Start
Mój profil

Łukasz Żak

Moderator: verysweetcherry
maru2378
ŚpioszkiKenzo

Re: Łukasz Żak

Post autor: maru2378 »

SmokAnalog pisze: sob lis 23, 2024 5:24 pm Z drugiej strony ona też jest jego ofiarą. Miała więcej szczęścia niż mąż tej kobiety z drugiego auta, ale za swoją głupotę słono zapłaciła. Na temat zbiórki mam mocno mieszane uczucia, ale nie uprawiajmy victim blamingu. Laska ma nauczkę na całe życie, z którym ledwie uszła.
Tacy ludzie jak ona nie są skłonni do refleksji... Na pewno nie traktuje tego, jako nauczki.
serdelek00

Post autor: serdelek00 »

Zbiorka już zamknięta.
serdelek00

Post autor: serdelek00 »

Zebrała cały 1 % oczekiwanej kwoty.
Oliwia3816
SkrzydełkaZhooters

Post autor: Oliwia3816 »

Tak zobaczyłam u jednej z dziewczyn na insta, czy to nie ta Paulina z wypadku?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Hankabezpudla
Gacie z oceanu

Post autor: Hankabezpudla »

Oliwia3816 pisze: ndz sie 17, 2025 7:08 pm Tak zobaczyłam u jednej z dziewczyn na insta, czy to nie ta Paulina z wypadku?
Myślę, że tak. Widziałam jeden wywiad z nią (jak była po szpitalu, jeszcze bez zębów).
Christina123
Currently:Vienna

Post autor: Christina123 »

Oliwia3816 pisze: ndz sie 17, 2025 7:08 pm Tak zobaczyłam u jednej z dziewczyn na insta, czy to nie ta Paulina z wypadku?
Kurde sory ale ma vibe takiej laski… Słyszałam, że jej wcześniejszy chłopak to też jakiś po poprawczakach także widać specyficzne towarzystwo
LobuzKochany
Gacie z oceanu

Post autor: LobuzKochany »

Coś mi się wydaje, że w przypadku Żaka nie będzie tak łatwo jak z Majtczakiem. Żak to typowy nowobogacki przygłup, a Majtczak człowiek ze znajomościami w palestrze i polityce. On i jego rodzinka. Żak pójdzie siedzieć na długo, a sędzia prowadzący sprawę Majtczaka będzie miał nie lada wyzwanie, żeby uwalić te fikołka prawne, jakie zaserwuje obrona.

Dobra rada - jak chcesz sobie jeszcze nasrać w życiorys to ucieczka i listy gończe. Nie ma ochrony wizerunku, nie ma domniemania niewinności...
Itsmon100
LouiBag

Post autor: Itsmon100 »

Kim są jego starzy, że wychowali takiego nowobogackiego patusa?
Christina123

Itsmon100 pisze: sob paź 11, 2025 12:05 pm Kim są jego starzy, że wychowali takiego nowobogackiego patusa?
Jak śledziłam tą sprawę zaraz po wydarzeniu to czytalam, że ojciec też siedział. Nie jest to jakaś bogata rodzina. Matka chyba nie żyje? Tak pamiętam z komentarzy. On mieszkał chyba z ciotką czy babcią i robił tam ciągle imprezy, ciężki miała z nim żywot - tak pisali na miejskim reporterze na fb. Dużo można było dowiedzieć się z komentarzy
Christina123

Najbardziej wstrząsnął mną ten komentarz i te na temat Pauliny jak leżała tam i zabraniali do niej podchodzić…
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Christina123

https://www.onet.pl/motoryzacja/brd24pl ... n,30bc1058

Pił wódkę i krzyczał, że jest królem osiedla — mówi jeden z sąsiadów. — W sumie to nawet było trochę śmieszne. No bo na naszym osiedlu mieszkają głównie starsi ludzie. Więc z całym szacunkiem do wszystkich mieszkańców, ale bycie "królem" takiego osiedla to raczej mizerne życiowe osiągnięcie...
Awatar użytkownika
gunernialne
Szpilson

Post autor: gunernialne »

Chłop raczej nie liczy na łaskawe dla niego rozstrzygnięcie. Stąd też pewnie takie zachowanie na sali rozpraw jakie mogliśmy oglądać ostatnio. Nie ma już i tak za wiele do stracenia.
Ciekawszy był za to widok jego rozmowy z obrończynią. Wyglądała jakby rozmawiała z kolegą o śmiesznych tiktokach
Awatar użytkownika
adziuuulkax3
TrampekLV

Post autor: adziuuulkax3 »

Nikt mnie tak nie irytuje jak ten koleś. Przysięgam, ze jak widze zdjęcia albo filmiki z sali rozpraw to powiesiłabym go na szubienicy w centrum miasta. Gość jest tak arogancki, pewny siebie i ogólnie wstrętny, że chroń mnie boże w życiu przed takimi ludźmi. Zero w nim jakiejkolwiek pokory, wyciągnięcia wniosków z tej sytuacji, nic a nic. Mam nadzieje, że sędzia da mu konkretny wyrok bo inaczej zwątpię w Polskie sądownictwo. Gość od buta powinien dostać 25 lat.
łiiłaaałiii
Christina123

adziuuulkax3 pisze: ndz paź 12, 2025 9:04 pm Nikt mnie tak nie irytuje jak ten koleś. Przysięgam, ze jak widze zdjęcia albo filmiki z sali rozpraw to powiesiłabym go na szubienicy w centrum miasta. Gość jest tak arogancki, pewny siebie i ogólnie wstrętny, że chroń mnie boże w życiu przed takimi ludźmi. Zero w nim jakiejkolwiek pokory, wyciągnięcia wniosków z tej sytuacji, nic a nic. Mam nadzieje, że sędzia da mu konkretny wyrok bo inaczej zwątpię w Polskie sądownictwo. Gość od buta powinien dostać 25 lat.
Oj mam to samo. Jestem też w szoku, że on do kwietnia nielegalnie zza krat utrzymywał kontakt z Pauliną i chciał ją namówić, żeby nie zeznawała przeciwko niemu. Co ta laska ma w głowie, że w ogóle odpowiadała na jego wiadomości? Z jej strony powinno być zero odzewu. Ale w sumie po tym co wyżej zostało wrzucone na jej temat to nie powinnam być zdziwiona …