Tacy ludzie jak ona nie są skłonni do refleksji... Na pewno nie traktuje tego, jako nauczki.SmokAnalog pisze: ↑sob lis 23, 2024 5:24 pm Z drugiej strony ona też jest jego ofiarą. Miała więcej szczęścia niż mąż tej kobiety z drugiego auta, ale za swoją głupotę słono zapłaciła. Na temat zbiórki mam mocno mieszane uczucia, ale nie uprawiajmy victim blamingu. Laska ma nauczkę na całe życie, z którym ledwie uszła.
Łukasz Żak
Moderator: verysweetcherryRe: Łukasz Żak
-
Oliwia3816
- SkrzydełkaZhooters
Tak zobaczyłam u jednej z dziewczyn na insta, czy to nie ta Paulina z wypadku?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
Hankabezpudla
- Gacie z oceanu
Myślę, że tak. Widziałam jeden wywiad z nią (jak była po szpitalu, jeszcze bez zębów).Oliwia3816 pisze: ↑ndz sie 17, 2025 7:08 pm Tak zobaczyłam u jednej z dziewczyn na insta, czy to nie ta Paulina z wypadku?
-
Christina123
- Currently:Vienna
Kurde sory ale ma vibe takiej laski… Słyszałam, że jej wcześniejszy chłopak to też jakiś po poprawczakach także widać specyficzne towarzystwoOliwia3816 pisze: ↑ndz sie 17, 2025 7:08 pm Tak zobaczyłam u jednej z dziewczyn na insta, czy to nie ta Paulina z wypadku?
-
LobuzKochany
- Gacie z oceanu
Coś mi się wydaje, że w przypadku Żaka nie będzie tak łatwo jak z Majtczakiem. Żak to typowy nowobogacki przygłup, a Majtczak człowiek ze znajomościami w palestrze i polityce. On i jego rodzinka. Żak pójdzie siedzieć na długo, a sędzia prowadzący sprawę Majtczaka będzie miał nie lada wyzwanie, żeby uwalić te fikołka prawne, jakie zaserwuje obrona.
Dobra rada - jak chcesz sobie jeszcze nasrać w życiorys to ucieczka i listy gończe. Nie ma ochrony wizerunku, nie ma domniemania niewinności...
Dobra rada - jak chcesz sobie jeszcze nasrać w życiorys to ucieczka i listy gończe. Nie ma ochrony wizerunku, nie ma domniemania niewinności...
-
Christina123
Jak śledziłam tą sprawę zaraz po wydarzeniu to czytalam, że ojciec też siedział. Nie jest to jakaś bogata rodzina. Matka chyba nie żyje? Tak pamiętam z komentarzy. On mieszkał chyba z ciotką czy babcią i robił tam ciągle imprezy, ciężki miała z nim żywot - tak pisali na miejskim reporterze na fb. Dużo można było dowiedzieć się z komentarzy
-
Christina123
Najbardziej wstrząsnął mną ten komentarz i te na temat Pauliny jak leżała tam i zabraniali do niej podchodzić…
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
Christina123
https://www.onet.pl/motoryzacja/brd24pl ... n,30bc1058
Pił wódkę i krzyczał, że jest królem osiedla — mówi jeden z sąsiadów. — W sumie to nawet było trochę śmieszne. No bo na naszym osiedlu mieszkają głównie starsi ludzie. Więc z całym szacunkiem do wszystkich mieszkańców, ale bycie "królem" takiego osiedla to raczej mizerne życiowe osiągnięcie...
Pił wódkę i krzyczał, że jest królem osiedla — mówi jeden z sąsiadów. — W sumie to nawet było trochę śmieszne. No bo na naszym osiedlu mieszkają głównie starsi ludzie. Więc z całym szacunkiem do wszystkich mieszkańców, ale bycie "królem" takiego osiedla to raczej mizerne życiowe osiągnięcie...
- gunernialne
- Szpilson
Chłop raczej nie liczy na łaskawe dla niego rozstrzygnięcie. Stąd też pewnie takie zachowanie na sali rozpraw jakie mogliśmy oglądać ostatnio. Nie ma już i tak za wiele do stracenia.
Ciekawszy był za to widok jego rozmowy z obrończynią. Wyglądała jakby rozmawiała z kolegą o śmiesznych tiktokach
Ciekawszy był za to widok jego rozmowy z obrończynią. Wyglądała jakby rozmawiała z kolegą o śmiesznych tiktokach
- adziuuulkax3
- TrampekLV
Nikt mnie tak nie irytuje jak ten koleś. Przysięgam, ze jak widze zdjęcia albo filmiki z sali rozpraw to powiesiłabym go na szubienicy w centrum miasta. Gość jest tak arogancki, pewny siebie i ogólnie wstrętny, że chroń mnie boże w życiu przed takimi ludźmi. Zero w nim jakiejkolwiek pokory, wyciągnięcia wniosków z tej sytuacji, nic a nic. Mam nadzieje, że sędzia da mu konkretny wyrok bo inaczej zwątpię w Polskie sądownictwo. Gość od buta powinien dostać 25 lat.
łiiłaaałiii
-
Christina123
Oj mam to samo. Jestem też w szoku, że on do kwietnia nielegalnie zza krat utrzymywał kontakt z Pauliną i chciał ją namówić, żeby nie zeznawała przeciwko niemu. Co ta laska ma w głowie, że w ogóle odpowiadała na jego wiadomości? Z jej strony powinno być zero odzewu. Ale w sumie po tym co wyżej zostało wrzucone na jej temat to nie powinnam być zdziwiona …adziuuulkax3 pisze: ↑ndz paź 12, 2025 9:04 pm Nikt mnie tak nie irytuje jak ten koleś. Przysięgam, ze jak widze zdjęcia albo filmiki z sali rozpraw to powiesiłabym go na szubienicy w centrum miasta. Gość jest tak arogancki, pewny siebie i ogólnie wstrętny, że chroń mnie boże w życiu przed takimi ludźmi. Zero w nim jakiejkolwiek pokory, wyciągnięcia wniosków z tej sytuacji, nic a nic. Mam nadzieje, że sędzia da mu konkretny wyrok bo inaczej zwątpię w Polskie sądownictwo. Gość od buta powinien dostać 25 lat.