Start
Mój profil

Dieta czarny furiat

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
dawidszulcc
SushiRoll

Re: Dieta czarny furiat

Post autor: dawidszulcc »

To napisz mu ,że robi siarę. Jego buble nadal się sprzedają na sklepach on-line, kto zamawia to ma.
dawidszulcc
SushiRoll

Ale jakoś słabo o tym jego trulife słychać nawet sam o tym przestał gawędzić i sztuczna Kleo też nic nie wspomina, pewnie skutki uboczne były i temat ucichł 🤮🤦brzydzę się nimi oszustami i judaszami
tomasz4999
Srebrna Kropeczka

Post autor: tomasz4999 »

wystarczy wejsc na strone sklepu Muscle Zone i jest tam zakladka Wspolpraca - 3min czytania i widac golym okiem ze kazdy moze sobie taka marke "stworzyc" czyli uzyczasz swoje nazwisko bo masz zasiegi a ludzie to kupuja... nawet calkiem niedawno pamietam ze to zachwalal jakies bialko kokosowe i faktycznie na drugi dzien produkt byl juz wykupiony. Wniosek jest jeden, mial chlop wspolprace, ktora sie pewnie z jakis powodow skonczyla a ze mieli na stanie cos co nie moglo zejsc to zareklamowal u siebie i tyle - magazyn czysty.

Dziwne tylko ze nagle ze strony sklepu / marki nagle zniknely wszelkie informacje o nim jako o autorze (pamietam ze byly takowe...)

i jak to nie ma byc robienie ludzi w balona :/
dawidszulcc
SushiRoll

No robią ale nie nas, bo ja to nie oni
Patkrz4584
RoyalBaby

Post autor: Patkrz4584 »

Czy tylko mnie się wydaje, ze ten chłop od kilku lat chodzi w tych samych jeansach z wypchanymi kieszeniami? :puke:
dawidszulcc
SushiRoll

Nie nie wydaje ci się, X lat chodzi, I jeszcze ma takie krótkie też powinny iść do śmieci, I te pedalskie adidasy czerwone 🤮🤮🤦
Awatar użytkownika
AniaW91
BlondDoczep

Post autor: AniaW91 »

Udaje biednego ze go na spodnie nowe nie stać;)a tyle co oni hajsu zdzierają z ludzi codziennie to chyba nikt 🫣
dawidszulcc
SushiRoll

Sztuczna fladra też skupuje lumpy, potajemnie przed obserwatorami potem ubiera na te męskie ciało 🤮padkudne babsko. A Jasiu wiecznie w tych samych łachach. Malina znów na wiosze wywieziona
Awatar użytkownika
Monikamm
Tritonotti

Post autor: Monikamm »

Od początku petarda 3 dołączyło jakieś 110 osób, czyli około 40 000 , może jakieś paragony wystawił i coś zaksięgował to jakieś 35 powiedzmy wyszło. Co miesiąc nie mają takiego zarobku bo co miesiąc nie wprowadzają nowych diet czy to dużo? Hmmm....
Awatar użytkownika
AniaW91
BlondDoczep

Monikamm pisze: sob paź 11, 2025 9:06 pm Od początku petarda 3 dołączyło jakieś 110 osób, czyli około 40 000 , może jakieś paragony wystawił i coś zaksięgował to jakieś 35 powiedzmy wyszło. Co miesiąc nie mają takiego zarobku bo co miesiąc nie wprowadzają nowych diet czy to dużo? Hmmm....
Ogólnie gr petard mają już od kwietnia czyli pół roku...przeliczając to wychodzi 100 tys na czysto na miesiąc...mysle ze to nie jest mało!! Za takie laserowanie.. a nawiasem mówiąc nie wystawiają żadnych faktur ani paragonów .Moje znajome upomniały sie kiedyś o paragon to tak zwlekali i zwlekali aż suma sumarow ich nie otrzymali ...czyli pieniedze zarabiają na lewo ...
Awatar użytkownika
AniaW91
BlondDoczep

Monikamm pisze: sob paź 11, 2025 9:06 pm Od początku petarda 3 dołączyło jakieś 110 osób, czyli około 40 000 , może jakieś paragony wystawił i coś zaksięgował to jakieś 35 powiedzmy wyszło. Co miesiąc nie mają takiego zarobku bo co miesiąc nie wprowadzają nowych diet czy to dużo? Hmmm....
A petard 3 jest zaledwie tydzień a tu już jak Pani napisała no zaledwie 35 tys🤣
Awatar użytkownika
Monikamm
Tritonotti

Post autor: Monikamm »

Ale do grupy były dodawane osoby z innych programów. Zobaczymy jak dalej pójdzie ale teraz jest premiera i to tylko kupionych 100 diet ;)
dawidszulcc
SushiRoll

Premiera czego to nie wymyślą oszuści, aby kraść pieniądze ludziom. Za chwilę zrobią petarde 4 w polonczeniu, z 123 aby nabić kabze
Awatar użytkownika
AniaW91
BlondDoczep

Po sklepach chodzili kupowali i on doagdy:jakis pojemniczek na ryz żebym mial.w nowym.mieszkaniu....to kur...on nawet ryzu nie potrafi ugotować!albo nie kurki tylko grzybki do jajecznicy.
No oblesni dietetycy🤣😅🤣którzy nie potrafią kic gotować
Awatar użytkownika
AniaW91
BlondDoczep

Poszedł do sklepu kobiecego z bielizną no nie zle i znów wszystko nagrywa aż mu ekspedientka zwróciła uwagę komu to nagrywa wszystko 🤣🤣🤣🤣sobie🤣🤣😂🤣😂😂🤣🤣🤣😂😂🤣😂😂ta kupuje znów bieliznę bo znów za chwike nahlana w niej wybiegnie z nową premiera 🤣🤣
Sylwkap25
Srebrna Kropeczka

Post autor: Sylwkap25 »

Odpowiedzial jak gówniarz złapany z komórką na lekcji 😂
Wziął raz Ashwagande i juz widzi efekt... Bosz... 🫣
dawidszulcc
SushiRoll

Ona na trzeźwo tego nie robi, paradując prawie nago, nawet na ulicę wychodzi prawie na nago. Do tej czarnej kiecki też była naga pod spodem wszystko było widać 🤮🤮wczoraj jedna obserwatorka zwróciła uwagę że chyba im się nudzi bo pokazują ciągle spamy filmików i zdjęć, to już zablokował ta osobę bo napisała prawdę 🤦pod filmikiem sztucznej alkoholiczki. Bo dnia niw ma aby dupska nie pokazała.
paolina.zet
RóżowePolo

Post autor: paolina.zet »

Słuchajcie ostatnio za Waszą czujnością sprawdziłam te jego komentarze z profilu rap życie sport i faktycznie skomentował zdjęcie Madzi z siostrą na schodach patrzę dalej z konta czarny furiat sam skomentował sobie swój komentarz z profilu raz życie sport 😂 wiec skomentowałam go również ze co to ma być pisze sobie komentarz a potem sam go sobie jeszcze komentuję !!!????

Na drugi dzień mój komentarz i komentarz z profilu czarny furiat też został usunięty zostawił tylko”serduszko” 😂😂😂😂

Do tego popatrzcie na produkty w lodówce… chodzą i pokazują że kupują wszystko ECO to co zauważyłam są tam tylko te passaty pomidorowe a serki i cała reszta jajka i jakiś kefir z biedronki.
To nic zlego żeby nie było ale po co ta kreacja że kupują na targach i w sklepach z żywnością eko 😳

No i faktycznie zawsze patrzyłam na niego okiem że zarabia dużo ale żyje prosto ale teraz już sama nie wiem co myśleć patrzę na niego i mimo wszystko wygląda to wszystko słabo chociaż córka jeździ sobie na wakacje tu i tam i na pewno jej to funduje więc mimo wszystko musi go być stać..
dawidszulcc
SushiRoll

No niby pracuje jego córka, 🤣🤣🤣🤣🤣ta jasne i ponoć skończyła już szkoły i miała pracować 🤣🤣🤣🤦i gdzie ta praca?🤣
Awatar użytkownika
AniaW91
BlondDoczep

Przecież to on funduje na bank córce teraz magistra ponoć robi ...wczasy wszystko jej funduje ona nie pracuje a co tam tata pogada chwilę i ma kilka tysięcy na dzień to po co jej pracować...zobaczymy co bd u niej z dieta...
Tak widziałam ten komentarz ze sie im nudzi itd wiem ze cos odpisali odpryskliwie na niego po chwili patrzę już nie ma tego komentarza...musimy sie wziąść w siłę i bardziej ogłaszać moze gdzieś ze to naciągacz i oszust żeby dotarło to do większej ilości osób żeby upadł....ktoś ma jakis ponysl?
dawidszulcc
SushiRoll

Może znajdzie się ktoś życzliwy i to ogłosi, a kiedyś już gadał ze ktoś go gdzieś tam zgłaszał aby zakończył to co robi ,I nie udało się tej osobie
dawidszulcc
SushiRoll

A po drugie powinien okazać się, że ma pokończone takie studia ,jakieś znaki ukończenia dietetyki , I trenerstwa .Takie rzeczy musi posiadać I ona również bo nie mają bladego pojęcia o niczym robią wszystko na własną rękę, dowody muszą przedstawić, że są autentyczni a nie jakieś fałszywki z bazaru albo internetu lub allegro zakupione. Trzeba rzadac od nich autentyczności ich zamiarów.
Awatar użytkownika
AniaW91
BlondDoczep

No ale jak rządac tego od niech bo oni tego nie posiadają
....a jak na ich gr by sie napisało to zaraz dadzą blokadę....gdzież moze to trzeba zgłosić , ogłosić ludzia ze to jest fake
dawidszulcc
SushiRoll

Skoro ktoś legalnie prowadzi biznes to musi mieć dowód.
dawidszulcc
SushiRoll

A najlepiej będzie wiedzieć ta ostatnia partnerka Iwą on z nim była 6 lat i to ona wie jak działał. On również musiała paradować w bikini po fb I ig prawie nago na siłownię też ja ciągnął za nogę, na siłę, po sklepach też ja ciągał mieszkał u niej ,ten sam schemat prowadzi teraz. Pajac