Dieta czarny furiat
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry-
dawidszulcc
- SushiRoll
Re: Dieta czarny furiat
To napisz mu ,że robi siarę. Jego buble nadal się sprzedają na sklepach on-line, kto zamawia to ma.
-
dawidszulcc
- SushiRoll
Ale jakoś słabo o tym jego trulife słychać nawet sam o tym przestał gawędzić i sztuczna Kleo też nic nie wspomina, pewnie skutki uboczne były i temat ucichł 
brzydzę się nimi oszustami i judaszami
-
tomasz4999
- Srebrna Kropeczka
wystarczy wejsc na strone sklepu Muscle Zone i jest tam zakladka Wspolpraca - 3min czytania i widac golym okiem ze kazdy moze sobie taka marke "stworzyc" czyli uzyczasz swoje nazwisko bo masz zasiegi a ludzie to kupuja... nawet calkiem niedawno pamietam ze to zachwalal jakies bialko kokosowe i faktycznie na drugi dzien produkt byl juz wykupiony. Wniosek jest jeden, mial chlop wspolprace, ktora sie pewnie z jakis powodow skonczyla a ze mieli na stanie cos co nie moglo zejsc to zareklamowal u siebie i tyle - magazyn czysty.
Dziwne tylko ze nagle ze strony sklepu / marki nagle zniknely wszelkie informacje o nim jako o autorze (pamietam ze byly takowe...)
i jak to nie ma byc robienie ludzi w balona
Dziwne tylko ze nagle ze strony sklepu / marki nagle zniknely wszelkie informacje o nim jako o autorze (pamietam ze byly takowe...)
i jak to nie ma byc robienie ludzi w balona
-
dawidszulcc
- SushiRoll
No robią ale nie nas, bo ja to nie oni
-
Patkrz4584
- RoyalBaby
Czy tylko mnie się wydaje, ze ten chłop od kilku lat chodzi w tych samych jeansach z wypchanymi kieszeniami? 
-
dawidszulcc
- SushiRoll
Nie nie wydaje ci się, X lat chodzi, I jeszcze ma takie krótkie też powinny iść do śmieci, I te pedalskie adidasy czerwone 

-
dawidszulcc
- SushiRoll
Sztuczna fladra też skupuje lumpy, potajemnie przed obserwatorami potem ubiera na te męskie ciało
padkudne babsko. A Jasiu wiecznie w tych samych łachach. Malina znów na wiosze wywieziona
Od początku petarda 3 dołączyło jakieś 110 osób, czyli około 40 000 , może jakieś paragony wystawił i coś zaksięgował to jakieś 35 powiedzmy wyszło. Co miesiąc nie mają takiego zarobku bo co miesiąc nie wprowadzają nowych diet czy to dużo? Hmmm....
Ogólnie gr petard mają już od kwietnia czyli pół roku...przeliczając to wychodzi 100 tys na czysto na miesiąc...mysle ze to nie jest mało!! Za takie laserowanie.. a nawiasem mówiąc nie wystawiają żadnych faktur ani paragonów .Moje znajome upomniały sie kiedyś o paragon to tak zwlekali i zwlekali aż suma sumarow ich nie otrzymali ...czyli pieniedze zarabiają na lewo ...
A petard 3 jest zaledwie tydzień a tu już jak Pani napisała no zaledwie 35 tys
-
dawidszulcc
- SushiRoll
Premiera czego to nie wymyślą oszuści, aby kraść pieniądze ludziom. Za chwilę zrobią petarde 4 w polonczeniu, z 123 aby nabić kabze
Po sklepach chodzili kupowali i on doagdy:jakis pojemniczek na ryz żebym mial.w nowym.mieszkaniu....to kur...on nawet ryzu nie potrafi ugotować!albo nie kurki tylko grzybki do jajecznicy.
No oblesni dietetycy

którzy nie potrafią kic gotować
No oblesni dietetycy
-
dawidszulcc
- SushiRoll
Ona na trzeźwo tego nie robi, paradując prawie nago, nawet na ulicę wychodzi prawie na nago. Do tej czarnej kiecki też była naga pod spodem wszystko było widać 
wczoraj jedna obserwatorka zwróciła uwagę że chyba im się nudzi bo pokazują ciągle spamy filmików i zdjęć, to już zablokował ta osobę bo napisała prawdę
pod filmikiem sztucznej alkoholiczki. Bo dnia niw ma aby dupska nie pokazała.
-
paolina.zet
- RóżowePolo
Słuchajcie ostatnio za Waszą czujnością sprawdziłam te jego komentarze z profilu rap życie sport i faktycznie skomentował zdjęcie Madzi z siostrą na schodach patrzę dalej z konta czarny furiat sam skomentował sobie swój komentarz z profilu raz życie sport
wiec skomentowałam go również ze co to ma być pisze sobie komentarz a potem sam go sobie jeszcze komentuję !!!????
Na drugi dzień mój komentarz i komentarz z profilu czarny furiat też został usunięty zostawił tylko”serduszko”

Do tego popatrzcie na produkty w lodówce… chodzą i pokazują że kupują wszystko ECO to co zauważyłam są tam tylko te passaty pomidorowe a serki i cała reszta jajka i jakiś kefir z biedronki.
To nic zlego żeby nie było ale po co ta kreacja że kupują na targach i w sklepach z żywnością eko
No i faktycznie zawsze patrzyłam na niego okiem że zarabia dużo ale żyje prosto ale teraz już sama nie wiem co myśleć patrzę na niego i mimo wszystko wygląda to wszystko słabo chociaż córka jeździ sobie na wakacje tu i tam i na pewno jej to funduje więc mimo wszystko musi go być stać..
Na drugi dzień mój komentarz i komentarz z profilu czarny furiat też został usunięty zostawił tylko”serduszko”
Do tego popatrzcie na produkty w lodówce… chodzą i pokazują że kupują wszystko ECO to co zauważyłam są tam tylko te passaty pomidorowe a serki i cała reszta jajka i jakiś kefir z biedronki.
To nic zlego żeby nie było ale po co ta kreacja że kupują na targach i w sklepach z żywnością eko
No i faktycznie zawsze patrzyłam na niego okiem że zarabia dużo ale żyje prosto ale teraz już sama nie wiem co myśleć patrzę na niego i mimo wszystko wygląda to wszystko słabo chociaż córka jeździ sobie na wakacje tu i tam i na pewno jej to funduje więc mimo wszystko musi go być stać..
-
dawidszulcc
- SushiRoll
No niby pracuje jego córka, 

ta jasne i ponoć skończyła już szkoły i miała pracować 

i gdzie ta praca?
Przecież to on funduje na bank córce teraz magistra ponoć robi ...wczasy wszystko jej funduje ona nie pracuje a co tam tata pogada chwilę i ma kilka tysięcy na dzień to po co jej pracować...zobaczymy co bd u niej z dieta...
Tak widziałam ten komentarz ze sie im nudzi itd wiem ze cos odpisali odpryskliwie na niego po chwili patrzę już nie ma tego komentarza...musimy sie wziąść w siłę i bardziej ogłaszać moze gdzieś ze to naciągacz i oszust żeby dotarło to do większej ilości osób żeby upadł....ktoś ma jakis ponysl?
Tak widziałam ten komentarz ze sie im nudzi itd wiem ze cos odpisali odpryskliwie na niego po chwili patrzę już nie ma tego komentarza...musimy sie wziąść w siłę i bardziej ogłaszać moze gdzieś ze to naciągacz i oszust żeby dotarło to do większej ilości osób żeby upadł....ktoś ma jakis ponysl?
-
dawidszulcc
- SushiRoll
Może znajdzie się ktoś życzliwy i to ogłosi, a kiedyś już gadał ze ktoś go gdzieś tam zgłaszał aby zakończył to co robi ,I nie udało się tej osobie
-
dawidszulcc
- SushiRoll
A po drugie powinien okazać się, że ma pokończone takie studia ,jakieś znaki ukończenia dietetyki , I trenerstwa .Takie rzeczy musi posiadać I ona również bo nie mają bladego pojęcia o niczym robią wszystko na własną rękę, dowody muszą przedstawić, że są autentyczni a nie jakieś fałszywki z bazaru albo internetu lub allegro zakupione. Trzeba rzadac od nich autentyczności ich zamiarów.
-
dawidszulcc
- SushiRoll
Skoro ktoś legalnie prowadzi biznes to musi mieć dowód.
-
dawidszulcc
- SushiRoll
A najlepiej będzie wiedzieć ta ostatnia partnerka Iwą on z nim była 6 lat i to ona wie jak działał. On również musiała paradować w bikini po fb I ig prawie nago na siłownię też ja ciągnął za nogę, na siłę, po sklepach też ja ciągał mieszkał u niej ,ten sam schemat prowadzi teraz. Pajac