, co mi sa kremole napiszesz!:)
medik8 crystal retinal, ph doctor all in one, mohani serum z retinalem, basiclab - tu masz mnóstwo stężeń, mają całą kategorię z retinoidami, resibo get reti - jest tego dużo, ale dobra formulacja swoje kosztuje.
Czyli a313, retinobaza - tak wychwalane pod niebiosa, jalo tanie i dobre maści do dzioba, to zapychacze wyłącznie nawilżające? Eh.
Niemniej, Dziękuję:)
nie wiem, kto je wychwala, ale raczej kiepscy pseudospece ;) czy zapychacze - nie wiem, raczej zwykłe smarowidła regenerujące. To samo będziesz mieć, jak w aptece kupisz sobie maść z witaminą A
tusz z rare jest genialny!! mi się świetnie sprawdza, nie kruszy się, wyglada fenomenalnie, możesz kupić sobie miniaturkę żeby „wypróbować”- i tak starcza na bardzo długobaskeciara pisze: ↑śr sie 06, 2025 7:14 pm Czy ktoś z Was poleca tusz do rzęs z Rare Beauty? Albo czy lepiej ten tusz czy tusz z maybelline sky high? a moze jakiś inny produkt?![]()
Na mnie kruszył się jak szalony, a efektu wow na rzęsach nie miałam. :D Ja polecam Lancome Hypnose, i mnie pięknie wydłuża rzęsy, nie kruszy się, nie odbija.
Ta esencja to złoto! Buzia gładziutka, bez kaszki, bez wypryskówGdymniesenzmorzy pisze: ↑czw sie 07, 2025 11:13 am Physogel-Krem nawilżający (niebieski).Maska w płachcie Biodance Collagen Mask.Z tańszych maska w płachcie Isana Hydro BoosterEsencja do twarzy Pyunkang Yul.
-
rozemocjonowana
- 120mkw
Polecam odżywki Redken Frizz Dismiss (choć może trochę obciążać włosy) oraz Kerastase Discipline (moja ulubiona!)katarxynakacz69 pisze: ↑czw paź 02, 2025 10:38 am polećcie coś proszę do mega puszących i kręconych włosów ktore nie chcą wygładzić się żadnymi kosmetykami z drogerii.
U mnie Redken Frizz Dismiss w ogóle się nie sprawdził. Męczę opakowanie. Jak na razie tylko Authentic Beauty Concept - Shaping Cream - faktycznie ujarzmia włosy i nie puszy. Ale chętnie poznam inne polecajki.rozemocjonowana pisze: ↑pn paź 27, 2025 11:37 am Polecam odżywki Redken Frizz Dismiss (choć może trochę obciążać włosy) oraz Kerastase Discipline (moja ulubiona!)