Start
Mój profil

Alicja Janowicz

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
ela506132
Ciastko

Alicja Janowicz

Post autor: ela506132 »

Co sądzicie o trenerce Alicji Janowicz? Czy ktoś schudł z jej dieta i treningami z gumami ?
Ayesha
RoyalBaby

Post autor: Ayesha »

ela506132 pisze: pn wrz 08, 2025 12:50 pm Co sądzicie o trenerce Alicji Janowicz? Czy ktoś schudł z jej dieta i treningami z gumami ?
Schudniesz z każdą dietą jeśli będziesz w deficycie kalorycznym. Może to być mniej lub bardziej trudne, w zależności od czynników takich jak choroby współistniejące, stopnia aktywności czy choćby preferencji. Nie ma jednej, uniwersalnej diety, która sprawdzi się u każdego, ale ogólna zasada redukcji działa jw.

Co do ćwiczeń z gumami to szkoda strzępić ryja, kolejna babka, która ma przeszło 10 lat historii ćwiczeń, w tym dość intensywny okres masy i ćwiczeń siłowych, a teraz sprzedaje nierealny obraz naiwniakom, którzy myślą, że zbudują tego typu sylwetkę z zestawem gum i zyliardem innych itemków spod jej marki :)

Inna sprawa to projektowanie swojej historii choroby na każdego odbiorcę vide historia z hashimoto i powtarzanie jak mantry historyjek o tym, że najlepiej to zrezygnować z leków, nabiału i żreć jej białko bez laktozy i kazeiny i wtedy będzie dobrze...
Kasiaknot2233
Siatkarka

Post autor: Kasiaknot2233 »

Niestety żadnych opinii z wyjątkiem tych na jej stronie…
Awatar użytkownika
Oliwkowa888
Mokra Włoszka

Post autor: Oliwkowa888 »

Żeby schudnąć trenując z gumami, to trzeba połączyć trening z dietą i najlepiej jakąś inną aktywnością (cardio) typu bieganie, rower, rowerek stacjonarny itd. Nikt magicznie nie schudnie od gum. Sama ćwiczę z gumami i jest to fajny dodatek albo odskocznia od typowych hantli czy kettli, ale nie chudnie się od tego ;P
Awatar użytkownika
nocotyniepowiesz
ToTylkoHermes

Post autor: nocotyniepowiesz »

Od czasu do czasu miga mi na ig, fb. Przerażająca sylwetka. Na pewno nie osiągnęła takich mięśni samymi treningami. Nie wiem czy od zawsze miała taki głos
ela506132
Ciastko

Może źle zdałam pytanie. Bardziej chciałam się dowiedzieć czy ktoś ćwiczył z jej planami treningowymi i ma jakieś efekty ? Zastanawia mnie czy ona osiągnęła taką sylwetkę ćwiczeniami z gumami czy jest to możliwe
Awatar użytkownika
Oliwkowa888
Mokra Włoszka

Post autor: Oliwkowa888 »

Nie ma takiej możliwości, by jej sylwetkę osiągnąć samymi gumami.
ela506132
Ciastko

To ciekawe w takim razie co ona robi, co ćwiczy bo pokazuje że ćwiczy tylko z gumami…
kkaso9012
RoyalBaby

Post autor: kkaso9012 »

ela506132 pisze: pt paź 31, 2025 9:26 am To ciekawe w takim razie co ona robi, co ćwiczy bo pokazuje że ćwiczy tylko z gumami…
wiesz, ona utrzymuje po prostu swoją masę mięśniową i niski poziom tkanki tłuszczowej i tyle
Awatar użytkownika
Czekoladazokienkiem
SushiRoll

Post autor: Czekoladazokienkiem »

ela506132 pisze: śr paź 29, 2025 11:40 pm Może źle zdałam pytanie. Bardziej chciałam się dowiedzieć czy ktoś ćwiczył z jej planami treningowymi i ma jakieś efekty ? Zastanawia mnie czy ona osiągnęła taką sylwetkę ćwiczeniami z gumami czy jest to możliwe
Nie, nie osiągnęła takiej sylwetki dzięki gumom. Skąd wiem? Kiedyś ją obserwowałam jeszcze kiedy zaczynała robić się popularna i wydała swoje gumy które notabene szybko się zniszczyły i pękały. Pokazywała swoje zdjęcia zanim przeniosła się na trening z gumami i była znacznie większa (mięśniowo) duuuzo ćwiczyła na siłowni, nie zaprzeczę że mogła też coś brać. Ale od zera z gumami nie zaczynała. Miała duże mięśnie i przestała ćwiczy. Tak mocno siłowo więc ich wielkość spadłan ale nadal były i są.