Weronika Karwatka, Mogiła Lisowska, Dominik K z Lechitowa - ten załatwił od razu i żonę i kochankę ..
Jest ich od ciorta.
Winne pewnie niczego, ale podejrzewam,że nie chciała,by inna kobieta u boku jej faceta była nową ,, mamusią " dla dziewczynek i by stworzyli szczęśliwą rodzinkę.
wiadomo ze mogły się dzić rzeczy o których nie wiemy ale patrząc na to co wiemy co jest pewne no to nagle kobieta "sama" się zabija biorąc ze sobą dzieciPrzemoKondratowicz pisze: ↑pn wrz 22, 2025 10:11 pm Nie wiesz co się w tym domu działo i co taka kobieta mogła słyszeć.
W dalekiej rodzinie miałam taki przypadek. On odszedł do kochanki, ona zabiła 3 dzieci i siebie. Nie mogła żyć bez niego, i nie chciała,aby dzieci żyły bez matki.plus chciała go ukarać w ten sposób
Jakiś artykuł na ten temat? Taka tragedia pewnie było głośno na całą Polskę
Masakra… nawet koleżanki nie mogły przyjść na pogrzeb? Jak znaleźć tę stronę parafii ?
dla mnie nic dziwnego, że była ochrona na pogrzebie, skoro sprawa zrobiła się głośna na całą Polskę
To sobie mogły pójść po pogrzebie, jeny, nie one są najważniejsze. Sprawa się zrobiła medialna, rodzina jest w żałobie i nie chcą medialnego cyrku. "Chorą akcją" jest krytykowanie ich z jakiejś pozycji roszczeniowej, którą prezentujesz takim komentarzem.
Taa, juz widze te kolezanki ;) za życia odezwaly sie raz na rok, a po smierci wielkie przyjaciolki
O tak późnej porze? O takie rzeczy dba sie wczesniej a nie czeka do wieczora. Predzej mogl pojechac po jakies leki na przeziebienie czy coś
Bez przesady w chorobach i zaburzeniach psychicznych bardzo łatwo zaniedbać kupienie leków na czas ze względu na twój stan. To nie leczenie onkologiczne czy kardiologiczne gdzie czystość umysłu jest w pełni zachowana. Też miałem w życiu sytuacje że w panice szukałem lekarza żeby mi wypisał receptę na dzisiaj bo zapomniałem się zapisać na przedłużenie do stałego lekarA