Start
Mój profil

Tragedia spod Konina

Moderator: verysweetcherry
Limonene
RealDiamond

Re: Tragedia spod Konina

Post autor: Limonene »

PrzemoKondratowicz pisze: pt paź 03, 2025 11:42 am Bez przesady w chorobach i zaburzeniach psychicznych bardzo łatwo zaniedbać kupienie leków na czas ze względu na twój stan. To nie leczenie onkologiczne czy kardiologiczne gdzie czystość umysłu jest w pełni zachowana. Też miałem w życiu sytuacje że w panice szukałem lekarza żeby mi wypisał receptę na dzisiaj bo zapomniałem się zapisać na przedłużenie do stałego lekarA
Albo się kończyła recepta, też mi się zdarzało w panice szukać całodobowej apteki bo mi się przypomniało że dzisiaj ostatni dzień na realizację
Pif Paf
MiamiBicz

Post autor: Pif Paf »

PrzemoKondratowicz pisze: pt paź 03, 2025 11:42 am Bez przesady w chorobach i zaburzeniach psychicznych bardzo łatwo zaniedbać kupienie leków na czas ze względu na twój stan. To nie leczenie onkologiczne czy kardiologiczne gdzie czystość umysłu jest w pełni zachowana. Też miałem w życiu sytuacje że w panice szukałem lekarza żeby mi wypisał receptę na dzisiaj bo zapomniałem się zapisać na przedłużenie do stałego lekarA
Jezeli nie ona przez swoj stan,to powinien o tym pamiętać mąż,no ludzie
PrzemoKondratowicz
Dieta 600 kcal

Post autor: PrzemoKondratowicz »

Pif Paf pisze: pt paź 03, 2025 1:11 pm Jezeli nie ona przez swoj stan,to powinien o tym pamiętać mąż,no ludzie
Boże bez przesady miała ważną receptę a on pojechał do apteki to nie są jakieś niespotykane historie
Pif Paf
MiamiBicz

Post autor: Pif Paf »

PrzemoKondratowicz pisze: pt paź 03, 2025 1:17 pm Boże bez przesady miała ważną receptę a on pojechał do apteki to nie są jakieś niespotykane historie
No tak,ale..ok,zostawmy to już w spokoju
Awatar użytkownika
EmEm
RiczAsFak

Post autor: EmEm »

Nic dziwnego że mieli ochrone, spotkala ich tragedia, sami na pewno sa w szkoku, nie potrzeba im zeby pelno hien sie zlecialo i dyskutowalo nad trumna czy mąż winny czy nie
Magia1245
Srebrna Kropeczka

Post autor: Magia1245 »

honciaw pisze: czw wrz 11, 2025 8:14 pm No właśnie to najwidoczniej przeczy hipotezie, że leżały tam tyle co ojciec był w aptece. Prokuratura odmówiła komentarza na temat obrażeń, jak również NIE potwierdziła istnienia listu…
ciekawi mnie czemu ta sprawa tak ucichła..
Awatar użytkownika
florella
RealDiamond

Post autor: florella »

Miały być badania. Może jeszcze trwają. :/
Kotek_99
SushiRoll

Post autor: Kotek_99 »

Agatyszcze pisze: czw paź 02, 2025 9:49 am Taa, juz widze te kolezanki ;) za życia odezwaly sie raz na rok, a po smierci wielkie przyjaciolki
Dokładnie:) też niestety dobrze znam ten typ ludzi i od razu pomyślałam o tym samym. Za życia to pewnie jeszcze jej dowalały, że "ja bym tak nie mogła" itp.
slodyczanka.
RoyalBaby

Post autor: slodyczanka. »

Co myślicie o nowym poście męża?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
PrzemoKondratowicz
Dieta 600 kcal

Post autor: PrzemoKondratowicz »

slodyczanka. pisze: czw paź 16, 2025 7:44 pm Co myślicie o nowym poście męża?
To mąż ? 💀 turbo dziwny post
Awatar użytkownika
pieczonyziemniak.
Currently:revenge

Post autor: pieczonyziemniak. »

Może w końcu się odpalił bo każdy gadał, że tak milczy i zero miłości.
slodyczanka.
RoyalBaby

Post autor: slodyczanka. »

pieczonyziemniak. pisze: czw paź 16, 2025 10:05 pm Może w końcu się odpalił bo każdy gadał, że tak milczy i zero miłości.
Dla mnie wydźwięk tego postu to trochę takie „No smutno bez Was, ale życie toczy się dalej”…
Awatar użytkownika
florella
RealDiamond

.. z kochanką :<
bulkizszynko
RoyalBaby

Post autor: bulkizszynko »

troche taki „dariusz perzynski vibe”..
Awatar użytkownika
berry blast
Kciuk

Post autor: berry blast »

cóż, dziwny jak każde inne życzenia/gratulacje/podziękowania wrzucone na fejsa.
Katoshi
Tritonotti

Post autor: Katoshi »

berry blast pisze: pt paź 17, 2025 12:40 am cóż, dziwny jak każde inne życzenia/gratulacje/podziękowania wrzucone na fejsa.
What? Wrzucasz to w kategorię życzenia/gratulacje i inne pierdoły? Poza tym w takich postach nie ma nic dziwnego, zwykła kurtuazja, jeśli ktoś sobie nie życzy takich "dziwności" to blokuje swoją tablicę i ma spokój.
Wracając do tematu, chłop szybko wraca do życia! Wcześniej ani wzmianki o dzieciach czy żonie, ale po śmierci już wylewny, już lepiej by było nic nie postować niż coś takiego i to zaledwie po 1.5 miesiąca od tragedii. Typ jest co najmniej dziwny.
Awatar użytkownika
florella
RealDiamond

Taki sam zimny jak jego tatuś co latał po grupach i kłócił się z dziewczynami.
Dziewczyna nie wyrobiła tam :'(
KasiaBasia56
Modna

Post autor: KasiaBasia56 »

florella pisze: pt paź 17, 2025 2:39 am Taki sam zimny jak jego tatuś co latał po grupach i kłócił się z dziewczynami.
Dziewczyna nie wyrobiła tam :'(
Lepiej było już nic nie wstawiać niż takie coś
Dziwny ten post
Awatar użytkownika
EmEm
RiczAsFak

Post autor: EmEm »

Może jest na jakiś lekach
herbatkaxx
RóżowePolo

Post autor: herbatkaxx »

"Waszej pamięci moje życie" ?? Nie wiem w ogóle jak to rozumieć 🤔
Awatar użytkownika
BlackSwan@1
Modna

Post autor: BlackSwan@1 »

Przeczytałam najpierw treść posta i myślałam, że to ten dziadek dziewczynek to wstawił. Strasznie dziwnie napisane...
EwaKasia
SushiRoll

Post autor: EwaKasia »

Po prostu tak napisał. Może za bardzo się nad tym nie zastanawiał. Już tak nie analizujcie i nie szukajcie ukrytego sensu w tym zdaniu.
Awatar użytkownika
gunernialne
Szpilson

Post autor: gunernialne »

Dla mnie ten wpis wydaje się jednak jakoś poetycki? Zdziwiłam się trochę, że odbieracie go jako zimny. Brzmi może trochę dziwnie, ale moim zdaniem dziwnie - artystycznie, albo dziwnie - na lekach a nie dziwnie - dobra, lecimy z tym życiem dalej.

Z ciekawości wpisałam sobie "Waszej pamięci moje życie" w wyszukiwarkę i wyskoczyły dwa wyniki odnoszące się do śmierci, żałoby tylko w formie "Wasza pamięć o mnie to teraz moje życie". Jak rozumiem to reportaż Beaty Kwiatkowskiej, ale nie zapoznałam się z nim głębiej.
Takie luźne przemyślenia
Awatar użytkownika
berry blast
Kciuk

Post autor: berry blast »

gunernialne pisze: sob paź 18, 2025 4:58 pm Dla mnie ten wpis wydaje się jednak jakoś poetycki? Zdziwiłam się trochę, że odbieracie go jako zimny. Brzmi może trochę dziwnie, ale moim zdaniem dziwnie - artystycznie, albo dziwnie - na lekach a nie dziwnie - dobra, lecimy z tym życiem dalej.

Z ciekawości wpisałam sobie "Waszej pamięci moje życie" w wyszukiwarkę i wyskoczyły dwa wyniki odnoszące się do śmierci, żałoby tylko w formie "Wasza pamięć o mnie to teraz moje życie". Jak rozumiem to reportaż Beaty Kwiatkowskiej, ale nie zapoznałam się z nim głębiej.
Takie luźne przemyślenia
"Waszej pamięci moje życie" rozumiem jako "waszej pamięci moje życie będzie teraz poświęcone" czy "dedykuję waszej pamięci moje życie" coś w ten deseń.
Awatar użytkownika
gunernialne
Szpilson

Post autor: gunernialne »

berry blast pisze: sob paź 18, 2025 5:20 pm "Waszej pamięci moje życie" rozumiem jako "waszej pamięci moje życie będzie teraz poświęcone" czy "dedykuję waszej pamięci moje życie" coś w ten deseń.
Dokładnie to samo miałam na myśli. Stracił ich fizycznie, ale są przy nim sercem i duchem. Trudno mu bez nich, ale on jednak żyje. I świat na dłuższy moment mu się zatrzymał, ale jednak trwa dalej i on też musi iść do przodu. I od teraz dedukuje swoją resztę życia pielęgnowaniu pamięci o nich. Kiedyś i tak się spotkają